ivan_989 Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Vôbec, Raz, 2x (u každého kusu to mam inak, podľa jeho dĺžky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 ..asi to k tem jeansum patri,ze? ted jsem si poridil o neco delsi nez obvykle a budu muset zahnout asi 2x....a uz mi to prijde takovy obrubnik...ale chapu, ze kratit je by byla asi rebelie....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Jedny mám délkou akorát, druhé delší. Zkoušel jsem je nosit ohnutý a nezvládám to, takže už jsou ustřihnutý a čekám na manželku, aby je zašila. Já vím, ohnutý nohavice k tomu patří, ale já se s tím nesrovnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Já to mám takto, zespoda Benzak - dvakrát ohnuté, ONI - dvakrát ohnuté, Momotaro - taky dvakrát, Levis - pouze zahnuté, Lee 101 - taky zahnuté, nebo ne, podle nálady, Iron Heart - zkrácené /což mě doteď sere/ a Naked and Famous -ty se zkrátily samy praním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 super,diky za nazornost..:-) zatim tedy zahnu a uvidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 před 49 minutami, Diamondking napsal: Já to mám takto, zespoda Benzak - dvakrát ohnuté, ONI - dvakrát ohnuté, Momotaro - taky dvakrát, Levis - pouze zahnuté, Lee 101 - taky zahnuté, nebo ne, podle nálady, Iron Heart - zkrácené /což mě doteď sere/ a Naked and Famous -ty se zkrátily samy praním... Ty Naked and Famous sem od tý doby nesehnal, jaky sou po delší době? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 před 13 minutami, Moty napsal: Ty Naked and Famous sem od tý doby nesehnal, jaky sou po delší době? Pořád stejné, akorát se srazily na délku, takže je mám akorát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 Tak nakonec to vyslo idealne - po zkraceni to sedi na jeden tenkej ohyb - to se mi libi i se to dobre nosi. Jsou to 21oz, tak ten dvojitej ohyb byl fakt moc. Druhej kousek mi vychazi delkove akorat tak, jak je. Oboji je UB, jiny strihy, stejna gramaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Před nedávnem jsem se tady zmiňoval, že na Cultizm začali prodávat džíny z Indonézie "Wingman". Teď tam mají celkem parádní slevy. https://www.cultizm.com/en/wingman-denim/?p=1&boxAnchor=SW63368 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Tak mi přišla další objednávka z Bronson a musím říct, že opět fakt luxus, bral sem mimo jiné vaflový triko/mikinu a je to fakt heavy https://bronsonshop.com/products/heavyweight-waffle-cotton-underwear-black?_pos=1&_psq=Heavyweight+Waffle+Cotton+Underwear+-+Black+Black+%2F+XL&_ss=e&_v=1.0&variant=43985650581720 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Mám od nich asi 7 triček a za ty prachy fakt dobrý. Samozřejmě je to Čína, ale nemám s tím problém. Naposledy jsem bral cca 3 týdny zpět a do dvou týdnů je to doma, obvykle rychleji, kdyby to Česká pošta nedoručovala 3-4 dny po Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Koukal jsem na to uz kdysi, ale zatim nikdy nic neobjednal. Uz delsi dobu u me vedou trika s labuti (https://merzbschwanen.com/ ), ale tyhle za ty prachy vypadaji fakt dobre. Takze jen dotaz ohledne velikosti. Sedi vam obvykla vel? Dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 @warann absolutně nesedí, dokonce mám od nich některý trička M a některý XL. Ale u všeho mají míry, takže doma změřit svoje oblíbený tričko a řídit se tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Ok. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Jak píše Kája, každá velikost jinak, nicméně to maj dobře naměřený a sedí to, Tohle vaflový triko, je teda spíš mikina, pevný, dobře šitý a dlouhý, takže na zimu jak dělaný, ale mám ho vzhledem k teplotě teda i dneska:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Já s těma 10.5oz tubular prošel minulej týden Barcelonu a v pohodě. Člověk nesmí bejt v přechodu samozřejmě. Henley od nich bych si teď asi nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Před hodinou, Moty napsal: Jak píše Kája, každá velikost jinak, nicméně to maj dobře naměřený a sedí to, Tohle vaflový triko, je teda spíš mikina, pevný, dobře šitý a dlouhý, takže na zimu jak dělaný, ale mám ho vzhledem k teplotě teda i dneska:-D Dobrej tip. Nebejt pařáky před náma du doněj. Takhle to budu muset nechat po prázdninách. Píšou že týpek má 180/79 má L a je mu to takový volnější. Má tendenci to trochu povolit? Mám vo pár cm míň a vo deset kg víc. Myslim, že by to eLko mohlo projít nebo to chce XL s tím, že to moc nepovolí. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 25 minutami, Strocek napsal: Dobrej tip. Nebejt pařáky před náma du doněj. Takhle to budu muset nechat po prázdninách. Píšou že týpek má 180/79 má L a je mu to takový volnější. Má tendenci to trochu povolit? Mám vo pár cm míň a vo deset kg víc. Myslim, že by to eLko mohlo projít nebo to chce XL s tím, že to moc nepovolí. Díky Mám 189/89 a bral sem XL, je to pevný, ale docela pružný, foto můžu dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 jasně klidně uka. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 S těma velikostma bych vůbec nespekuloval, například jejich 9.8 oz Cotton Classic Pocket T-Shirt v M je mi volnější než 10.5 oz US Cotton Tubular Gusset T-Shirt v XL. Změřil jsem si doma svoje 2-3 oblíbený trička jiných značek, zapsal míry a udělal deltu a podle toho vybíral. V mým případě jsem vzal záměrně volnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se