Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den, žádám Vás o radu narazil jsem na hodinky Prim klasik Q40, jsou to hodinky věnované zaměstnancům. Nevím zda je koupit abych nenaletěl. Znáte prosím někdo tyto hodinky?Děkuji

Odesláno

Už to tady je mockrát, stačí hledat.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/?p=976339

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/?p=596006

Na cifru budeš mít logo firmy, na dýnku taky. A sundat to nejde, nový cifr cca 2000Kč. Nový hodinky Prim Linea 40Q (po novu klasik) stojí cca 7000.

A jsou na baterku, tzn epileptická vteřinovka :-(

• Po roku...
Odesláno

tvl, kdo to dělal? Chápu že jsou to kvartzky, ale tohle si nezaslouží. S logem by se dalo tak krásně pracovat a czech made patří pod indexy.

A doufám, že minutový indexy na kroužku jsou jen odraz

Ale struktura povrchu číselníku je parádní, tady vidím potenciál 

Odesláno

Cifr se mi taky docela libi. Takhle na fotce pripomina automaty v kal. 96. Indexy na krouzku mi prijdou jen jako odraz

Fakt ale nechapu to logo. Vzdyt Prim Manufacture je preci hezky logo.

Odesláno

Cifr se mi taky docela libi. Takhle na fotce pripomina automaty v kal. 96. Indexy na krouzku mi prijdou jen jako odraz

Fakt ale nechapu to logo. Vzdyt Prim Manufacture je preci hezky logo.

Manfacture patří na manuální kalibry. 

Odesláno (upraveno)

jj na quarzkách to manufakture je dost mimo

jinak spousta hodinek, vyfocených na reklamních fotkách zjm. zepředu vypadá blbě, třeba to bude případ i těchto hodinek

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Kez by to tak bylo. Zatim to vypada, ze uz pouzivaji loga tri a to uz je slusnej gulas na jednu firmu.

"PRIM" viz napr "PRIM Czech Team"

"PRIM Manufacture" viz napr "PRIM Čechíno 35Q"

"PRIM ORIGINAL" viz napr "PRIM KLASIK 40Q"

btw. Prim original mi pripomina jiste Savo original... :)

Odesláno

Tak to je vtipný.... Firma, co prosr. jméno/logo Prim si tam dá "Prim Original" :-)

Pokud je to idea náhrady "Prim manafacuture 1949" tak s tím měli sakra přijít dřív, bo se to jejich celkem (konečně) chytlo. 

Osobně jen (zištně) doufám, že nedomrdá to tzv. bochánkový logo Prim...

Odesláno (upraveno)

Eltoni budou mít nový logo na každý model. Tomu se říká budování značky. Že by bylo třeba nápadně hezký, to mi nepřijde, je ale zas v tradici inženýrského přístupu v eltonu, takže OK. Odjinud má recht, když nemůžeš pojmenovat hodinky prim, pojmenuj je prim original - to je absurdistán :( :( Jako že na mechaniky patří manufacure, že se dělají v manufactuře, a na quartzky, original, že jsou to ty originální primky ? Mně to hlava nebere :)

Kdo mi to jen tvrdil, že PRIM neumí sunburst ?

To jsem opravdu zvědavej, jestli tyhle "honosné" oblekovky za "dravou konkurenční" cenu budou mít úspěch - podle poradenského vlákna by mohly - jak kdyby to Eltoni četli :D.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Připadají mi nějak divně šišatý, logo se zdá být nevystředěný, celkově posazený dost nahoru. Vidět to na Aukru a ne na jejich e-shopu, tak bych to považoval za fejk. A za tuhle cenu? Děkuju pěkně...

Odesláno (upraveno)

A mám po nadějích :D :D

Ono logo, co končí na L, navíc s tahle dlouhou vodorovnou podstavou, se těžko opticky centruje ........ ale original je halt originál. 

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...