Panchart Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Parádní Tylere, no ty jedeš tak ať jsi spokojen
Kid_A Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 K Sinnům 556 mi přibyly midsize bondovky a jsem neskutečně spokojený. to zni jako ultimatni kombo!
vikinho Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 (upraveno) To jsem netusil, ze je delaji i takto male. Pecka! K Sinnům 556 mi přibyly midsize bondovky a jsem neskutečně spokojený. Díky Andy, jsou to za ty prachy vážně fajn hodinky. Akorát teda už nemám ani chuť moc zkoušet jiné velikosti, no.. Tak o to dřív se snad dopracuji také k malým Omegám (jako Tyler, který to vzal zkratkou ), nebo BB Heritage 36mm :-D Upraveno 4. října 2017 uživatelem vikinho
Tyler Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 to zni jako ultimatni kombo!Mně rozhodně vyhovuje :-D. Časem bych rád ještě do party přibral Oriony 35 mm od Nomosu. Ale to je zatím hudba budoucnosti.
Skopky-Sonny Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Pár kousků pod 40mm jsem už taky nahromadil, tak volba dnes padla na Omegy z roku narození. Váhou a pohodlností jim 40mm+ kousky prostě nemaj šanci konkurovat, tak to bylo a vždycky bude.
zekon7302 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Další do klubu, vlastně už nemám nic nad 40mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EngineerHack Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Další do klubu, vlastně už nemám nic nad 40mm. rod.jpg Vedel by si mi prosim napisat co su to za Rolex? Dajaky link alebo info ako ich mam hladat.Velmi sa mi pacia
colommbo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Precision... http://www.chrono24.cz/rolex/oyster-precision--mod57.htm?dosearch=true&query=Rolex+Precision
EngineerHack Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Precision... http://www.chrono24.cz/rolex/oyster-precision--mod57.htm?dosearch=true&query=Rolex+Precision dakujem... su to ako vidim entry level pre Rolex world
colommbo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Entry level asi ano. Panuje názor, že Rolexky bez lunety (a subciferníků) nejsou to pravé, mně osobně je však mnohem bližší právě takovýto čistý elegantní styl. Žádné hodinky této značky (dosud) nemám, ale pokud bych je chtěl, tož raději tenhle typ...
EngineerHack Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Tak neviem ale osobne som hodinky bez lunety nekupoval. No poslednu dobu zasa predavam vsetko co ma lunetu lebo uprednostnujem taky cisty elegantny styl.
colommbo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Poslední roky, možná déle, jsou "in" velké hodinky s lunetou a subciferníčky nejlépe na tahu. Tento proud mě neoslovuje, ač pár kousků s lunetou mám, ale to jsou případy, kdy to bez ní prostě nejde (Prim Sport, moony) a mám z nich radost. Možná i proto, že jsem už pán v letech, mám slabost pro vintážní hodinky a klasický styl obecně. Někdo má rád holky, jiný zase vdolky, svět je barevný a je to tak dobře.
Lukyn77 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 co je malý, to je hezký :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
zekon7302 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Mně zas tak malé nepřijdou, spíš pohodlné. Jo a k tomu entry level, nic takové, já k nim přišel čistě náhodně a dopřál jim trochu péče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
senior1949 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Pohodlí je nade vše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
senior1949 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Take se dají nosit i když velikost je skoro za hranou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se