Prochy68 Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 V 15. 9. 2022 v 21:10, Geodet napsal: Tak to jsme na tom stejně. Asi už hodně pamatujeme. Jo a ještě jsem pak měl džísku. Samozřejmě taky SUPER RIFLE. Na průmyslovce jsem byli jak modrá armáda. Rifle dzinovyho parkra mam cca 35 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Koukám, že Momotaro začalo dělat i takové jeansy. Vypadá to moc dobře. https://flaneurs.net/denim/4219-14862-momotaro--2029905606139.html#/34-tailles_us_28_30_32-34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 To sou taková sashiko chinos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 7 hodinami, Moty napsal: To sou taková sashiko chinos Chinos mají jiný střih ne? Tady tyhle mají střih jako jeansy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Tak jeansy slim fit;-) Ale s dopravou 300€ už mi přijde dost, ale sashiko je drahý, holt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Neznal jsem a navíc moje oblíbené Momo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 A ten pán má parádní sashiko kimono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Ty laciný selvedge jsou asi jako tenhle chodník, dost na hovno... zkusil jsem H&M a měl jsem místo toho radši zajít na dobrou večeři, za přidanej elastan děkuju, pětkrát jsem si dřepnul a mám na prdeli vytahanej vak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Koukam na newsletter od unbranded brand a maj novinku 22oz, okamžitě vyprodanou, za tu cenu se nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 půl roku neperu. lee a nudie. ani na jedněch není zatím vidět źádná ‘ošoupanost’. je to už trochu úchylný, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 V 8. 11. 2022 v 19:09, fijo napsal: Ty laciný selvedge jsou asi jako tenhle chodník, dost na hovno... zkusil jsem H&M a měl jsem místo toho radši zajít na dobrou večeři, za přidanej elastan děkuju, pětkrát jsem si dřepnul a mám na prdeli vytahanej vak si mě pobavil s tím vakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupmar Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Japan Blue J201 Circle Selvedge Jeans Slim Tapered 14,8oz vel.33/32. Nesedí mi přes lýtka, takže takže pokud by jste někdo měl zájem o nové japonské jeans prosím SZ. Protože za chyby se platí, tak z p.c. 169 eur bych je pustil za 1800 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 V 11. 11. 2022 v 17:49, montemar napsal: půl roku neperu. lee a nudie. ani na jedněch není zatím vidět źádná ‘ošoupanost’. je to už trochu úchylný, ne? Tak záleží, co v nich děláš. V kanclu na kancl židli se moc neošoupou Mě se lejlíp osvědčily těžší gramáže kolem 17-20oz, kde se ta látka víc "láme" pod koleny a v pase a nosit všude. Nejlepší je motorka a práce v zahradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 (upraveno) před 15 hodinami, organic napsal: Tak záleží, co v nich děláš. V kanclu na kancl židli se moc neošoupou Mě se lejlíp osvědčily těžší gramáže kolem 17-20oz, kde se ta látka víc "láme" pod koleny a v pase a nosit všude. Nejlepší je motorka a práce v zahradě. zahrada? ve dvacetiuncových rejpeš záhony? zajímavá mapka, člověk by čekal ťmavší odstíny spíš na severu, montana, dakota, wyoming.. než v kalifornii. a chybí ti tam aljaška a havaj. Upraveno 22. listopadu 2022 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Mátě někdo zkušenost, nebo je to za 1500 drahý, má to 200g/m2 https://www.nejoutdoor.cz/panske-kosile-s-dlouhym-rukavem/panska-kosile-woox-camisia-old-gold-senor/?variantId=175310 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 (upraveno) Chce je někdo? Velikost 34/36, pěkné detaily, např. 3 šití, ozdobné lemy zadních kapes. Mě už jen leží ve skříni. Je to japan denim, ty s červenou nití jsou 18oz a ty druhé 16oz Více po SZ. DÍKY. Upraveno 25. listopadu 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 19 hodinami, Moty napsal: Mátě někdo zkušenost, nebo je to za 1500 drahý, má to 200g/m2 https://www.nejoutdoor.cz/panske-kosile-s-dlouhym-rukavem/panska-kosile-woox-camisia-old-gold-senor/?variantId=175310 Caues, když zadáš kód woox50, tak ji tady máš za 900,- a nějaký drobný. https://www.woox.cz/cs/obleceni/kluci/kosile/kosile-camisia-old-gold-senor/id=1822003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Zdravím, obracím se na vás s prosbou. Zabrousil jsem do tohoto vlákna pěkné jeansy mně vždy zaujmou a tak se i stalo, doporučíte, kde bych sehnal a jakou velikost na "hrocha"? Měřím 196 cm a v pase mám cca 120 cm. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Před hodinou, McMarty napsal: Zdravím, obracím se na vás s prosbou. Zabrousil jsem do tohoto vlákna pěkné jeansy mně vždy zaujmou a tak se i stalo, doporučíte, kde bych sehnal a jakou velikost na "hrocha"? Měřím 196 cm a v pase mám cca 120 cm. Díky moc. odpovídá to W48 a viděl jsem že se dělá až W70, jde spíš o to, jestli ti bude stačit L34, protože to je běžná max délka Jestli ale chceš japan pak Momotaro jsem viděl W42 a Iron heart W44, tam to bude asi problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se