Přejít na obsah

Seiko potapky

Dalidvoo

Doporučené příspěvky

Jde o to, jaký máš cenový limit. Jak píší kolegové výš, mywatcheshub.com je vyzkoušený obchod, jen musíš připočítat clo a DPH k ceně. Ale jestli mohu poradit, v prodejní sekci se toulají jedny Seiko Atlas a troufám si říct, že za ty peníze nic lepšího neseženeš a měl by si je za dva dny doma. Já vím, nejsou to úplně čistokrevné "divery", ale měl jsem je a mohu říct, že kvalitou zpracování, vzhledem a spoustou dalších věcí strčí do kapsy leckteré dražší kousky. A i když už jsem se "posunul výš" (fuj, jak já nemám rád tohle slovní spojení), s láskou na ně vzpomínám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44851-seiko-divers-fotky/

jsou fotky seiko potápek.

Pomineš-li modely Grand Seiko (je tam vůbec?) a Marine Master, tak zbytek je cenově celkem dostupný. Vyber si, co se ti líbí, a pak se začni po nich pídit.

Co píše karel hb, to tak úplně potápky skutečně nejsou, navíc mě osobně by vadilo označení "Seiko 5 Sports", což je označení pro nejnižší řadu u seika. Řada Atlas jsou všeobecně dobré kousky, i tenhle je pěkný, fakt škoda, že ji zkřížili s tím seiko 5.

Odkaz ke komentáři

Co píše karel hb, to tak úplně potápky skutečně nejsou, navíc mě osobně by vadilo označení "Seiko 5 Sports", což je označení pro nejnižší řadu u seika. Řada Atlas jsou všeobecně dobré kousky, i tenhle je pěkný, fakt škoda, že ji zkřížili s tím seiko 5.

Je fakt, že to stigma v podobě nápisu Seiko 5 Sports tam je a může mnohým vadit, na obranu ale musím uvést, že z mého pohledu při porovnání Atlasy rozdrtily Monstra ve spoustě faktorů a to uznávám, že Monstra jsou jedinečné, kultovní potápky ve všech směrech. Záleží na preferencích každého.

Odkaz ke komentáři

V 25. 11. 2013 v 10:47, Dalidvoo napsal:

Dobry den, jsem celkem blazen do krasnych hodinek, ale moje penezenka byla schopna zatim akceptovat levnejsi kousky. Strasne rad bych se dostal k potapkam od Seika. Muzu pozadat o radu kde levne koupit ...nebo snad od nektereho ze zdejsich clenu koupit? dekuji

Na výběr je toho poměrně dost, pokud ale je chceš opravdu do vody a můžu doporučit, pak kup nová anebo od zdejších členů, kteří mohou podat nějakou referenci o jejich servisní historii. Zejména na ebay lze občas za dobrou cenu zakoupit "vintážní" a dobře vypadající potápky. Na nošení ano, ale od vody bych se s nimi držel daleko. Tlaková zkouška je v některých případech (pouzdro nahlodané vnitřní korozí) celkem zbytečná. Takže buď nové anebo zánovní zde (dej si např. inzerát do sekce Koupím).   

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Doporucil bych ti tyto echt potapky. Pokud teda chces Seiko potapky. Nic nizsiho Seiko nedela a pritom tyto divery mel zde snad kazdy, nekteri i nekolikrat:-))) Jak s cenou a kde koupit ti neporadim, ale najdes to tu v jinych vlaknech. A kdyby ti nahodou nesedli (coz neverim) prodas je pak tady na foru s malou ztratou, kdyz je koupis dobre tak bez ztraty.

http://www.azwatch.cz/hodinky/se001b-seiko-diver-s-orange-monster-mod-skx781k

Odkaz ke komentáři

Já mám dobrý zkušenosti s tímto shopem: http://www.citywatches.co.uk/watches/seiko/divers

Už jsem tam nakupoval několikrát. Slušný ceny, pošta myslím v rámci EU grátis. Jenom je to tak na 10 dní čekání a teď před vánoci možná déle.

Odkaz ke komentáři

Jestli se do toho chces trosku dostat a nemas penez na rozhazovani, vydrz nejakej cas a sleduj zdejsi prodejni sekci.. behem toho cekani, se muzes vzdelavat ktere potapky bys rad a co ktere nabizej a pod. Je jich celkem dost. Brzy se tu urcite neco objevi. Navic kdyz koupis nejake pouzite, tak je muzes po case bez velke ztraty prodat. Pokud chces jedny "naporad" kup si nove. Problem ale je, ze jakmile koupis jedny, tak budes chtit i dalsi :-).. no a pak uz je to jen zacarovanej kruh. Uz ted jses v pasti :-))

Odkaz ke komentáři

Aniž by něco tušil, tak se začátečník zeptá na levná Seika, která se mu líbí, tak proč do něj hned nenaistalovat antivirový program na obranu před tou silně toxickou pětkou, co?

Miloš Kopecký říkával: "Vy budete tak dlouho kecat o antisemitismu, až ho tady vytvoříte".

Odkaz ke komentáři

V 26. 11. 2013 v 11:30, Honza.manta napsal:

Pětky jsem měl několikrát a jsou to dobrý hodinky.

Taky bych s tím v žádném případě něměl problém.

Seiko5 je pro start ideální,kdysi před lety měl nějaké SNKH číslo už nevim,a bylo to s nima dobrý  :)

Odkaz ke komentáři

Petky (pilotky) jsem koupil zene a narozdil od ni je obcas nosim. Podle me urcite super tip na zacatek. Spolehlive, nejake WR tam je, maji temer kazdym zacatecnikem zadany pruhled, dela se mraky variant, stoji hubicku. Ale kolega chtel potapky a to podle me zadne petkove Seiko nejsou. Naoko mozna, ale rikat petkam divery mi prijde jako kdybych tvrdil, ze ctyrkolova Octavia je offroad:-) Taky muzu do "terenu" asi jako petky do hlubin more:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...