Axel Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Reedice potápek ze 60. let, rozměry původní.. 38mm průměr, 12mm výška, 200m WR.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Nádherné hodinky ty Vulcainy, přidávám na wishlist. Já dnes takto, klasika všech klasik, 36mm made in Japan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února JAPAN verze za par chechtaku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Certina, 38mm, -6s/60h 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února “Koncertní beatery” SKX013, 38 mm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Pohodovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 36mm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Dnes trochu retro z devadesátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 38 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 36 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 38 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Tyhle Pakety už jsem hodně dlouho neviděl, já děkuji pánovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 36mmSuper klasické britské kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 3 hodinami, colommbo napsal: Tyhle Pakety už jsem hodně dlouho neviděl, já děkuji pánovi! Ďakujem, áno, vydarený model, ktorý stojí za to občas vyvetrať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Omega 36mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se