Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já to mám takto, zespoda Benzak - dvakrát ohnuté, ONI - dvakrát ohnuté, Momotaro - taky dvakrát, Levis - pouze zahnuté, Lee 101 - taky zahnuté, nebo ne, podle nálady, Iron Heart - zkrácené /což mě doteď sere/ a Naked and Famous -ty se zkrátily samy praním... 

raw.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 49 minutami, Diamondking napsal:

Já to mám takto, zespoda Benzak - dvakrát ohnuté, ONI - dvakrát ohnuté, Momotaro - taky dvakrát, Levis - pouze zahnuté, Lee 101 - taky zahnuté, nebo ne, podle nálady, Iron Heart - zkrácené /což mě doteď sere/ a Naked and Famous -ty se zkrátily samy praním... 

Ty Naked and Famous sem od tý doby nesehnal, jaky sou po delší době?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak mi přišla další objednávka z Bronson a musím říct, že opět fakt luxus, bral sem mimo jiné vaflový triko/mikinu a je to fakt heavy

https://bronsonshop.com/products/heavyweight-waffle-cotton-underwear-black?_pos=1&_psq=Heavyweight+Waffle+Cotton+Underwear+-+Black+Black+%2F+XL&_ss=e&_v=1.0&variant=43985650581720

Odkaz ke komentáři

Mám od nich asi 7 triček a za ty prachy fakt dobrý. Samozřejmě je to Čína, ale nemám s tím problém. Naposledy jsem bral cca 3 týdny zpět a do dvou týdnů je to doma, obvykle rychleji, kdyby to  Česká pošta nedoručovala 3-4 dny po Praze.

Odkaz ke komentáři

Jak píše Kája, každá velikost jinak, nicméně to maj dobře naměřený  a sedí to, Tohle vaflový triko, je teda spíš mikina, pevný, dobře šitý a dlouhý, takže na zimu jak dělaný, ale mám ho vzhledem k teplotě teda i dneska:-D

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Moty napsal:

Jak píše Kája, každá velikost jinak, nicméně to maj dobře naměřený  a sedí to, Tohle vaflový triko, je teda spíš mikina, pevný, dobře šitý a dlouhý, takže na zimu jak dělaný, ale mám ho vzhledem k teplotě teda i dneska:-D

Dobrej tip. Nebejt pařáky před náma du doněj. Takhle to budu muset nechat po prázdninách. Píšou že týpek má 180/79 má L a je mu to takový volnější. Má tendenci to trochu povolit? Mám vo pár cm míň a vo deset kg víc. Myslim, že by to eLko mohlo projít nebo to chce XL s tím, že to moc nepovolí. Díky

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, Strocek napsal:

Dobrej tip. Nebejt pařáky před náma du doněj. Takhle to budu muset nechat po prázdninách. Píšou že týpek má 180/79 má L a je mu to takový volnější. Má tendenci to trochu povolit? Mám vo pár cm míň a vo deset kg víc. Myslim, že by to eLko mohlo projít nebo to chce XL s tím, že to moc nepovolí. Díky

Mám 189/89 a bral sem XL, je to pevný, ale docela pružný, foto můžu dodat

Odkaz ke komentáři

S těma velikostma bych vůbec nespekuloval, například jejich 9.8 oz Cotton Classic Pocket T-Shirt v M je mi volnější než 10.5 oz US Cotton Tubular Gusset T-Shirt v XL. 

Změřil jsem si doma svoje 2-3 oblíbený trička jiných značek, zapsal míry a udělal deltu a podle toho vybíral. V mým případě jsem vzal záměrně volnější.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...