Kristian.nov Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Jé já se vyblbnu... Pro NATO jsou jak stvořený... Ale bude to chtít černý železa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 (upraveno) Moc pěkný. Mě by se víc líbily kdy měly průměr 42mm, ale i tak pěkný. Jsou krásně čitelný a to mě s věkem zajímá hodně. Upraveno 13. května 2015 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Moc pěkný. Mě by se víc líbily kdy měly průměr 42mm, ale i tak pěkný. Jsou krásně čitelný a to mě s věkem zajímá hodně.Mě ta velikost vyhovuje naprosto. V čitelnosti jsou nedostižný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Pekny, uz dlouho me lakaj cerny hodinky, zkusil bych na ne rios albatros, tah bude asi problem co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Pekny, uz dlouho me lakaj cerny hodinky, zkusil bych na ne rios albatros, tah bude asi problem co? Mě ležely nějaký černý PVD military v hlavě už dlouho... Nakonec jsem nakoupil impulsivně a bez velkýho přemýšlení, ale trefil sem vopravdu do černýho!:-) S tahem i když by mě na ně lákal, bohužel počítat nejde... Rios Albatros mám, sedět jim myslím bude určitě, bude to ale hodně do moderna... No vyzkouším ho taky... Teď mě lákají spíš hnědý, patinovaný řemeny. Koňská řiť jim bude sedět! Těšim se až budu mít čas na pořádný fotky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Super a gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Wow, zajímavý kousek . Autavie to nejsou , ale vypadají dobře. Těším se na další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Super, tak uz tu mame tu aj cierne Na dalsie fotky sa velmi tesim Verim ze nejaky cas u teba pobudnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Jsou parádní, užívej si je plnými doušky a foť, foť, foť. P.S. Ta koňská řiť jim neskutečně sekne;-) Upraveno 14. května 2015 uživatelem Kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Díky kluci... Zatim plně ukájí muj chronolibidusúchylus:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Gratuluji ! Pravda, trochu jsem doufal v DC56Si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Gratuluji ! Pravda, trochu jsem doufal v DC56Si Kdyby na ně byly teď chechtáky, už je mám... Na druhou stranu, díky těmhle už vím, že ty padesátšestky chci v černý verzi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Damasko se vrátilo do sbírky - na jak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Damasko se vrátilo do sbírky - na jak dlouho? To ukáže jenom čas :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 S PVD jsou snad ještě lepší než bez něj. Daří se vyhýbat škrábnutí? Jinak ten antireflex je opravdu dokonalý! Oboustranný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 tohle je hodne velka silenost:) jen tak dal:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 S PVD jsou snad ještě lepší než bez něj. Daří se vyhýbat škrábnutí? Jinak ten antireflex je opravdu dokonalý! Oboustranný? Nějak sem zapomněl reagovat:-) Co to PVD vydrží se tepřive ukáže... zatím v pohodě... Jojo antireflex je z obou stran... tohle je hodne velka silenost:) jen tak dal:)) Náhodou maj koule:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Kdo si hraje... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Krasny Decka chlape, prijmy mou opozdenou gratulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Krasny Decka chlape, prijmy mou opozdenou gratulaci. Děkuju:-)dělají mi radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se