Přejít na obsah

Moje prvé hodinky ....

Doporučené příspěvky

Tak zdravím všetkých majiteľov hodiniek  som tu uplný nováčik...Pred pár týždňami som sa rozhodol zaobstarať si hodinky.Myslím si ,že každý chlap musí mať nejaké tie hodinky   :rolleyes: Stalo sa to tak ,teraz som už majiteľom svojich prvých hodiniek Orient Black Mako :) .  Najprv som mal vyhliadnuté hodinky značky Festina http://www.hodinky-365.sk/festina-16614-1-x140370

hovorím si sakra nebudem si predsa nič také objednávať čo ani nepoznám.Tak som toľko google-il,že som natrafil na túto skvelú stránku a po prečítaní pár príspevkov od múdrejších ľuďí : Festiny neber,těch se prodá dost lidem,kteří o hodinkách nic vědět nechtějí a je jim to fuk.? Táto veta mi otvorila oči.Do hodiniek sa nerozumiem ale na tejto stránke som našiel skvelé informácie predtým som nemal ani šajnu,že sú také kategórie hodiniek potápky,pilotky atď.skvelý fórum :smile_anim: .Napokon som si objednal hodinky Orient Black Mako bola to láska na prvý pohľad :blush02: nepochyboval som ani chvíľu hodinky som si hneď aj objednal.

Objednával som z Česka čo troška možno už aj lutujem, nakoľko som tu našiel pár príspevkov ohľadne zahraničných eshopov (vyšlo by ma to o 50 eur lacnejšie).Dúfam,že na moje prvé hodinky budem len v tom najlepšom spomínať.Ďakujem za priestor,že som sa mohol vyjadriť..Za foto sa ospravedlňujem fotené mobilom skusím neskôr pridať kvalitnejšie zábery

BTW som 19 ročný študent IT

post-34476-0-42517500-1389200129_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vitaj a gratulácia! :) 

Na prvé hodinky určite super výber, palec hore. 

Som zvedavý, kedy Ti prestanú stačiť a posunieš sa do vyšších vôd :D (čo je v prípade, že si budeš fórum aj naďalej pravidelne čítať viac než pravdepodobné)

Upraveno uživatelem ejkej
Odkaz ke komentáři

Ďakujem každému ,hodinkám sa nesmierne teším :goof: , dnes som si dal skrátiť remeň,popozeral som sa aj po kožených remienkoch no musím povedať výber ma nechytil :worried_anim:  .Vidím to na objednávku z ebay-u.(tie Panerai style remienky sa mi strašne páčia.)  :wub: Čo si myslíte neni to moc také nevhodné :thumbsdown_anim:  na tie relatívne lacné hodinky a taký drahý remienok ?  :helpsmilie: Ďakujem za reakcie  :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Nevhodné to nie je. Práve naopak. Hodne členov tu má na hodinkách remienky, ktorých cena možno aj prevyšuje cenu samotných hodiniek a nemám pocit, že by tu niekto spomínal, že to je faux pas. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...