Tenglis Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 5 minutami, Harwey napsal: nahodou na nejake veselsie farbicky si nemal zalusk? Já už jsem sám o sobě veselý až až. Mi tam stačí ta oranžová minutovka a čísla na lunetě. Přemýšlel jsem samozřejmě o oranžové, ale to bych už byl tak veselý, že by se mnou nebylo k vydržení 1
papun Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu @Tenglis no já nemám pocit že by šla nějak lehce. Za mě průměr. Spíš mě vadí ostré špičky na sponě, ale to už jsem si zvyknul.
bohus76 Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince Také bych se rád přihlásil do klubu malých hodinek. Omega 36mm ( někde píšou 37 mm) 7
mlsoun1 Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince před 2 hodinami, bohus76 napsal: Také bych se rád přihlásil do klubu malých hodinek. Omega 36mm ( někde píšou 37 mm) Co se stalo?Novy telefon?Moc pekna fotecka a hlavne ta zmrzka pred nema vypada krasne
Tenglis Odesláno úterý v 13:56 Nahlásit Odesláno úterý v 13:56 Kluci, když už jste mi tak skvěle poradili s těmi potápkami, což takhle hodit do placu i nějaké chronografy. Velikost max 39 mm, automat (ale klidně i solar quartz), datum, kovový tah. Čím menší výška, tím lepší. Cena do 50K (použité). Ideální by byl samozřejmě ruční nátah, ale ten nebývá s datem, nebo je to jen vintage Valjoux 7734... Mám sice v merku Sinn 356, ale moc se mi nelíbí povrchová úprava... Děkuji!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se