Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

INDIGOFERA

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po 3 týdnech...

Něco pro potěchu oka. Kousek raw denimu s pěknýma hodinkama na parádním řemeni.

Je tu dost mrtvo, tak se podělím o kousek radosti a naděje pro ty. kdo nechtějí dát tisíce za ručně barvený v japonsku tkaný džíny. Vydražil jsem za rovných padesát (!) babek 16.75 oz Rogue Territory Slub Faders v super stavu. V Evropě jsou nové za cirka 250 ?. Kalifornská značka, japonský matroš.

A tady je něco o pojmech jako slub nep...

http://www.rawrdenim.com/2013/09/knowing-your-raw-denim-slub-and-nep/

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Tak jsou tady. Rogue Territory 16.75 oz Slub faders. Ještě nevím, jak mi budou sedět, ale moc se mí líbí struktura materiálu a jak jsou přes svou tloušťku měkkoučké.

Bohužel je jasné že něco musí z domu, jak z důvodu velikosti, protože jsem šel s váhou dolů o jeden a půl velikosti, tak z důvodu kvantity. Vidím to, tak že půjdou Momotaro a Unbranded, protože W 36-37 sundám se zapnutým knoflíkem v pase a Unbranded jsem na sobě neměl půl roku. Kurňa, když jsem Momo koupil, nemoh jsem se do nich narvat :) Bohužel je nemůžu nabídnout tady, protože by mě Sibiř nebo Manťák za obnošený hadry zakousli, takže Momotaro asi půjdou na ebay. 

Odkaz ke komentáři

http://denimdemon.se/shop/ by snad u Vás obstály, mají aktuálně i dobrý ceny, jenže nevím jak s velikostí. Objednat obvyklou velikost? Akorát pak nevím, zda mi budou před vypráním volný (jakože se počítá s následným sražením) nebo po vyprání malý. Dodávám, že úplně těsný (narvaný) džíny už pár let nemám moc rád.

Díky za radu či info.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Nikdo nic, tak jsem zkusil tyhle. Když mi nebudou, tak Vám je nabídnu. Za ty prachy  je snad nědko vezme :-)

http://denimdemon.se/product/onne-ola/

Odkaz ke komentáři

Jsem už padesátník a pamatuju dobu nákupu jeansů v Tuzexu za 100 až 160 bonů ( krát 5 Kč). Lewis, Super Rifle, Wrangler, Wildcat...., který měli nový takovej charakteristickej smrad, podobnej napříč značkama, Dále byli tuhý jak prkno a většinou byli tmavě modrý a krásně se nošením vybarvovali. Chtěl bych něco takového zase koupit, ale nikde to nevidím. Před časem jsem koupil nějaké Levisky, které do toho měli hodně daleko a už byli nové jakoby oprané a kvalita mi přijde dost slabá. A to jsem je koupil ve značkovém kamenném obchodě.

Dejte nějakej typ jestli víte co mám na mysli.

Odkaz ke komentáři

Presne o tom to je cele tohle vlakno. Ty prkna byl myslim unsanforized denim, tedy bez jakehokoli prani. Ty se srazi pri prani klidne o dve cisla. Nebo Levi's dela nejake shrunk-fit, tedy, dziny, co se smrsknou pri prani. Je toho po netu spousty, v ceskych obchodech uz je to horsi. Celkem pekne a ne prilis drahe jsou Lee 101. Daji se koupit treba z Polska na lee.pl, treba 101 Rider 19oz budou docela prkna. Zrovna je maji ve 20% sleve. No a nebo pak japonske kousky. Treba Iron Heart, ale ty se u nas nedaji koupit. Treba v Nemecku jsou, ale misto 100 bonu stoji 400 eur

Odkaz ke komentáři

Chytnou patinu i rifle jednolité tmavé barvy od Zara? Nevim přesně jak poznat v obchodě raw denim....ma to být na nich napsáno ze to jsou raw denim? Nebo podle čeho to poznám? nechci ty rifle vyprat az po roce a zjistit ze jsou furt nevyšoupané :-))))

Dik za info neználkovi.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...