Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty jedeš dobře, během dvou dnů rozpočet téměř ztrojnásobit :D Jestli ti můžu poradit, na nic nespěchej, než se pro nějaký hodinky definitivně rozhodneš, dej jim chvíli času, aby "uzrály" a ty si zjistil, že se ti opravdu líbí a jen tak líbit nepřestanou.

Jinak myslim, že Certiny za třicítku ti tu asi nikdo moc nedoporučí. Zkus kouknout i po jiných značkách - Hamilton, Mido...

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A ty Steiny jsou v pohodě, ne? Možná, že nakonec vezmu něco od nich...

Jo ;) Ty Aviation modely se mi docela líbí, hlavně ta PVD varianta bez chrona. Pokud na ně máš dost velkou ruku, tak proč ne.

Odesláno

A ty Steiny jsou v pohodě, ne? Možná, že nakonec vezmu něco od nich...

Steinhart je kvalitou určitě v pohodě, jediný, co bejvá firmě vyčítáno, je kopírování designu Rolexu v některejch řadách. To se týká především Ocean 1, Ocean Vintage apod.

Jejich vlastní originální modely, jako právě Aviation, Triton, Apollon, Ocean 2 atd. jsou ok. Druhoválečný pilotky vlastně taky, ty jedou podle oficiálních mustrů, takže tam není moc co vymejšlet.

Odesláno

Ty jedeš dobře, během dvou dnů rozpočet téměř ztrojnásobit :D Jestli ti můžu poradit, na nic nespěchej, než se pro nějaký hodinky definitivně rozhodneš, dej jim chvíli času, aby "uzrály" a ty si zjistil, že se ti opravdu líbí a jen tak líbit nepřestanou.

Jinak myslim, že Certiny za třicítku ti tu asi nikdo moc nedoporučí. Zkus kouknout i po jiných značkách - Hamilton, Mido...

Tak už jsem toho přečet opravdu hodně za těch pár dnů a napadlo mě, že by možná bylo řešení sáhnout po lepším, ale ojetém kousku, třeba něco od Breitling. a proč ne ty Certiny za 30k?

Odesláno

Tak už jsem toho přečet opravdu hodně za těch pár dnů a napadlo mě, že by možná bylo řešení sáhnout po lepším, ale ojetém kousku, třeba něco od Breitling. a proč ne ty Certiny za 30k?

Certina za 30 je prostě nesmyslně předražený nákup. Neodpovídá poměr cena/hodnota. Za ty peníze i zde v prodejním vlákně najdeš hodnotnější hodinky, třeba i jen málo jeté. 

Odesláno

S ohledem na to, že jsou to swiss made chrono automaty, tak v ceně nevidím problém. Jinak Hamilton a Mido jsou stejně jako Certina vlastnictvím Swatch, takže na tom jsou úplně stejně.

Já ti Certinu s klidem v duši doporuším, mám od nich DS Podium a jsou to pěkná a kvalitní chrona.

Kdybys za ty peníze chtěl něco víc, tak se dají pořídit jeté Omegy nebo třeba Tagy.

Odesláno

Dobrej vysledek z Festin za desitku :)

Když jsem sem vlezl poprvé, chtěl jsem jenom znát rozdíl mezi igenama a PS2 a jak přesně vypadají ty Diplomaty...je to mor ten chronobundus...

Odesláno (upraveno)

Dobře sis vybral (oproti puvodnim festinam)....a pamatuj,ze bez chrona to vyjde za lepsí peniz (ja jen nemam tuhle komplikaci rad,prijde mi zbytecna) :-)

At ti hodinky delaji radost...

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Zdravim, co rikate na tyto hodinky? Hledam neco do 200USD v cerno zlate kombinaci.. 

Diky

http://mywatcheshub.com/seiko-mens/seiko-men-automatic-4r38-100m-sport-mwh-ssa076-ssa076k1-p-47529/

proti seiku tady nikdo nic mít nebude, jen si uvědom že ta leštěná luneta i pouzdro budou náchylný na škrábance. založ si vlastní vlákno a rád ti někdo najde další na výběr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...