Kristian.nov Odesláno 12. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Fajn minisraz...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Baví mě! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 A tak je to spravne a tak to ma byt. Sedi Ti super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Parádní fotky v tom hadru, od doby co jsi je pořídil, jsem se těšil až vezmeš foťák do ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Nemůžu se dočkat až dorazí vložky lunet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Tož pěkně v tom lítáš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 dobře si udělal,tyhle Rolby miluju,pokud bych se jednou vydal na tuhle nekonečnou cestu,rád bych skončil u těhle krásek,pro mě dokonalý hodinky,jiný bych nepotřeboval a nechtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Orlík přistál... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Tak nakonec si je vzal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Kalil vodu,ukápla slza a nakonec nedá ani šupinu :-) /a nedivím se mu/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Ozvali se asi čtyři zájemci, ale nakonec jsem se s nikým nedohod... A dneska sem za to rád:-) Když sem ráno otevřel krabičku, prolítlo mi hlavou "ty vole ty sou kurwa krásný" (rozuměj: přeskočila jiskra) No uvidim, jak se to bude vyvíjet dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 V 18. 6. 2014 v 20:43, Kristian.nov napsal: Ozvali se asi čtyři zájemci, ale nakonec jsem se s nikým nedohod... A dneska sem za to rád:-) Když sem ráno otevřel krabičku, prolítlo mi hlavou "ty vole ty sou kurwa krásný" (rozuměj: přeskočila jiskra) No uvidim, jak se to bude vyvíjet dál...máš pravdu radši prodej ty leštěnnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 V 18. 6. 2014 v 20:51, zekon7302 napsal: máš pravdu radši prodej ty leštěnnky Takový drama to zase asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 (upraveno) Jasně shoď jističe a vypni plyn, přestaň jíst, rezervy jsou :lol2: A kvůli těm tvejm Roládám jsem koupil Alphy, abych si ověřil,jestli to fakt nepůjde a nejde..... Upraveno 19. června 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 V 19. 6. 2014 v 7:28, Tikal napsal: Jasně shoď jističe a vypni plyn, přestaň jíst, rezervy jsou :lol2: A kvůli těm tvejm Roládám jsem koupil Alphy, abych si ověřil,jestli to fakt nepůjde a nejde.....Jenomže náhražky nefungují, taky jsem to zkusil. Není to jenom o pocitu ze značky, spracování atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 V 19. 6. 2014 v 7:28, Tikal napsal: Jasně shoď jističe a vypni plyn, přestaň jíst, rezervy jsou :lol2: A kvůli těm tvejm Roládám jsem koupil Alphy, abych si ověřil,jestli to fakt nepůjde a nejde..... jo, hlavně ať to tiká! Vostatní ať vezme voda!! Jak píše Zekon... Náhražky nefungujou... zkus originál a uvidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Dílo se povedlo... Měly to být univerzální, praktický, spolehlivý hodinky na každodenní nošení s odkazem a snad i duchem původních Orlíků... Dílo se povedlo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Někteří hudrujou na šedivej kaučuk... Mě k nim sedí dokonale... Podtrhuje ten "military vintage look" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Pěkné to máš, ano, je to tak chtěl jsem aby to mělo ten nádech"odkazu". Ten kaučuk mi nevadí, jen mám pocit že se rychle okouká a tak trchu zaniká cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Moc pěkný.Móóóóc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se