midloch Odesláno 4. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Jeremy napsal: Hele, to vás pobaví, narazil jsem na blog nějakého narcise. Mrkněte na třetí článek o hodinkách. Začínám si myslet, že psaní by mělo být vyhrazeno lidem až po složení nějakých testů příčetnosti :Dhttp://gti.blog.auto.cz/ ten GTI je přece náš diskutér
midloch Odesláno 4. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Diskutér napsal: midloch napsal: to diskutér: 21 modelů s touto lunetou a 11 s úplně jinou, navíc těch 21 modelů má navzájem zcela odlišné velikosti.... čili nějakých 70% ku 30%. to Kid: ano toto jsou také krásné a zcela jinak pojaté hodinky. Byl jsi rychlejší... Já také počítal... Hele, Midlochu... pokud jsem se tě nahoře necitlivě dotknul, mrzí mě to, já neodtušil, žes tam dal svůj snímek. Tak tohle mi promiň. A že máme odlišný vkus, to ani tebe ani mě přece nebude mrzet. O čem bychom jinak psali... Hele jsem Breitling fanda, ale urážet se nehodlám, beru hodinky za svůj symbol, vystihují něco i ze mě a považuji švýcarské automaty za jediný mužský šperk ve světě konformity, zbytek je pouhý ukazatel času...
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 sibirnaya napsal: diskutere, jen pripominka. pokud chces, aby te tu vubec nekdo bral vazne, tak nerikej, ze tyhle hodinky sou hnusny, proto proto proto, ale ze se ti nelibi proto prot proto. tvuj vkus neni obecne platnou normou, tak se s tim smir... Sibirnayo, ty kluku, to, jestli tu někdo někoho má brát vážně bys měl především řešit ty... Ty máš ale odvahu... Každý, kdo umí číst jedno delší slovo na jeden zátah ví, že kdokoliv tu napíše, že je to hezké... že se jedná o jeho názor... platí to i o negativních soudech. Trochu ti to ulehčím - napiš si vedle monitoru tohle - Podle mého názoru - no, a vždycky, než mě začneš číst začneš touhle větou...
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 midloch napsal: Diskutér napsal: midloch napsal: to diskutér: 21 modelů s touto lunetou a 11 s úplně jinou, navíc těch 21 modelů má navzájem zcela odlišné velikosti.... čili nějakých 70% ku 30%. to Kid: ano toto jsou také krásné a zcela jinak pojaté hodinky. Byl jsi rychlejší... Já také počítal... Hele, Midlochu... pokud jsem se tě nahoře necitlivě dotknul, mrzí mě to, já neodtušil, žes tam dal svůj snímek. Tak tohle mi promiň. A že máme odlišný vkus, to ani tebe ani mě přece nebude mrzet. O čem bychom jinak psali... Hele jsem Breitling fanda, ale urážet se nehodlám, beru hodinky za svůj symbol, vystihují něco i ze mě a považuji švýcarské automaty za jediný mužský šperk ve světě konformity, zbytek je pouhý ukazatel času... Tohle chápu dokonale. a - upřímně - tímhle u mě boduješ.
