Přejít na obsah

Klub malych hodiniek

jankoxxx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Janko, tak už jsem zase zpátky v klubu s naprosto optimální velikostí hodinek na ty naše hnáty. Večer Ti napíšu, bude potřeba něco libovýho z koňskýho zadku.;-)

Ještě ráno jsem si myslel, že jsem spokojený a vyrovnaný. Jedna fotka a mám chuť něco koupit :-)

Pochlub se víc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brzy se přihlásím do klubu se svými nejstaršími osobně kupovanými hodinkami Tissot, kterým bylo ve čtvrtek 16 let. Mají průměr 35 mm a tloušťku 6 mm. Mimochodem když si vzpomenu, jak se před několika lety dělala pilotní limitka Chronomagu, hlasovalo se mezi velikostí pouzdra 44 a 47 mm a já hlasoval pro 47 (Steinhartí pouzdro má ještě ke všemu ve skutečnosti 48 mm), připadám si teď trochu jako blázen. Momentálně to mám tak, že nejčastěji nosím dvoje hoďky 42 mm a už se mi i ty zdají velké. Obvod zápěstí 18 cm...

Odkaz ke komentáři

To, ze velkost 36mm je na moje 17.5cm zapastie najpohodlnejsia som pochopil az praxou. Mal som a stale mam 41mm seika, 44mm Stajny (tie su navyse este vyse 14mm vysoke) a az pri mojich 36mm poslednych seikach som zistil aku mate pravdu :) velke hodinky vyzeraju efektne a putaju pozornost, no ak by som mal mat len jedny hodinky na vsetko, volim tie najmensie...

Chosef76: v dobrom ti zavidim tie expy, to su u mna hodinky, pri ktorych by uz ine nemuseli existovat :) no kym (a ak raz vobec) sa k nim dokazem prepracovat, budem sa tesit aspon z takych co maju podobnu velkost a velmi vzdialene aj tvar puzdra :)

Odkaz ke komentáři

Tak se též hlásím do klubu...

Hodinky, který jsem si koupil v roce 2002, o pár let později je prodal (po objevení chronomagu a propuknutí chronobundu) a vloni v létě je zas koupil zpátky (ten samý kus).

Omega speedmaster triple date 39mm

post-7874-0-37399000-1394892046_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...