montemar Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 tak jsem začátečnik. mám zafixováno, že raw se neperou jánevim 5 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Když nejsou špinavý a nesmrdi klidně 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Ja se zarekl, ze je nebudu prat nikdy, ale zrovna vcera jsem je zajebal od horcice, takze uz se venku susi. Tudiz plan uplne v cudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 no ale když je nikdy nevyperu, tak se nejspíš neobjeví to ceněný originální individuální ošoupáni, typicky od peněženky, klíčů, mobilu, nebo podle způsobu sezení, chůze, atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Ale objeví..... Dej tomu čas, hodně času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Konečne som trafil látku strih a veľkosť. SOSO na leto, hurá Dusky Indigo Double Selvedge 11 oz Fits: Slim Darryl Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Je mi blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 před 8 minutami, Hasňa napsal: Je mi blbě... Neboj, mozno ich nebudem nosiť zahnuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 To nebylo na tebe. To bylo na ty prasata výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 (upraveno) Omyl 222 Tapered Fedge Denim Upraveno 8. května 2022 uživatelem ivan_989 omyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Nosené 4 roky okrem zimy. Jedno koleno uz nevydržalo. Výsledok nic moc teda. Ale su super mäkké a pohodlné teraz. UB222 Tapered Fit 11oz Indigo Stretch Selvedge Denim Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Je mi blbě... Tak proč se trapis a chodíš sem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Ty džíny za to nemůžou, že jsou pak majitelé čuňata. Galaty jsou to ale často pěkné, pěkně vypracované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Ale když nejsou špinavý, tak proč je budu mučit pranim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Jasně, roky mrtvé kůže, chlupů, prdú, zpocenych vajec, MHD a mastných ruk, ale kalhoty, jako nové. Prostě grc hodný smradlavého bezdomovce se svrabem. A přitom takové pěkné, čisté, voňavé, mírně oprané gatě to mohly být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 před 7 hodinami, Hasňa napsal: Jasně, roky mrtvé kůže, chlupů, prdú, zpocenych vajec, MHD a mastných ruk, ale kalhoty, jako nové. Prostě grc hodný smradlavého bezdomovce se svrabem. A přitom takové pěkné, čisté, voňavé, mírně oprané gatě to mohly být. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. A jeste pres ne mohl povlavat podolek nezastrkane kosule... chlapci chlapci, vy to tu vedete.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Musel jsem si vygooglit podolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 (upraveno) Sice to není Raw denim, ale pěknej kus hadru to je, tak to snad nevadí. Po henley triku 3sixteen, jsem na Cultizim objevil něco, co mi zas provětrá šrajtofli - starou německou značku - https://merzbschwanen.com/ Dělají trika velmi klasicky, třeba jejich henley jsou skvělý. Já začal obyč černým trikem https://www.cultizm.com/en/clothing/tops/tees/8842/merz-b.-schwanen-1950s-crew-neck-tee-black, teď dorazilo, a je po všech stránkách super, mimo jiné je loopwheeled, takže tkané pěkně do válce bez bočních švů. Jen jsem stejně jako u toho 3sixteen vzal o číslo větší, než mám obvykle a je to akorát. Takže budu asi průběžně pokračovat, aktuálně mají slevu 25 % na vše. Upraveno 1. června 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Co dýlka na zádech, pujde v zimě pěkně zastrčit? Kupoval jsem loopwheel Momotaro a je spíš na léto, protože je krátký na zádek a vylejzá mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se