midloch Odesláno 4. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Diskutér napsal: midloch napsal: Diskutér napsal: Byl jsi rychlejší... Já také počítal... Hele, Midlochu... pokud jsem se tě nahoře necitlivě dotknul, mrzí mě to, já neodtušil, žes tam dal svůj snímek. Tak tohle mi promiň. A že máme odlišný vkus, to ani tebe ani mě přece nebude mrzet. O čem bychom jinak psali... Hele jsem Breitling fanda, ale urážet se nehodlám, beru hodinky za svůj symbol, vystihují něco i ze mě a považuji švýcarské automaty za jediný mužský šperk ve světě konformity, zbytek je pouhý ukazatel času... Tohle chápu dokonale. a - upřímně - tímhle u mě boduješ. diskutére, já se snad i dojetím rozpláču
Skyraider Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 YPO napsal: Jeremy napsal: Hele, to vás pobaví, narazil jsem na blog nějakého narcise. Mrkněte na třetí článek o hodinkách. Začínám si myslet, že psaní by mělo být vyhrazeno lidem až po složení nějakých testů příčetnosti :Dhttp://gti.blog.auto.cz/ ........ okamžitě si jdu dát plnou lopatku antidepresiv Nahlédnul jsem a první odstavec, který jsem spatřil - "Hodinky jsou také naší vrtulí, která protíná čas, to když v našem Spitfiru se šíleným jekotem motoru Rolls-Royce odezíráme třesoucí se ručku výškoměru a knipl vší silou tlačíme proti obloze? jistě, vzhůru, jen vzhůru?" Tu techniku pilotáže bych přeci jenom ještě trochu piloval, to nejsou labutě na matějský
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 midloch napsal: Diskutér napsal: midloch napsal: Hele jsem Breitling fanda, ale urážet se nehodlám, beru hodinky za svůj symbol, vystihují něco i ze mě a považuji švýcarské automaty za jediný mužský šperk ve světě konformity, zbytek je pouhý ukazatel času... Tohle chápu dokonale. a - upřímně - tímhle u mě boduješ. diskutére, já se snad i dojetím rozpláču Neveděl jsem, žes takový citlivý
VS Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Skyraider napsal: YPO napsal: Jeremy napsal: Hele, to vás pobaví, narazil jsem na blog nějakého narcise. Mrkněte na třetí článek o hodinkách. Začínám si myslet, že psaní by mělo být vyhrazeno lidem až po složení nějakých testů příčetnosti :Dhttp://gti.blog.auto.cz/ ........ okamžitě si jdu dát plnou lopatku antidepresiv Nahlédnul jsem a první odstavec, který jsem spatřil - "Hodinky jsou také naší vrtulí, která protíná čas, to když v našem Spitfiru se šíleným jekotem motoru Rolls-Royce odezíráme třesoucí se ručku výškoměru a knipl vší silou tlačíme proti obloze? jistě, vzhůru, jen vzhůru?" Tu techniku pilotáže bych přeci jenom ještě trochu piloval, to nejsou labutě na matějský Teď je jasné, proč si plete letecké a potápěčské hodinky
Cyber Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Jojo, tlačíme knipl, a řítíme se do pr*ele. Komik vždycky a znovu pobaví :-)
Paullus Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Skyraider napsal: Tu techniku pilotáže bych přeci jenom ještě trochu piloval, to nejsou labutě na matějský... Skyraidere, pokud tedy nad Výstavištěm uvidíš dřevěnou labuť, jak v 3G plavně přechází z loopingu do souvratu, aspoň budeš vědět, která bije. Jestli se tam ale bude navíc zdržovat i Kočka, raději bych takové místo jako vysloveně rizikové opustil...
Návštěvník Diskutér Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 TÉMA REVOLUCE Breitling představil nový model... již tu prolétl jeho snímek... Takže jak na ty nové B.? S novým modelem totiž vyvstává jeden velký problém - B. jím tak trochu popírá sám sebe... Vzniknou nejspíše dva fanouškovské tábory... Jeden bude ctít dosavadní, vskutku nepřehlédnutelný design, druhý bude ctít čistotu nového stylu. Do jakého tábora budeš patřit ty? A vůbec... budeš patřit do nějakého?
jacob Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Paullus napsal: Jestli se tam ale bude navíc zdržovat i Kočka, raději bych takové místo jako vysloveně rizikové opustil... Důvod???
