panedge Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Sorry, ale Damasko jako ,,finalni,, hodinky? To bych investoval jinam... Za me Moony, ci Monaca Damaska jsou mimo mainstream, coz muze byt prave ten spravny podnet. Jo, nejsou to hodinky filmovych hvezd. apod. Misto Beckhama aj. jim delaji (pro nekoho bohuzel) reklamu skutecni piloti. Nic pro pozery. To je jejich smula,skutecni piloti nikoho nezajimaj.Krom tebe,nic ve zlym Aldo:-)
Ondras_CZ Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 A to je právě otázkou, co chce kupující...Vzhledem k jeho požadavku, tak víc definitivní mi přijdou už ty Moony
Chosef76 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Ahoj, zvažuju jedny hodinky (záměrně vynechám jaké, abych vás tu neovlivňoval) za cca 50kkč. Je to pro mě docela dost, cca roční rozpočet na hodinky, a je za to spousta starých primek :-) takže si říkám, jestli to bude stát za to. Současně začínám také zvažovat, co se dá vlastně za 50kkč koupit (1ks hodinek za 50kkč). Mělo by to být něco univerzálního až sportovního, žádné oblekovky, pochopitelně mechanické. Velikost 38-42mm. Můžou být i starší. Prostě nějké bomba, na co by se dalo vydržet dívat léta. :-) Co byste tak doporučili? Tak takový nejsou žádný, většinou ta iniciální radost a zapálení časem nějak ochabne. Samozřejmě je to jiné u hodinek , které po někom podědíš, tam je příběh, který Tě přežije.
mclusky Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Tudor Black Bay - Skvělá cena a ten design je naprosto nadčasový. Je v něm luxus oblekovek, ale zároveň i dynamika sportovních hodinek. Zároveň z nich sálá tradice a kvalita. Tohle jsou podle mě hodinky, které na chlapovi budou vypadat stejně dobře jak v 25, tak v 60.
odjinud Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Děkuji pánové, je chvilka času, tak koukám na to co mi laskavě radíte.Vím, že finální hodinky je zde na fóru úsměvný termín, hlavně za 50kkč. Takže bych řekl "první finální hodinky", tzv. alfa samec ve šuplíku :-)Zde je první shrnutí (v posloupnosti, jak jste psali):Omega Speedmaster Professional (Moony)TH CarreraFortisOmega SMP (Bondovky)TH MonacoOmega POBallRolexSeiko MMLLD - co to je? Longines?DamaskoTH AutaviaBreitlingEternaTudor Herritage Black GayOmega Aquaterra Zapomněl jsem uvést jeden faktor, a to preference známé značky. Pominu-li Rolex, který za 50kkč by asi nevypadal moc pěkně, tak známé jméno má z mého skromného pohledu hlavně Omega, TH, Longines (bez ohledu na to, co je za tím, to je jasné). S ohledem na toto a taky vzhled se mi nejvíce líbí Moony. PO mi přijdou takový... "obyčejnější". Bondovky asi ne, má je šéf :-)TH Monaco vypadají taky dobře, ovšem nejsou tak univerzální, spíš mi přijdou takové víc oblekovější.Seiko MM - už dvoje potápky od seika mám, zvažoval jsem před nějakou dobou ještě Suma či Samuraje, což tím padá, ale MM je klasika. No a nebo to, co zvažuju (jeden manufakturní projekt) :-)
dandy Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) Ja vsechny mel a ani jedny teda definitivni nebyly (myslim Moony, Bondovky a Monaca). Chapu snahu majitele vlakna vybrat jedny ty jediny finalni a posledni, ale takove proste nejsou. Je mnohem lepsi koupit si ty, ktere se mi libi ted, ktere me ted chytly za srdce, nez hledat a zkoumat, jestli jsou zrovny tyhle ty prave a posledni. Je to jako s zenskejma, taky neni jeddna jedina. Je lepsi mit ted tu, pro kterou zahorim, nez hledat nejakou dokonalou nafurt Frantik to vystihol perfektne. Ja dávam hlas Moonom, vždy sa mi páčili. Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem dandy
t.p Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Proboha, no přece Prim Orlík dva. Vždyť jsi zapřisáhlý primkař
Ondoni Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 LLD = Longines Legend Diver ...a ty bych i volil...teda, já už jsem si je zvolil, a svou funkci univerzálních hodinek plní dokonale. Já je teda spíš nosím ke košili, ale třeba celé léto byly na černém nato strapu a do bazénu no problem. ...a pokud bych nezvolil LLD, tak moony, to bych bral i já jako další zastávku (ale asi ne konečnou stanici) Jinak myslím, že finální hodinky neexistují. Možná fatální, jako ženská, ostatně jak psal Frantik. Nech si zamotat škopek a jdi do těch, které se Ti nejvíc líbí. Až vystřízlivíš a vztah vyhoří, tak ani jedny ze seznamu nebudeš mít problém pustit nebo směnit
odjinud Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Aha, díky LLD = Longines Legend Diver
SCIFI Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Proboha, no přece Prim Orlík dva. Vždyť jsi zapřisáhlý primkař já chtěl napsat to stejný. Proč by ne. Primkar nejsem ale nový Orliky se mi fakt líbí a až mě tohle přestane bavit tak s nima bych si dokázal představit ze zestarnu.
