organic Odesláno 14. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Stres, zelenina, proteiny, hodně sportu, málo chlastu. Ty pruháče bych asi nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 mě naštěstí chybí ten stres:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Moty: Jj presne ty :-). Jeste jsem je videl v takovej bezovohnedej variante. Taky pekny. Uvidim jak sednou. Bojim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Bohuzel se naplnilo moje ocekavani a jsou mi tesny kolem boku a pres stehna. Nechtej se mi posilat zpet do finska, tak kdyby mel nekdo zajem, jsou v prodejni sekci. Jinak jsou perfektni. Matros i zpracovani super. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 (upraveno) Trosku zhubnes a budou pinktlich, ne? :-) 34 je urcite kratky, ale pro muj klid, mohl bys prosim zmerit presnou dylku nohavic (inseam)? Btw v denimheads maj 38micky: http://www.denimheads.cz/shop/detail/64/1124/Indigofera-Swearengen-Black-Hickory Upraveno 15. září 2016 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Ty jo, na to nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Pirx: Jo zhubnout, to se lehko rekne :-). Ono v pase to celkem jde a predpokladam, ze by i povolili, ale mam sirsi stehna a zrejme velkou prdel :-). Inseam je 85 cm, tedy presne jak uvadej na jejich strankach, nebo kde jsem to videl. Tzn. 33,5 palce. O tech 38 v DH vim, jen jsem si myslel, ze mam 36 ;-(. Napisu jim, jestli to nechtej prohodit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Hmn tak to je fakt kratky, skoda, no, me se teda libej jinak moc. Je fakt ze furt ted vidam na ruznejch figurkach ve meste kalhoty co koncej nad kotnikama, pripadne je maj jeste vohrnuty, jak kdyby prave presli brod, ale to mi prijde fakt dost divny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Ono taky zalezi, kde je rozkrok. Ja mam 185 cm a na delku bych mohl mit i o kapku kratsi, ale pokud mas dva metry, nebo mas nohy jak Adriana Sklenarikova, tak to asi fakt bude kratky :-). Ja porad vaham, jestli je nezkusit roztahnout. Unbranded 201, byly taky podobne tesny a ted pohoda. Zalezi na matrosi. Necham to pres vikend projit hlavou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Takova perlicka :-). Napsal jsem do DH a oni ze by to i slo prohodit, ale uz je nemaji. Priznejte se, kdopak je tam vyfoukl :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Nastal čas na 25oz bestie. Jsou jak brnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 W31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Na to nehleď, jsou to v podstatě W34, ale úzký jsou, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Ja chtel objednat nedavno ale totalne jsem se ztratil prave ve velikostech tak to necham az na leden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 U každého modelu Iron Heart jsou na jejich webu uvedené pravé velikosti, bez ohledu na značení. Navíc má každý model IH, ať už džíny, nebo košile nebo bundy své vlákno na jejich diskuzním fóru, kde se dozvíš, jestli je daný model menší elko nebo větší esko nebo jak to vlastně je na třiceti, padesáti, sto stranách. Informace se dají dohledat, ne že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) Koukal jsem(teď) stejně to nechám až na leden ale těším se jsem zvědavej jak se v tom bude/nebude chodit . Rád bych je trochu rozchodil v zimě a pak přes léto na motorku Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 25oz Iron Heart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Tak se to konečně povedlo našel jsem výrobce Raw denimu v EU sice maximálně 13OZ ale pro začátek to myslím stačí přece jen doprava z JP je dost drahá a objem neni uplně malej tady to snad usmlouvám na pár rolí takže očekávejte brzo rád bych něaké košile a bundy. Kalhoty budou ještě dlouhá cesta hlavně sehnat stroje je docela náročné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Budeš šít jo? No tak se pak pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Tak se to konečně povedlo našel jsem výrobce Raw denimu v EU sice maximálně 13OZ ale pro začátek to myslím stačí přece jen doprava z JP je dost drahá a objem neni uplně malej tady to snad usmlouvám na pár rolí takže očekávejte brzo rád bych něaké košile a bundy. Kalhoty budou ještě dlouhá cesta hlavně sehnat stroje je docela náročné Klidně se obětuji a jednu košili bych pak od tebe vzal na zkoušku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se