EDYMI Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Janko, čo ty nato? Perrelet Air Zermatt II - priemer 36,5 mm. Foto z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Janko a co alpinisty? Luneta je sice inak pokreslena, ale da sa pouzit aj na stopovanie podla mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Janko, myslim ze ty Becka jsou fajn. Horko tezko budes hledat neco vhodnejsiho. Nebo si kup Seiko MM. Jsou to male hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Hehe, už zase všichni hledají Jankovi ty nejvhodnější maličké hodinky. Budu muset ty MM vyzkoušet, všichni o nich mluví v superlativech tak, až se mi to nechce věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 tie perrelet nie su az take hrozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Janko, tak už jsem zase zpátky v klubu s naprosto optimální velikostí hodinek na ty naše hnáty. Večer Ti napíšu, bude potřeba něco libovýho z koňskýho zadku.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 To su tie NOS z predajneho vlakna? Slintam pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Ano, to jsou ty od Street Glida. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Parádní Expy. Byls rychlejší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Janko, tak už jsem zase zpátky v klubu s naprosto optimální velikostí hodinek na ty naše hnáty. Večer Ti napíšu, bude potřeba něco libovýho z koňskýho zadku.;-) Ještě ráno jsem si myslel, že jsem spokojený a vyrovnaný. Jedna fotka a mám chuť něco koupit :-)Pochlub se víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 No nevím, suby byly lepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Pecka nejvetsi! Tohle bude asi moje pristi meta. Jen mezitim musim postavit barak, tak si asi pockam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 (upraveno) mne je v klube naozaj dobre 36mm Upraveno 13. března 2014 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Pořád mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 ja se tu cítím taky pohodlně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Brzy se přihlásím do klubu se svými nejstaršími osobně kupovanými hodinkami Tissot, kterým bylo ve čtvrtek 16 let. Mají průměr 35 mm a tloušťku 6 mm. Mimochodem když si vzpomenu, jak se před několika lety dělala pilotní limitka Chronomagu, hlasovalo se mezi velikostí pouzdra 44 a 47 mm a já hlasoval pro 47 (Steinhartí pouzdro má ještě ke všemu ve skutečnosti 48 mm), připadám si teď trochu jako blázen. Momentálně to mám tak, že nejčastěji nosím dvoje hoďky 42 mm a už se mi i ty zdají velké. Obvod zápěstí 18 cm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 šíma: mám to podobně. Není to tak dlouho, kdy jsem nosil hodinky s průměrem pouzdra 44mm( obvod zápěstí cca 17cm)protože je to trendy, až Chronomag mě naučil nad tím přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 To, ze velkost 36mm je na moje 17.5cm zapastie najpohodlnejsia som pochopil az praxou. Mal som a stale mam 41mm seika, 44mm Stajny (tie su navyse este vyse 14mm vysoke) a az pri mojich 36mm poslednych seikach som zistil aku mate pravdu velke hodinky vyzeraju efektne a putaju pozornost, no ak by som mal mat len jedny hodinky na vsetko, volim tie najmensie...Chosef76: v dobrom ti zavidim tie expy, to su u mna hodinky, pri ktorych by uz ine nemuseli existovat no kym (a ak raz vobec) sa k nim dokazem prepracovat, budem sa tesit aspon z takych co maju podobnu velkost a velmi vzdialene aj tvar puzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Uz jsem zkusil ruzne prumery vcetne 43mm a nejpohodlnejsi je prece jen 37mm. Mam okolo 18-18,5cm obvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Tak se též hlásím do klubu... Hodinky, který jsem si koupil v roce 2002, o pár let později je prodal (po objevení chronomagu a propuknutí chronobundu) a vloni v létě je zas koupil zpátky (ten samý kus). Omega speedmaster triple date 39mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se