Hasňa Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 (upraveno) Asi budu za chuja, ale me se to libi. Na rozdil treba od uchylnych kombinaci ve stylu aligator na PO a mesh na Moonech. Tohle dava smysl. Isofrane se svou hrubou, brutalistni strukturou ladi s instalaterskou "jemnosti" toho zamku a pouzdra vubec. A hlavne je to proste vrana k vrane, legendarni potapky na ikonicke potapecske gume. Proste to nejsou ponozky v sandalech, je to mozna neobvykle, ale jde to k sobe. Upraveno 13. května 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Roman I.-diky za vysvetleni,je to asi fakt o zvyku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Teď jak koukám na ty Eterny,tak nevím jestli mi to jen připadá,ale při prvním pohledu jakoby nevím která ručka je hodinová a která minutová,neplete se to? Taky mi to vadí, jsou krapet nepřehledný. Ale nechtěl jsem mu kazit radost. Když ho tady máme všichni rádi...Prostě musí mít něco extra. A to nemluvím o Mlynářích s ručkama od Zena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Taky mi to vadí, jsou krapet nepřehledný. Ale nechtěl jsem mu kazit radost. Když ho tady máme všichni rádi...Prostě musí mít něco extra. A to nemluvím o Mlynářích s ručkama od Zena. Pro tebe na těch eternách je jen těch pět kuliček jako brejlovo písmo, gdyš už howno vidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 když je vůle . No jasně, že to je prasečina, ale na těch eternách nebo doxách to má celkem reálný podklad. Ta kombinace spadá do 60. a 70. let 20. stol. IMG_2922.jpg díky za ukázku, je to ještě horší než jsem si myslel ? teď už vím kdy, kde a v čem udělali soudruzi z NDR chybu ... jinak, až na tu podivně děrovanou gumu, se mi všechny Tvé kroky v hodinařině opravdu zamlouvají ? pouze při nevšedním pojetí ručiček jsem Tě chvíli podezříval, že jsi je nechal u Valise záměrně prohodit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 díky za ukázku, je to ještě horší než jsem si myslel ? teď už vím kdy, kde a v čem udělali soudruzi z NDR chybu ... jinak, až na tu podivně děrovanou gumu, se mi všechny Tvé kroky v hodinařině opravdu zamlouvají ? pouze při nevšedním pojetí ručiček jsem Tě chvíli podezříval, že jsi je nechal u Valise záměrně prohodit ... No to sem dopad, nepřehledný hodinky na divný šprcce. No ale myslím, že se s tím lehce vyrovnám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Hele ale dyť tydle hodinkys už měl, takový ty velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Ale fuj,PAM na tom Isofrane jsou strasidelny,nehodi se to k nim ani trochu,ty jsou stvoreny pro kuzi,byt jsou to kultovni potapky(tyhle zrovna moc ne),nekomu nevoni guma,jinymu kuze,k temhle ikonickejm Eternam je to v poradku,ty pod vodu patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 (upraveno) Měl jsem vždycky z fotek pocit, že ta hodinofka je taková chatrná, ke zbytku nepatřičně. Než jsem ale hodinky viděl v reálu a zjistil, že je to bílý potisk na černé placce v šířce té minutofky. Tím byl odstraněn poslední stín, hodinky jsou dokonalý. P.S. Teď koukám, že to na té lepší fotce je i vidět. Upraveno 14. května 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Tak vítejte doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 To jako fakt? Na tyhle hodinky musis mit koule. Osobne bych se pozastavil u dvou veci. Aby me po case neprestaly bavit a aby se vubec daly prodat dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Romane... ten řemen... nevím no... Ale na Eterňácký řemen to nevypadá, tak snad máš v šuplíku něco lepšího...Jinak hodinky krásný, kdo neviděl jak hraje reliéfní cifr s tou modrou, o hodně přišel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Tak to je všechno velká paráda a ta kombinace nepřehledný hodinky-divná guma je perfektní. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Jsou suprový,ale ten řemen se mi teda taky nezdá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Teplý podzim přinesl padání eterny. Eterna L.E.1973 nevydržela. Vlastně ani nevím proč, hodinky to byly skvělý. Na jejich místo nastoupily Sinn U2. Jestli dobře počítám, tak to jsou čtvrté Sinny. Jsou na druhém místě po IWC. Ty jsem měl patery . Odolné, přehledné, opět nacpané všemi možnými germánskými fíčurami, top grade eta a jako bonbónek navrch zajímavě broušený safír, který je klenutý a dosahuje tloušťky 4,6 mm. Tak vítejte. Po kolikáté už to říkám.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 (upraveno) Konkrétně tenhle kus je úplně první Sinn, který jsem měl v ruce. Sám jsem pak musel vyzkoušet dvoje.Perfektní.Gratuluju k EZM 5. Upraveno 9. listopadu 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Fakt bombardacky hodinky, uzivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Romane velka gratulace. Myslim, ze nikdo tu nemel vice sinnu. Jedny tvoje mam uz vice jak rok a spokojenost nejvetsi. Uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Děkuji pánové. Na U2 mě baví, že většina firem si kupuje ty ambassadory, tudle Di Caprio, támhle Bolt, tady Šarapova, tuhle Uma Thurman, tady Federer a Sinn U2 má samozvaného Timothy Patrick z Kanady. Byl tak oblaženej Sinn U2, že napsal Lotharu Schmidtovi otevřený dopis na WUS, že ty jeho kukačky jsou ok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se