hirsch Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Pánové, neztrácejte hlavu, já jsem fakturu obdržel, zaplatil a dokonce jsem dnes dostal i potvrzení že jim platba přišla na účet, chce to jen trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 ..., ale hlavně, kam spěchat...teď přijde to Eltonské renovační čekání...3-4měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 ..., ale hlavně, kam spěchat...teď přijde to Eltonské renovační čekání...3-4měsíce já jsem optimista a tipuju ty 3 měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Všichni skončíme na nitracku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 3 mesice ? Nee, ja to chci vzit v cervnu na chronolod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Jsem přesvědčen, že do konce května jsou doma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Taky bych si přál 3 měsíce, ale radši si počkám, než řešit nějaký drobnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Ahoj, přišla mi dnes faktura , omylem prosklené dýnko, ale to dám hravě do pořádku , jenže nevím, kde prosím najdu ten aktuální dojednaný položkový rozpočet, abych mohl fakturu od primu zkontrolovat schválit ?? Zálohu platím ve čtvrtek, to je fix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 frakturu už mám, a i zacálovanou.Vstupní záznam je ale peklo :-( Nejmenší beat error 1,6ms (1,9 max) a amplituda 299 (max 335) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Ahoj, přišla mi dnes faktura , omylem prosklené dýnko, ale to dám hravě do pořádku , jenže nevím, kde prosím najdu ten aktuální dojednaný položkový rozpočet, abych mohl fakturu od primu zkontrolovat schválit ?? Zálohu platím ve čtvrtek, to je fix. Který položkový rozpočet máš na mysli? Specifikaci hodinek jsem dával na uložto.cz, ostatní věci jsou dle ceníku Eltonu. A je na ně sleva 5% http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69261-limitka-prim-sport-nodate/?p=1111547 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Taky dneska zaplaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Díky, financ, to jsem hledal. Faktura obdržena, schválena, ve čtvrtek bude zaplaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Dnes jsem obdržel zálohovku a vzápětí poslal peníze. Díky, Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Tak, a nejčko mám zas jeden námět na zamyšlení. Což takhle zkusit využít množstevní síly a striktně požadovat standartní sponu s logem PRIM ( klidně jen gravírovaným, ale lépe pochopitelně frézovaným ) na kaučukový černý řemen 19mm ( co nám jej elton k nodate nabízí). Jen pro tuto limitku exkluzif a možná jen pro ty, co si ji objednají s tím páskem. Kdo by ji chtěl? 11. cigi Upraveno 18. března 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 18. jovani fajn napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Tak, a nejčko mám zas jeden námět na zamyšlení. Což takhle zkusit využít množstevní síly a striktně požadovat standartní sponu s logem PRIM ( klidně jen gravírovaným, ale lépe pochopitelně frézovaným ) na kaučukový černý řemen 19mm ( co nám jej elton k nodate nabízí). Jen pro tuto limitku exkluzif a možná jen pro ty, co si ji objednají s tím páskem. Kdo by ji chtěl?11.cigi18. jovani31.Chronař sakra, teď si uvědomuju, že jsem ji chtěl a v rozpočtu není. Jsem pro frézovanou! Upraveno 18. března 2014 uživatelem Chronař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 (upraveno) edit: vlastně nic Upraveno 18. března 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 11.cigi18. jovani31.Chronař sakra, teď si uvědomuju, že jsem ji chtěl a v rozpočtu není. Jsem pro frézovanou!Taky pro 29.doktor584, za zkoušku nic nedáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 zaplaceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Tak, a nejčko mám zas jeden námět na zamyšlení. Což takhle zkusit využít množstevní síly a striktně požadovat standartní sponu s logem PRIM ( klidně jen gravírovaným, ale lépe pochopitelně frézovaným ) na kaučukový černý řemen 19mm ( co nám jej elton k nodate nabízí). Jen pro tuto limitku exkluzif a možná jen pro ty, co si ji objednají s tím páskem. Kdo by ji chtěl? 11. cigiCigi, kdo by to měl s Eltonem domlouvat? Pokud to chápu správně, Tvým cílem je aby všechny spony kaučukových řemenů na tuhle limitku byly gravírované logem PRIM a to zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se