tomas512 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) Rolex za tu cenu se da.... hledal jsem v EU (kvuli clu a mnoho let overeneho prodejce) http://www.chrono24.com/en/rolex/oysterdate-precision-ref-6354--id2615369.htm?dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=221&maxAgeInDays=0&query=rolex&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&usedOrNew=used&watchCategories=301&watchTypes=U&urlSubpath=/rolex/index-11.htm&manufacturerIds=221 nebo koukam tyhle (ty same jsem koupil pred dvema mesici, ale za 65K...):http://www.chrono24.com/en/rolex/cellini--id2575094.htm?dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=221&maxAgeInDays=0&query=rolex&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&usedOrNew=used&watchCategories=301&watchTypes=U&urlSubpath=/rolex/index-13.htm&manufacturerIds=221 Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem tomas512
Elmagico Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Rolex za tu cenu se da.... hledal jsem v EU (kvuli clu a mnoho let overeneho prodejce) http://www.chrono24.com/en/rolex/oysterdate-precision-ref-6354--id2615369.htm?dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=221&maxAgeInDays=0&query=rolex&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&usedOrNew=used&watchCategories=301&watchTypes=U&urlSubpath=/rolex/index-11.htm&manufacturerIds=221 nebo koukam tyhle (ty same jsem koupil pred dvema mesici, ale za 65K...):http://www.chrono24.com/en/rolex/cellini--id2575094.htm?dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=221&maxAgeInDays=0&query=rolex&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&usedOrNew=used&watchCategories=301&watchTypes=U&urlSubpath=/rolex/index-13.htm&manufacturerIds=221Zadanie znie: rozmer 38-42 mm
m.n. Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) Rolex za tu cenu se da.... hledal jsem v EU (kvuli clu a mnoho let overeneho prodejce) http://www.chrono24.com/en/rolex/oysterdate-precision-ref-6354--id2615369.htm?dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=221&maxAgeInDays=0&query=rolex&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&usedOrNew=used&watchCategories=301&watchTypes=U&urlSubpath=/rolex/index-11.htm&manufacturerIds=221 nebo koukam tyhle (ty same jsem koupil pred dvema mesici, ale za 65K...):http://www.chrono24.com/en/rolex/cellini--id2575094.htm?dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=221&maxAgeInDays=0&query=rolex&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&usedOrNew=used&watchCategories=301&watchTypes=U&urlSubpath=/rolex/index-13.htm&manufacturerIds=221 Aniž bych se chtěl kohokoli dotknout, tak tohle mi připadá takové to "rolády za každou cenu...", malý to je, hnusný to je, starý to je, rozhodně nic, s čím bych chtěl trávit zbytek života a mít v tom uložených pořád docela dost peněz. To ty moony nebo monaca nasekají daleko víc parády a radosti. Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem m.n.
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 malý to je, hnusný to je, starý to jea tiká to.Co je to ?Rolády za každou cenu,úplně souhlasim,když Rolády,tak alespoň trochu slušný,ty jsou mimo rozpočet.Tak honem,hoďte sem ještě nějaký tipy (moje představivost končí seznamem) jelikož už mi pěkně vrtá v hlavě ten projekt a nemám moc času nechat se natahovat na skřipec :-),stejně to k tomu pomalu spěje už od začátku.
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 já chtěl napsat to stejný. Proč by ne. Primkar nejsem ale nový Orliky se mi fakt líbí a až mě tohle přestane bavit tak s nima bych si dokázal představit ze zestarnu. +1Vidím to stejně. Nechám si původní Orlíky a jeden dva kusy těch novějších. No a asi ještě pár obyčejných primek a Nautily a BALLy.
Návštěvník Snow Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 (upraveno) Chronoswiss Pacific (43mm) Neznám sterilnější hodinky než Damasko. Nabídnout je jako definitivní považuji za absurdní a i úsměvné, ovšem částečně pochopitené. Připisuji to místní hysterii nabízet tyto hodinky i v zcela nevhodných momentech. Nebude dlouho trvat a Damasko se bude objevovat až bude někdo poptávat své první v HH. Tiše doufám, že se mi nedostane invektiv, tak jak se již stalo pravidlem, ze strany místního ambassadora značky. Upraveno 19. prosince 2013 uživatelem Snow
azeppelin Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Vím že nechceš oblekovky, ale třeba takové Nomos Zürich jsou podle mne čisté uiverzálky jak k triku, tak ke košili. Sportovní look to vpravdě není.
michal_45 Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Chronoswiss Pacific (43mm) 1.jpg Neznám sterilnější hodinky než Damasko. Nabídnout je jako definitivní považuji za absurdní a i úsměvné, ovšem částečně pochopitené. Připisuji to místní hysterii nabízet tyto hodinky i v zcela nevhodných momentech. Nebude dlouho trvat a Damasko se bude objevovat až bude někdo poptávat své první v HH. Tiše doufám, že se mi nedostane invektiv, tak jak se již stalo pravidlem, ze strany místního ambassadora značky. ... dovolim si nesouhlasit a vyjadrit svuj nazor, nebot damasko jsme postoval ja, jako mozne hodinky na zaklade specifikace tazajiciho se ... nemyslim si ze bych byl jakkoliv hystericky at co se tyka damasko ci jinych znacek ci je hystericky nabizel na potkani a mnou postovane damasko dc56 vyhovuji zadani ... jestli je tazajici se zvoli nebo nezvoli, je jiz jenom na jeho rozhodnuti ... na zaver bych si dovolil pri vsi ucte poznamenat, ze ve svete mechanickych hodinek neni nic absurdniho a zalezi jen a jen na vkusu a moznostech kazdeho z nas ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se