Koza_c Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jsou pekny.O neco vyse jsem postnul par photos.Tenhle model mi vydrzel presne rok kazdodenniho noseni (jednou prane bez chemie) do prvniho rozparani.Nudie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jsou pekny.O neco vyse jsem postnul par photos.Tenhle model mi vydrzel presne rok kazdodenniho noseni (jednou prane bez chemie) do prvniho rozparani.Necekam od toho zazraky, je to na zkousku. Budu je stridat s jinyma galetama, tak musi vydrzdt dyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Unbranded zhruba po roce kazdodenniho noseni. Cekal jsem ze budou trosku vic osoupany, nicmene drzej luxusne pohromade. Nikde se nic netrha. Takhle je budu mit do smrti :-). Asi ctyrikrat, petkrat namoceny ve studenej vode s nejakou avivazi, ci co to bylo, aby nesmrdely od koure z hospody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Od kouře z hospody Ti pomůže je položit na pár hodin na topení (samozřejmě jen v zimě ;-) ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 mate nekdo zkusenost s KOI (king of indigo)?...moje nova akvizice.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Unbranded zhruba po roce kazdodenniho noseni. Cekal jsem ze budou trosku vic osoupany, nicmene drzej luxusne pohromade. Nikde se nic netrha. Takhle je budu mit do smrti :-). Asi ctyrikrat, petkrat namoceny ve studenej vode s nejakou avivazi, ci co to bylo, aby nesm.dely od koure z hospody. ImageUploadedByTapatalk1452095551.032048.jpgImageUploadedByTapatalk1452095562.528282.jpgDobře vyjetá peněženka, jinak po roce sou fakt téměř netknutý;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Jj peněženka je dobře videt. Vepredu zacina trochu i mobil. Od koure sem to nemyslel tak, ze bych jednou zasel do knajpy a hned to resil. To znich není ani cejtit. Ale když je tam clovek namocenej kazdej vikend, tak uz je to trochu citit. Navíc se do nich zazira i takova ta jemna spina. Vzpomente jak vypadaj zaclony v nejhorších putykách :-)). Jinak fakt spokojenost na to ze to jsou asi jedny z nejlevnějších gati tohohle typu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Zkus ten trik s tim mrakazek. Tzn. do igelitky a na noc do mrazaku. http://vlasta.kafe.cz/clanky/domacnost/4983-vite-jak-prat-dziny-prece-v-mrazaku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Jj cetl jsem o tom. Priste to prubnu, jestli si vzpomenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Dorazily tricka z Japonska.... skvelej material a pekna barva, tak jako trochu oprany, ale furt to barvi... fakt jsem nadsenej.... akorat se to neda dost dobre vyfotit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A z DenimHeads jsem si prinesl dziny.... uplne stejny jako jsem mel, akorat o dve cisla mensi... zaroven jsem vyzkousel, ze objednavat dziny z J by nemelo smysl... sice by to vyslo na polovicni penize, ale to cislovani je fakt asi nejakej zvracenej japonskej zert. Stejna velikost stejneho vyrobce, jen trosku jiny strih, jedny sedi dokonale, druhy neni fyzicky mozny ani oblict, natoz zapnout.... jiny jsou zase super, ale pri sednuti najednou koncej v pulce p....e, to zas nevim pro koho jsou jako urceny, no proste je nutny si je fakt osobne vyzkouset. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 To tricko Posli mi prosimte link na e-shop, nebo je to primo z PBJ stranek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 http://www.okayamadenim.com/collections/tops/products/pure-blue-japan-indigo-tee?variant=7771208965 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt56 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Kdyby nekdo zatouzil po denimu namiru tak doporucuju www.chatty.cz Obcas vezmu neco z Denimheads ale tyhle usity dziny sou za stejny penize jak z DH. Chatty umi i vesty, kosile, saka... Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem mt56 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Se picnu, když jsem včera přeměřoval trika, abych objednal to kouzelné PBJ od Pirxe, tak jsem přeměřil i své nejtěsnější gatě a vypadá to, že Iron Hearty z minulé stránky, co jsem objednal z US a jsou na cestě, mi budou asi malý přes stehna a v pase Tak počkám než dorazí a buď zhubnu nebo je můžu nabídnout někomu míň vyžranýmu, tedy obvod stehna pod 57 cm a pasem 90.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Kdyby nekdo zatouzil po denimu namiru tak doporucuju www.chatty.cz Obcas vezmu neco z Denimheads ale tyhle usity dziny sou za stejny penize jak z DH. Chatty umi i vesty, kosile, saka...Tvl to je ale nechutnej web, ty teplometi tam..... To jim musel někdo hacknout, kdo by si todle dal na stránky?? Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt56 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Chacha! To mas pravdu, ale je to jen legrace. Nehladal bych za tim nic zasadniho, ale nekomu to vadit muze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Taky se mi z toho zved kufr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 ty teplometi tamJá viděl jen jak jeden druhýho tahá za bradavky a stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Sem si rikal jakoze to bude neco jako dela treba Gustin, ale ten web je pro me KO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt56 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Ja olizuju jen svoji manzelku, web neresim. Ale chapu ze to muze nekoho odradit. Tady sem komplet v denim chatty a manzelka taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se