Diamondking Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Díky, takže jenom ozdoba.... Účel to asi žádný nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 "chainstitch *runoff* is a throwback construction technique" takže historický způsob zakončování švu. Tak se to asi kdysi dělalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Super... Děkuji za info.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 V 6. 8. 2020 v 15:00, organic napsal: "chainstitch *runoff* is a throwback construction technique" takže historický způsob zakončování švu. Tak se to asi kdysi dělalo... je to místo zapošití , většina strojů co šije řetízkem nemá zpátečku takže se blbě zapošívá , navíc zapošití řetízkem je docela nevzhledný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Tak zase 3x JapanNigel Cabourn, Stevenson a samozřejmě Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Že bych tě nakazil Nigelem? Má skvělý kousky. Už mám taky 3.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 to tričko je z IH fora, ale je to super bavlna, Nigel je takovej pošuk, ale je mi sympatickej:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Á, pán už taky vymetá prodejní sekci IHF. Tak to budu muset být rychlý Ale poslední dobou mě tam nic moc nebere nebo jsou to malý kousky...Ale ono se zas něco objeví a neodolám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 když tak dej vědět, kdybys na něco narazil, já tam bral už i tu IHJ one zip, takže už mám 2 zářezy, byla tam i Johny Cash za 2kila, ale z US, tak sem odolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 nutně potřebuju nějakou heavyweight hoodie (kapuca a zip nutnost) na co se mám podívat, aby mě to nesežralo? Tohle je pecka 18oz, ale cena taky https://denimheads.cz/collections/apparel-tops-hoodies/products/nine-lives-destroyer-of-worlds-hoodie-black dík za nasměrování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 7 minutami, Moty napsal: nutně potřebuju nějakou heavyweight hoodie (kapuca a zip nutnost) na co se mám podívat, aby mě to nesežralo? Tohle je pecka 18oz, ale cena taky https://denimheads.cz/collections/apparel-tops-hoodies/products/nine-lives-destroyer-of-worlds-hoodie-black dík za nasměrování tvl, nedávej sem tyhle věci, které pak lidi nutně potřebují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Ahoj, než to dám do prodejního vlákna - neměl by někdo zájem o jeany Saskyn Biker, vel.32? https://saskyn.cz/produkty/kalhoty/52-slim-fit-raw-biker-selvedge/ Kupoval jsem je na jaře,měl jsem je na sobě max 10x, protože jsem hned po týdnu začal nosit kraťasy. Přes léto jsem zhubnul a jsou mi velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 (upraveno) před 22 minutami, Jery napsal: Ahoj, než to dám do prodejního vlákna - neměl by někdo zájem o jeany Saskyn Biker, vel.32? https://saskyn.cz/produkty/kalhoty/52-slim-fit-raw-biker-selvedge/ Kupoval jsem je na jaře,měl jsem je na sobě max 10x, protože jsem hned po týdnu začal nosit kraťasy. Přes léto jsem zhubnul a jsou mi velké. Změř pas, díky (ne tvůj, ale na denimu) Upraveno 6. září 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 (upraveno) 42cm v klidu, díky elastanu se natáhnou na 45cm. Jsou neprané, takže by se ještě měly srazit... Jsou neuvěřitelně pohodlné EDIT: tady jsem našel střih, měl by to být konkrétně tenhle. Upraveno 6. září 2020 uživatelem Jery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Díky za info. U mě se rok s rokem sešel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Super jsem zvedav na vysledek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 42 minutami, Spongebob napsal: Super jsem zvedav na vysledek.. Zatím jsem zajebal vanu modrým indigem a balkón to odnese taky. A jsem dojebaný od ždímání, slušný workout Tak zase za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Košile Saucezhan dorazila, na stůl bez DPH. Velikost akorát, zpracování je parádní. Je to lehká košile, žádný těžký materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Nejake je to tu mrtve. Prihlasil sa niekto na FB do druheho rocnika Indigo invitational fade competition, ktora zacina v oktobri? Ja som sa dnes vybavil tymito limitkami od Samurai SAMURAI S511GX-S 'AIR' 17OZ Uz len zvolit spravnu teplotu vody a dlzku kupela aby dobre sedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 No tak ty jsou...... Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se