raskiscz Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Je a Supply bunda něčím podšitá? před 12 hodinami, vlcisko napsal: Zevraj to je odkaz na doby minule, kedy pani takuto dierku naviac vyuzivali k noseniu vreckovych hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 před 3 hodinami, organic napsal: Obě bundy v naprostém topu Supply jacket jsem okukoval v černém denimu, ale tahle voskovaná je snad mnohem lepší. A bude krásně patinovat. A vůbec, máš to celé vychytané...:) Dikes mozno pozri este sem, vyzera paradne, 14oz a momentalne na akcii za 190$ https://encampmentco.com/product/waxed-canvas-jacket/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 před 2 hodinami, raskiscz napsal: Je a Supply bunda něčím podšitá? Nie je a to je to, co som hladal. Nieco lahke, na chladnejsie letne veceri, pripadne v lete ked nevies ci bude alebo nebude prsat. Na jar a jesen idealna na vrstvenie, nepremokava, neprefukne a ako spomina kolega nadomnou, skvelo patinuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Ja právě viděl jen podsíté, tak proto se ptám Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 3x Made in JapanSeiko+Stevenson+Momotaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Hezký. Jsou to SBDC063? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Jsou to SPB079J, i když teda nevím jaký je v nich rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Patina růžové nitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 To jsou ty Momotaro co jsi tady postnul před asi týdnem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 (upraveno) Ne, to jsou ty, který jsem asi před 2 lety bral od Organica, tamty sou furt někde na cestě Btw. narazil jsem na další matroš co nutně potřebuju - Sashiko, od PBJ sou kulervoucí https://www.heddels.com/2019/07/pure-blue-japan-serves-sashiko-selvedge-jeans/ Upraveno 3. července 2020 uživatelem Moty foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 (upraveno) Hele nechci moralizovat, ale tenhle matroš se nosí nepřetržitě až do roztrhání, proto stačí jedny To je podstata toho "matroše" Upraveno 3. července 2020 uživatelem raskiscz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Jak to myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 před 30 minutami, Moty napsal: Ne, to jsou ty, který jsem asi před 2 lety bral od Organica, tamty sou furt někde na cestě Už jsem se lekl, že po týdnu tak vypadají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 před 1 hodinou, Moty napsal: Jak to myslíš? No jako, pokud se má do RAW džínu otisknout tvůj život, tak koupit jedny, nosit bez přestání do roztrhání a až potom koupit nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 já mám docela barevnej život a do jedněch kaťat by se to nevešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 před 17 hodinami, Moty napsal: Ne, to jsou ty, který jsem asi před 2 lety bral od Organica, tamty sou furt někde na cestě Btw. narazil jsem na další matroš co nutně potřebuju - Sashiko, od PBJ sou kulervoucí https://www.heddels.com/2019/07/pure-blue-japan-serves-sashiko-selvedge-jeans/ Denimio Shop tiez ponuka zaujimave sashiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 hmm, tak ty sou parádnický, mrknu na ně, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Opasek, taková blbost. Jenže já měl jasnou představu, jak má vypadat, tak jsem si jej vyrobil sám. Hovězí Italský krupon, 4 mm. Zaleštěné hrany, povrch je jen voskovaný, chci aby to "patinovalo" s džínami a podle toho, jak se používá. Spona festovní mosaz. Mám ještě variantu s rolnou. Také je možná varianta šitá místo nýtů. Dokončím a dám sem vzorek. Variantu zkracovací nedělám, jde to proti idei opasku na míru Pokud by měl někdo zájem, napište mi, cena 1000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 15 hodinami, raskiscz napsal: Opasek, taková blbost. Jenže já měl jasnou představu, jak má vypadat, tak jsem si jej vyrobil sám. Hovězí Italský krupon, 4 mm. Zaleštěné hrany, povrch je jen voskovaný, chci aby to "patinovalo" s džínami a podle toho, jak se používá. Spona festovní mosaz. Mám ještě variantu s rolnou. Také je možná varianta šitá místo nýtů. Dokončím a dám sem vzorek. Variantu zkracovací nedělám, jde to proti idei opasku na míru Pokud by měl někdo zájem, napište mi, cena 1000 Kč. Hoď to taky do vlákna kožedělců ve fotogalerii, tady to časem zapadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Pokusím se najít, co myslíš. Varianta, spona s rolnou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se