Dokusan Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Double Upraveno 1. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Jeden místní vážený člen prohlásil, že jsem hodinkově promiskuitní. Tak jsem se rozhodl, že se polepším a zůstanu u sumo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Tak se mi nakonec doma sešly zelené Sumo i Monstra. A Monstra jsou zajímavější. Asi to je absencí barevné lunety, číselník tak krásně vynikne. A ta barva, ta je...Nicméně tyhle Sumo pořád řadím mezi nejlepší tři Sumo limitky. Jen jsem fakt nečekal, že se mi ještě někdy budou takhle líbit Monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Vypadaji fakt dobre! Taky cumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Co na ne rikas? Doufam, ze sem pak hodis vic info. Fotka super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 (upraveno) Souhlas s AA. Chtělo by to nějakou recenzi, ideálně srovnavačku s MM300 ať se pokocháme. :-) Upraveno 19. září 2018 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 S MM300 a taky SLA017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Kluci, za celou dobu jsem zvládnul dvě fotky. Takže toho moc nečekejte. Pojďte radši na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 naprostá paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Kluci, za celou dobu jsem zvládnul dvě fotky. Takže toho moc nečekejte. Pojďte radši na pivo Pivo může být, ale počitej, tak 3 týdny, než se schodneme na termínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Jako za mlada : "aspoň šáhnout" :-)) Paráda;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3087 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 gratulujiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) Moje SEIKO rodina - snad se už nebude rozrůstat P.S. Kdyby někdo věděl o nějakých Fieldmastrech (sbdc035 nebo sbdc011) na prodej, tak mi napište :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se