financ Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 A jeste Igenovsky pouzdro se zlacenym strojkem, je to bez dynka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Pánové díky moc za dojednání a vše okolo. Za mě: zlacení, modřené šroubky, průhled, hliníková vzestupná luneta bez lumi bodu (varianta 2) Osobně bych byl taky pro jednotnou verzi (snad krom úpravy strojku), případné modifikace by si každý dokoupil (jiné dýnko, lunetu, ...)
warann Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 K lunetě jsem už vyjadřoval (varianta č. 2), ostatní se mi taky líbí, nicméně bych rád zachoval možnost volby dýnka, podle mě, když bude jednotné číslovaní, tak to ničemu nevadí.
plasan Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 skvele!!!taky diky chlapci,tesim se..finalni podobu neresim a pridam se k vetsine..
Kristian.nov Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Je ještě volnej flek kluci? nebo už sem přišel s křížkem po funuse?
financ Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Je volno, cisla se budou rozdelovat v nedeli navecer
Kristian.nov Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Ok, tak se vezu s vámi... stroj mám...
Kristian.nov Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 číslovaná limitka Prim Sport NoDate, bombírovaný ručky, zlatý strojek, modřený šroubky, průhled, český popisy na dýnku, plastové sklíčko a s plastovou lunetou (plechovou vložku možno dokoupit za příplatek),- financ- Sedlin- Chosef76- Jagman- Lamiczka- Honza.manta- Borodov- sibiran- Straspol- Bob123- warann- kadakii- habadej- plasan- IzTaPa- Mirek24- Bert- gas- organic- tomas23- seh1-Stýf-japa-jovani-pictureboyJZEDkerobGeorgeisin- Mila_T- Decebal- Bobisek- hirsch- Kristian.nov[33] NoDate nečíslovaný ciferník a každý si podle sebe doobjedná zbytek s nějakou drobnou slevou za hromadný nákup.- Mirek24- Kamil- t.p[3]
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 A jeste Igenovsky pouzdro se zlacenym strojkem, je to bez dynka post-5320-0-82874600-1389185139.jpeg Kde já jsem už tu fotku viděl?
Loni Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Ospravedlnte neznalost ale ake velke puzdro je pouzite ? 38mm?A ako prakticky zohnat pouzitelny strojcek v rozumnom stave?Dik!
financ Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Ano, je to 38mm. Strojek zakoupit od někoho tady na foru, nebo i s hodinkama na aukru
warann Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Je volno, cisla se budou rozdelovat v nedeli navecerTechnická, jen ze zvědavosti. Počet zájemců je omezen?
valjoux Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Lidi je pěkné že se zamlouvá moje zlacení od několika lidí jsem byl kontaktován. Snažím se zařídit to zlacení,ale šroubky modré NEUMÍM. Věřím že ale nebude problém je v Eltonu nechat vyměnit. Jinak dnes nebo zítra budu vědět ohledně zlacení víc.
financ Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Lidi je pěkné že se zamlouvá moje zlacení od několika lidí jsem byl kontaktován. Snažím se zařídit to zlacení,ale šroubky modré NEUMÍM. Věřím že ale nebude problém je v Eltonu nechat vyměnit. Jinak dnes nebo zítra budu vědět ohledně zlacení víc.HA tady nám trošku zahaprovala komunikace, řeším. Všechno jde
financ Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Technická, jen ze zvědavosti. Počet zájemců je omezen? Vypadá to, že počet kusů omezíme na max. 33. Pak se budou psát náhradníci.
warann Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Vypadá to, že počet kusů omezíme na max. 33. Pak se budou psát náhradníci.Ok, díky, to zní rozumně.
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Lidi je pěkné že se zamlouvá moje zlacení od několika lidí jsem byl kontaktován. Snažím se zařídit to zlacení,ale šroubky modré NEUMÍM. Věřím že ale nebude problém je v Eltonu nechat vyměnit. Jinak dnes nebo zítra budu vědět ohledně zlacení víc. Mluvili jsme spolu o tom, pochopil jsem z našeho rozhovoru, že to pro tebe není problém. Bohužel, dokud se nějak neutvoří finální seznam, tak nejsem schopný říct, kolik strojků na zlacení bychom od tebe potřebovali. Šroubky na modření by se asi daly poskládat nezávisle a nechat namodřit sólo. Idea byla, že by jsi strojky odstrojil na zlacení a paralelně poslal plotny na zlacení a šroubky Valisovi na modření, jestli je to problém, tak šroubky na počet nějak posháníme sami a pošleme Valisovi sami.
financ Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Strojky považuju za vyřešené. Pouze servis - Valis, Valjoux, Elton, nebo jiný hodinář ve Vašem okolí, klidně i domorobo.GO a jen modření šroubků - umí to Valis a Elton (ten je dražší) Zlaté strojky s modřenými šroubky - 2 varianty 1. Zlacení a servis provede Valjoux, ten pošle šroubky Valisovi na modření najednou a od Valjouka dostanete jednu fakturu a jeden zlacený strojek s modřenými šroubky2. Servis a modření provede Valis, ten pošle základnu a můstky Valžukovi na zlacení, Valis Vám předá hotový zlacený strojek a jemu se bude platit Pánové se finančně vypořádají mezi sebou, rozpočítají poštovný a my to cvaknem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se