metvis Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Z mého pohledu jednoduchá volba - Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 raci tyhle TAGy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Hm, tak už vůbec ne, tohle je strašně nudná záležitost raci tyhle TAGy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 (upraveno) Když vidím ten tvůj výběr, tak bych šel zlatou střední cestou... 2254 Upraveno 19. prosince 2013 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodostr Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Můj názor - Omegy. U TH si myslím, že by to nebyl zrovna krok vpřed... Spíše bych uvažoval zůstat u značky a jít výš. Jsou to tak trochu univerzály, které se jen tak neokoukají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Hm, tak už vůbec ne, tohle je strašně nudná záležitost jj, zapomnel jsem rict tyhle tagy v modrym.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Dotaz zněl jestli pustit Omegy a místo nich pořídit Tagy. Těžká věc. TH patří k firmám, které mají svou značku na všem možném (mobily, sluneční brýle, dioptrické obroučky apod.) a i když se chlubí historií od roku 1860, sama značka TAG Heuer existuje až od roku 1985. Hodinky dělá krásné, ale když už, cítím z ní spíš vůni benzínu, než šplouchání vody. Aquaracery 500 jsem zkoušel a je to samá hrana a člověk úplně vidí tu frézu, jak se zakusuje do pouzdra. Omega je tradiční (od roku 1848), skvělá a taky masová hodinařina, SMP je klasika, hodinky hlaďoučké, miloučké a taky asi trochu okoukané. Tag je moderní, Omega konzervativní a záleží na založení každého soudruha čemu dá přednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 u těch TH mě sejří datumovka na devíti hodinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Díky všem za reakce, vypadá to celkem jednostranně, takhle mohutně jsem to snad ani nečekal. Bond asi zůstane doma, nechám vychladnout hlavu a bude klid. Teď je třeba přemýšlet o správném vosku na lyže a ne nových hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Dobrý rozhodnutí, taky hlasuji pro bondovky - bond se dají nosit v podstatě ke všemu, kdežto ty TH už působí zaměřeněji na sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se