Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Dlouho se tu nic neudalo, tak to nakopnu. Dnes mi dorazil vanocni darek pro mamu. Bez korunky velikost 30mm x 23mm.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Rad bych se zeptal tech, co maji zkusenost s malymi i vetsimi automaty, zda je nejaky vyznamny rozdil v rezerve natahu. Mam male glyciny airman, ktere mi vydrzi tak den a pul, max dva (kdyz je odlozim na vikend), ale to uz se dost zpozduji.

Odesláno

neviem o tom, zeby velkost hodiniek mala mat vplyv na ich presnost. presnost je ovplynena inym aspektami 

Odesláno

Rad bych se zeptal tech, co maji zkusenost s malymi i vetsimi automaty, zda je nejaky vyznamny rozdil v rezerve natahu. Mam male glyciny airman, ktere mi vydrzi tak den a pul, max dva (kdyz je odlozim na vikend), ale to uz se dost zpozduji.

Rezerva natahu sa vztahuje k pouzitemu kalibru (strojceku). Bezne byva 38-42 hodin. Takze to co pises je vporiadku. Presnost sa ku koncu rezervy znizuje-nie je dost energie na chod. Rezerva a ani presnost nesuvisia s velkostou hodiniek.

Odesláno

Je mi jasne, ze rezerva souvisi s kalibrem. Logicky mi vychazi, ze mensi hodinky (36 mm) museji mit kratsi pero a proto cekam kratsi rezervu. A nemsi prumer (mensi zavazi) znamena vicekrat machnout rukou, nez se poradne natahnou... Nebo je to jinak?

Odesláno

Argiope: zkus si o velikosti jednotlivých kalibrů něco načíst, na svou logiku se vykašli. Např. ETA 2824-2 má průměr cca 25mm a není důvod, proč by se nevešla např. do pouzdra 34mm. Ale toto si můžeš jednoduše dohledat, tak jak sem to teď udělal za tebe ...

Odesláno

Je mi jasne, ze rezerva souvisi s kalibrem. Logicky mi vychazi, ze mensi hodinky (36 mm) museji mit kratsi pero a proto cekam kratsi rezervu. A nemsi prumer (mensi zavazi) znamena vicekrat machnout rukou, nez se poradne natahnou... Nebo je to jinak?

V hodinkach s priemerom 47 mm a ako uviedol Lukyn77 napr. 34 mm moze byt osadeny rovnaky kaliber.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...