Paullus Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 jacob napsal: Paullus napsal: Jestli se tam ale bude navíc zdržovat i Kočka, raději bych takové místo jako vysloveně rizikové opustil... Důvod??? Jenom projev mého pokleslého humoru... Kočka má být údajně jakási hlava kolotočářské mafie ovládající (dnes již kosmodrom) Výstaviště (dříve PKOJF), kde se pravidelně koná Matějská pouť (včetně Skyraiderem anticipovaných leteckých exhibic labutí).
jacob Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Paullus napsal: jacob napsal: Paullus napsal: Jestli se tam ale bude navíc zdržovat i Kočka, raději bych takové místo jako vysloveně rizikové opustil... Důvod??? Jenom projev mého pokleslého humoru... Kočka má být údajně jakási hlava kolotočářské mafie ovládající (dnes již kosmodrom) Výstaviště (dříve PKOJF), kde se pravidelně koná Matějská pouť (včetně Skyraiderem anticipovaných leteckých exhibic labutí). Už chápu.... ale věř mi že Kočkovi jsou fajn :-)
dakasport Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 YPO napsal: mně už to moc zábavné nepřipadá ..... spíš se mi zdá , že se z Chronomagu díky Diskutérovi stala žumpa ...... Sami si za to muzete, ze na nej reagujete, mimochodem zaregistrovali zdejsi Svycari, ze japonske a ruske hodinky jsou nezaplevelene? Ze by selhavala Mistrova fantazie pri poslechu tikotu hodinek z Dalneho i ponekud blizsiho vychodu?:-P
Olda Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 JJ napsal: Diskutére, jen krátce - nové auto (s výjimkou opravdu luxusních jako Maybach) bych si mohl koupit v podstatě kdykoli a naprosto bez problémů. E-čkový Mercedes mi byl nabízen v práci jako služební. Jenže i když ty peníze mám, nevidím důvod, proč bych je měl utopit v autě nebo proč bych měl kvůli autu platit vyšší daň z příjmu (ve druhém případě, nevím, jak to funguje v CZ). A tak jsem si koupil auta starší, ale netuctová, která se mi líbí a svými vlastnostmi mi vyhovují. S daněmi zhruba stejně, o 1% z ceny se zvýší daňový základ. Moji kolegové z Eindhovenu si dělají legraci, že v Holandsku zůstává SPZ s autem, protože se auta často kupují a prodávají.
klobadysek Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 dakasport napsal: YPO napsal: mně už to moc zábavné nepřipadá ..... spíš se mi zdá , že se z Chronomagu díky Diskutérovi stala žumpa ...... Sami si za to muzete, ze na nej reagujete, mimochodem zaregistrovali zdejsi Svycari, ze japonske a ruske hodinky jsou nezaplevelene? Ze by selhavala Mistrova fantazie pri poslechu tikotu hodinek z Dalneho i ponekud blizsiho vychodu?:-P Hush! Jeste ho na to upozornuj!
cigi Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 YPO napsal: mně už to moc zábavné nepřipadá ..... spíš se mi zdá , že se z Chronomagu díky Diskutérovi stala žumpa ....... Chápu, proč to tady takovými do žumpy jistě patřící příspěvky zapleveluješ, ty si totiž asi OPRAVDU myslíš, že chronomag je žumpa, zkus si to chvíli nechat pro sebe a třeba časem změníš názor!
cigi Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 sibirnaya napsal: diskutere, jen pripominka. pokud chces, aby te tu vubec nekdo bral vazne, tak nerikej, ze tyhle hodinky sou hnusny, proto proto proto, ale ze se ti nelibi proto prot proto. tvuj vkus neni obecne platnou normou, tak se s tim smir... Sibirnayo, propána - když budeme takhle cimprlich, nikam se z té žumpy nepohneme - skutečně ti a i nám ostatním nic jiného nezbyde, než brát veškeré zde napsané příspěvky jako názory ostatních členů, jakkoli jsou třeba politicky nekorektně formulované a zaujímat vůči nim normálně stanovisko.
jacob Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Když jsem asi před 14 dněma psal, že nereagovat na nej bude opravdu težké, tak se tu skoro všichni naparovali jak to bude jednouduché že už na nej nebudou vůbec reagovat.... ubehlo možná ani ne tech 14 a už je to tu zase :-(((
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se