Přejít na obsah

IGEN NoDate

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj, přišla mi dnes faktura , omylem prosklené dýnko, ale to dám hravě do pořádku , jenže nevím, kde prosím najdu ten aktuální dojednaný položkový rozpočet, abych mohl fakturu od primu zkontrolovat schválit ??

Zálohu platím ve čtvrtek, to je fix.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, přišla mi dnes faktura , omylem prosklené dýnko, ale to dám hravě do pořádku , jenže nevím, kde prosím najdu ten aktuální dojednaný položkový rozpočet, abych mohl fakturu od primu zkontrolovat schválit ??

Zálohu platím ve čtvrtek, to je fix.

Který položkový rozpočet máš na mysli? Specifikaci hodinek jsem dával na uložto.cz, ostatní věci jsou dle ceníku Eltonu. A je na ně sleva 5%

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69261-limitka-prim-sport-nodate/?p=1111547

Odkaz ke komentáři

Tak, a nejčko mám zas jeden námět na zamyšlení.

Což takhle zkusit využít množstevní síly a striktně požadovat standartní sponu s logem PRIM ( klidně jen gravírovaným, ale lépe pochopitelně frézovaným ) na kaučukový černý řemen 19mm ( co nám jej elton k nodate nabízí). Jen pro tuto limitku exkluzif a možná jen pro ty, co si ji objednají s tím páskem.

Kdo by ji chtěl?

11. cigi

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Což takhle zkusit využít množstevní síly a striktně požadovat standartní sponu s logem PRIM ( klidně jen gravírovaným, ale lépe pochopitelně frézovaným ) na kaučukový černý řemen 19mm ( co nám jej elton k nodate nabízí). Jen pro tuto limitku exkluzif a možná jen pro ty, co si ji objednají s tím páskem.

Kdo by ji chtěl?

11.cigi

18. jovani

31.Chronař

sakra, teď si uvědomuju, že jsem ji chtěl a v rozpočtu není.

Jsem pro frézovanou!

Upraveno uživatelem Chronař
Odkaz ke komentáři

Kdo by ji chtěl?

11. cigi

Cigi, kdo by to měl s Eltonem domlouvat? Pokud to chápu správně, Tvým cílem je aby všechny spony kaučukových řemenů na tuhle limitku byly gravírované logem PRIM a to zdarma

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...