Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Bohuzel se naplnilo moje ocekavani a jsou mi tesny kolem boku a pres stehna. Nechtej se mi posilat zpet do finska, tak kdyby mel nekdo zajem, jsou v prodejni sekci. Jinak jsou perfektni. Matros i zpracovani super. 28e9683ddefa16e1a3290ad03bd42613.jpga65bc0f1d408ff8a3b98971564fc49e2.jpg158c988d70076ae09f50783592e60722.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pirx: Jo zhubnout, to se lehko rekne :-). Ono v pase to celkem jde a predpokladam, ze by i povolili, ale mam sirsi stehna a zrejme velkou prdel :-). Inseam je 85 cm, tedy presne jak uvadej na jejich strankach, nebo kde jsem to videl. Tzn. 33,5 palce. O tech 38 v DH vim, jen jsem si myslel, ze mam 36 ;-(. Napisu jim, jestli to nechtej prohodit :-)

Odkaz ke komentáři

Ono taky zalezi, kde je rozkrok. Ja mam 185 cm a na delku bych mohl mit i o kapku kratsi, ale pokud mas dva metry, nebo mas nohy jak Adriana Sklenarikova, tak to asi fakt bude kratky :-). Ja porad vaham, jestli je nezkusit roztahnout. Unbranded 201, byly taky podobne tesny a ted pohoda. Zalezi na matrosi. Necham to pres vikend projit hlavou :-)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

U každého modelu Iron Heart jsou na jejich webu uvedené pravé velikosti, bez ohledu na značení. Navíc má každý model IH, ať už džíny, nebo košile nebo bundy své vlákno na jejich diskuzním fóru, kde se dozvíš, jestli je daný model menší elko nebo větší esko nebo jak to vlastně je na třiceti, padesáti, sto stranách. Informace se dají dohledat, ne že ne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Koukal jsem(teď) stejně to nechám až na leden ale těším se jsem zvědavej jak se v tom bude/nebude chodit :). Rád bych je trochu rozchodil v zimě a pak přes léto na motorku

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Tak se to konečně povedlo našel jsem výrobce Raw denimu v EU sice maximálně 13OZ ale pro začátek to myslím stačí přece jen doprava z JP je dost drahá a objem neni uplně malej tady to snad usmlouvám na pár rolí takže očekávejte brzo rád bych něaké košile a bundy. Kalhoty budou ještě dlouhá cesta hlavně sehnat stroje je docela náročné :(

Odkaz ke komentáři

Tak se to konečně povedlo našel jsem výrobce Raw denimu v EU sice maximálně 13OZ ale pro začátek to myslím stačí přece jen doprava z JP je dost drahá a objem neni uplně malej tady to snad usmlouvám na pár rolí takže očekávejte brzo rád bych něaké košile a bundy. Kalhoty budou ještě dlouhá cesta hlavně sehnat stroje je docela náročné :(

Klidně se obětuji a jednu košili bych pak od tebe vzal na zkoušku :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...