Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jsou pekny.

O neco vyse jsem postnul par photos.

Tenhle model mi vydrzel presne rok kazdodenniho noseni (jednou prane bez chemie) do prvniho rozparani.

Necekam od toho zazraky, je to na zkousku. Budu je stridat s jinyma galetama, tak musi vydrzdt dyl :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Unbranded zhruba po roce kazdodenniho noseni. Cekal jsem ze budou trosku vic osoupany, nicmene drzej luxusne pohromade. Nikde se nic netrha. Takhle je budu mit do smrti :-). Asi ctyrikrat, petkrat namoceny ve studenej vode s nejakou avivazi, ci co to bylo, aby nesmrdely od koure z hospody.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

mate nekdo zkusenost s KOI (king of indigo)?...moje nova akvizice....

Odkaz ke komentáři

Unbranded zhruba po roce kazdodenniho noseni. Cekal jsem ze budou trosku vic osoupany, nicmene drzej luxusne pohromade. Nikde se nic netrha. Takhle je budu mit do smrti :-). Asi ctyrikrat, petkrat namoceny ve studenej vode s nejakou avivazi, ci co to bylo, aby nesm.dely od koure z hospody. attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1452095551.032048.jpgattachicon.gifImageUploadedByTapatalk1452095562.528282.jpg

Dobře vyjetá peněženka, jinak po roce sou fakt téměř netknutý;-)
Odkaz ke komentáři

Jj peněženka je dobře videt. Vepredu zacina trochu i mobil. Od koure sem to nemyslel tak, ze bych jednou zasel do knajpy a hned to resil. To znich není ani cejtit. Ale když je tam clovek namocenej kazdej vikend, tak uz je to trochu citit. Navíc se do nich zazira i takova ta jemna spina. Vzpomente jak vypadaj zaclony v nejhorších putykách :-)). Jinak fakt spokojenost na to ze to jsou asi jedny z nejlevnějších gati tohohle typu.

Odkaz ke komentáři

Dorazily tricka z Japonska.... skvelej material a pekna barva, tak jako trochu oprany, ale furt to barvi... :punk:  fakt jsem nadsenej.... akorat se to neda dost dobre vyfotit.  :grrr:

A z DenimHeads jsem si prinesl dziny.... uplne stejny jako jsem mel, akorat o dve cisla mensi... zaroven jsem vyzkousel, ze objednavat dziny z J by nemelo smysl... sice by to vyslo na polovicni penize, ale to cislovani je fakt asi nejakej zvracenej japonskej zert. Stejna velikost stejneho vyrobce, jen trosku jiny strih, jedny sedi dokonale, druhy neni fyzicky mozny ani oblict, natoz zapnout.... jiny jsou zase super, ale pri sednuti najednou koncej v pulce p....e, to zas nevim pro koho jsou jako urceny, no proste je nutny si je fakt osobne vyzkouset.

Odkaz ke komentáři

Se picnu, když jsem včera přeměřoval trika, abych objednal to kouzelné PBJ od Pirxe, tak jsem přeměřil i své nejtěsnější gatě a vypadá to, že Iron Hearty z minulé stránky, co jsem objednal z US a jsou na cestě, mi budou asi malý přes stehna a v pase :(  Tak počkám než dorazí a buď zhubnu nebo je můžu nabídnout někomu míň vyžranýmu, tedy obvod stehna pod 57 cm a pasem 90..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Kdyby nekdo zatouzil po denimu namiru tak doporucuju www.chatty.cz :) Obcas vezmu neco z Denimheads ale tyhle usity dziny sou za stejny penize jak z DH. Chatty umi i vesty, kosile, saka...

Tvl to je ale nechutnej web, ty teplometi tam..... To jim musel někdo hacknout, kdo by si todle dal na stránky??

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...