ondra.palas Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Trika mám doma, díky Ondro za organizaci.
kuncák7 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Dík za fotky. Dle zpráv z domova, já tam zatím nic nemám- nic neobvyklého, bohužel. Snad tedy zítra.
Pege1012 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Tak hlásím, u mne doma také v pořádku, trička jsou v pohodě, chyby jsem nezaznamenal.
ondralbc Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Ja na zásilku na Slovensko také čekám jsem zvědav. Reklamaci jednoho kusu uz dodavatel uznal a bude se řešit výměnou. Takže pokud nejste spokojeni dejte info. Na fotkách vypadají trička suprove!!!
zekon7302 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Trika dorazili, spokojenost veliká, děkuji.
Kadlik Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Trika jsou doma, maximalni spokojenost. Diky Ondro Sent from my iPad using Tapatalk
Pelikan73 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Já taky hlásím že trička jsou domabarva i velikost O.K. super a díky Ondro
Flipik Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Mně taky odpoledne dorazily a po chvilkové spokojenosti je spokojenost jen 50%. Černé triko OK, ale to modré má vadu, které jsem si všimli, když jsem chtěl dát tričko do pračky. Malá dírka na zádech a asi 10 cm dlouhá rozjetina a to na exponovaném místě, na zádech. Takže tohle tedy ne. (Na druhé fotce je vidět, jak to vypadá proti světlému pozadí).
ondralbc Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Flipik: moc me to mrzí! Obrat se pls přímo na mail fuska@mibona.cz je to majitel firmy a mel by to vyřešit. Upraveno 29. září 2014 uživatelem ondralbc
Návštěvník dabelM Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Trička dorazila, díky Ondro za organizaci
Flipik Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Díky Ondro za ten kontakt, udělám to jak říkáš. A díky za to, jak se o to staráš Flipik: moc me to mrzí! Obrat se pls přímo na mail fuska@mibona.cz je to majitel firmy a mel by to vyřešit.
Vit Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Dneska mi to dorazilo v pořádku.Zatím jsem rozbalil jen jedno TRIČKO.Ondro, moc děkuju za organizaci. Ještě bych bral kvalitní mikinu. Upraveno 29. září 2014 uživatelem Vit
Chorche Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Tričko výborný, moc díky!Jen jsem se trochu přecenil a budu muset pár kilo shodit Ale to mám stejně v plánu, tak mi snad do měsíce bude dobře sedět
sect Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Ještě bych bral kvalitní mikinu.To vůbec není špatný nápad......
Igicz Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Trika doma, velikost perfektní. Na první pohled bez závad. Ondro díky!
People Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 (upraveno) Jak na to pozeram tu z obrazkov, mozno sme si mali nechat vyrobit nasivky a kazdy by si to dal, na co by chcel. Cez tricka, mikiny, bomberu, ciapku, skafander, sako atd.Napr http://www.string.sk/j/components/com_virtuemart/shop_image/product/Slovensk___znak__4ea056c661df7.jpg Vyhli by sme kvalitativnym fo-pa a nedostupnosti niektorych farieb. Nabuduce. Upraveno 29. září 2014 uživatelem People
JHonza Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Já jsem taky pražák. Triko perfektní, žádné špatné šití nebo volné nitě, ještě jednou díky!!!
ondralbc Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Pro úplné info, email od majitele: ďakujem za odozvu aj pozitívnu aj negatívnu. Potrebujeme vyriešiť hlavne tú negatívnu. Fotky som obdržal a pán Koznar má pravdu. Navrhujem v takomto prípade, že mu vyrobíme novú polokošeľu na výmenu, resp. po dohode.Ak by sa to vyskytlo ešte raz, tak poprosím, nech sa obrátia priamo na mňa a Vás nezaťažujú.Dnes sa odosielala posledná sada, kde neboli kompletné kusy spolu s dopisom. Slovenské zásielky by mali adresáti obdržať do konca týždňa. Niektoré sa posielali priamo z Čiech a niektoré objemnejšie sa rozoslali dnes priamo zo Slovenska. Ešte počkáme deň-dva a zosumarizujeme chýbajúce, neodoslané a reklamované kusy.Kontrola dokonca prebieha priamo v Adleri, na vstupe u nás do výroby a na výstupe. Polokošele sú v zapnutom stave a priamo sa nerozopínajú. Pár košiel sme vyradili, ktoré mali iné vady. Bohužiaľ aj vo Vašej zásielke bola jedna nevyhovujúca. Na to sa prišlo po vyšití a nasleduje zase kolotoč objednania presného druhu, naskladnenie, naplánovanie do výroby a expedícia. Čo potvrvá cca. 14 dní. Mrzí nás to, lebo s Adlerom boli dobré skúsenosti, len toto leto sa im nevydarilo podľa našich predstáv. V budúcnosti už Vám nebudeme odporúčať českého výrobcu resp. českú značku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se