Přejít na obsah

Roman I.

Návštěvník

Doporučené příspěvky

Asi budu za chuja, ale me se to libi. :) Na rozdil treba od uchylnych kombinaci ve stylu aligator na PO a mesh na Moonech. Tohle dava smysl. Isofrane se svou hrubou, brutalistni strukturou ladi s instalaterskou "jemnosti" toho zamku a pouzdra vubec. A hlavne je to proste vrana k vrane, legendarni potapky na ikonicke potapecske gume. Proste to nejsou ponozky v sandalech, je to mozna neobvykle, ale jde to k sobe.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 439
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil

Teď jak koukám na ty Eterny,tak nevím jestli mi to jen připadá,ale při prvním pohledu jakoby nevím která ručka je hodinová a která minutová,neplete se to?

Taky mi to vadí, jsou krapet nepřehledný. Ale nechtěl jsem mu kazit radost. Když ho tady máme všichni rádi...

Prostě musí mít něco extra. A to nemluvím o Mlynářích s ručkama od Zena. :D

Odkaz ke komentáři

Taky mi to vadí, jsou krapet nepřehledný. Ale nechtěl jsem mu kazit radost. Když ho tady máme všichni rádi...

Prostě musí mít něco extra. A to nemluvím o Mlynářích s ručkama od Zena. :D

Pro tebe na těch eternách je jen těch pět kuliček jako brejlovo písmo, gdyš už howno vidíš    :D

Odkaz ke komentáři

když je vůle  :lol2: . No jasně, že to je prasečina, ale na těch eternách nebo doxách to má celkem reálný podklad. Ta kombinace spadá do 60. a 70. let 20. stol.

attachicon.gifIMG_2922.jpg

díky za ukázku, je to ještě horší než jsem si myslel ;) ? teď už vím kdy, kde a v čem udělali soudruzi z NDR chybu ...

jinak, až na tu podivně děrovanou gumu, se mi všechny Tvé kroky v hodinařině opravdu zamlouvají ? 

pouze při nevšedním pojetí ručiček jsem Tě chvíli podezříval, že jsi je nechal u Valise záměrně prohodit :) ...

Odkaz ke komentáři

díky za ukázku, je to ještě horší než jsem si myslel ;) ? teď už vím kdy, kde a v čem udělali soudruzi z NDR chybu ...

jinak, až na tu podivně děrovanou gumu, se mi všechny Tvé kroky v hodinařině opravdu zamlouvají ? 

pouze při nevšedním pojetí ručiček jsem Tě chvíli podezříval, že jsi je nechal u Valise záměrně prohodit :) ...

No to sem dopad, nepřehledný hodinky na divný šprcce.  :)  No ale myslím, že se s tím lehce vyrovnám

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem vždycky z fotek pocit, že ta hodinofka je taková chatrná, ke zbytku nepatřičně. Než jsem ale hodinky viděl v reálu a zjistil, že je to bílý potisk na černé placce v šířce té minutofky. Tím byl odstraněn poslední stín, hodinky jsou dokonalý.

P.S. Teď koukám, že to na té lepší fotce je i vidět.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

Teplý podzim přinesl padání eterny. Eterna L.E.1973 nevydržela. Vlastně ani nevím proč, hodinky to byly skvělý. Na jejich místo nastoupily Sinn U2. Jestli dobře počítám, tak to jsou čtvrté Sinny. Jsou na druhém místě po IWC. Ty jsem měl patery  :suicide_anim: . Odolné, přehledné, opět nacpané  všemi možnými germánskými fíčurami, top grade eta a jako bonbónek navrch zajímavě broušený safír, který je klenutý a dosahuje tloušťky 4,6 mm. 

Tak vítejte. Po kolikáté už to říkám....

Odkaz ke komentáři

Fakt bombardacky hodinky, uzivej.

Odkaz ke komentáři

Děkuji pánové. Na U2 mě baví, že většina firem si kupuje ty ambassadory, tudle Di Caprio, támhle Bolt, tady Šarapova, tuhle Uma Thurman, tady Federer a Sinn U2 má samozvaného  :lol2:

Timothy Patrick z Kanady. Byl tak oblaženej Sinn U2, že napsal Lotharu Schmidtovi otevřený dopis na WUS, že ty jeho kukačky jsou ok 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...