Jump to content

Aquatimer 2014

misoo

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Taky tak, stále o nich uvažuji ale oproti starému modelu se safírovou lunetou neslaný, nemastný a inhouse to u mě nezachrání :-( Možná ještě day date, ale nikdy neříkám nikdy, IWC je pro mě stále fascinující značka a mám ji rád.

já mám IWC moc rád, o to víc mě tady ten designovej směr mrzí...

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...
  • 10 months later...

Musím se sám sobě smát, když několik postů zpět píšu nemastný, neslaný a dnes kvůli tady tomu modelu už pomalu ani nespím :-) Asi jediná záležitost, kvůli které jsem schopen porušit hodinkový půst pro rok 2019. Už jsem tak nějak rozhodnutý a rád bych podpořil české (ruské) prodejce v ČR :-) No, spíš jde o osobku, je u nás nějaký schopný prodejce, který dokáže dobře udělat cenu na IWC? V DE jsem našel funglovky za 130, ale poštou se mi opravdu nechce.... Děkuji za každý tip... :-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by African

• 3 weeks later...

ved DE mas za rohom, videl by som to na mensi vylet ;) a su fakt pekne, nazivo ta modra so striebornou a oranzovou pekne ladia

Edited by misoo

Hm, tak jiskra nepřeskočila v obchodě hned na začátku když vyšli, v časopisech a katalogu mě začali znovu fascinovat, tak jsem myslel že jsem po letech trochu dospěl a bohužel naživo opět nuda :-( Jako asi jo, cestu bych si k nim možná i našel, 130 na gumě jde ale ta cena tahu jako že bych ho chtěl taky, to už je mazec, jsme hned na 170 a to nedám, nebo spíš ani nemám :-) Každopádně jsem ten chronoabsťák trochu zahnal, IWC mě prostě doma chyběli, ten systém výměny tahu nemá chybu :-) Ještě gumák a budu happy...

Edited by African

• 2 weeks later...

Hm, tak jiskra nepřeskočila v obchodě hned na začátku když vyšli, v časopisech a katalogu mě začali znovu fascinovat, tak jsem myslel že jsem po letech trochu dospěl a bohužel naživo opět nuda :-( Jako asi jo, cestu bych si k nim možná i našel, 130 na gumě jde ale ta cena tahu jako že bych ho chtěl taky, to už je mazec, jsme hned na 170 a to nedám, nebo spíš ani nemám :-) Každopádně jsem ten chronoabsťák trochu zahnal, IWC mě prostě doma chyběli, ten systém výměny tahu nemá chybu :-) Ještě gumák a budu happy...

dik za fotky, na promo fotkach vyzerali veru hodne lepsie