Kristian.nov Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Starsie suby perfekt, tam niet co dodat. Skutocne ultimatne kombo. A aky osud postihne Damaska? O Damaskách ještě neni rozhodnuto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Patří jim celej svět :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Po nedávnym mlíce a džusu další dobrej nápad s tím globusem tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Po nedávnym mlíce a džusu další dobrej nápad s tím globusem tady Díky... ale mlíko bylo minimálně o level vejš:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Z auta máš nejlepší foto ten globus dobrý, trochu bych se bál že půjde na ten pařez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ten řemen jim ohromně sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 To teda jo. Teda ono to je i tema fotkama.. ale tahle jednoducha kuze na plechovejch subech je skvela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Díky kluci... já ty koňský zadky fakt žeru... víc mě berou jenom ženský zadky:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 uzasny fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Jo,bez keců , - líbí a paráda - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Ten Globus Rolex je cool idea Celkom good marketing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Zkoušel sem nějaký prznící filtry... Ale nedovedu se rozhodnou... Kterej týhle fotce sedí nejvíc? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 3 a 4 dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 za mě 1. a 3. ale vůbec mi tam kompozičně neseděj ty dvacky, nahradil bych je třeba krachlí, placaticí, doutníkem, klíčema, kondomem, náramkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Nejvic mi sedi ten prvni...ale kdyby misto dvacek byly dolary s centama tak ty posledni dve vypadaj skoro jak z Vietnamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) 3 a 4. má ten správný vintage look. Edit: Sashator na to kápnul Upraveno 26. července 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 za mě 1. a 3. ale vůbec mi tam kompozičně neseděj ty dvacky, nahradil bych je třeba krachlí, placaticí, doutníkem, klíčema, kondomem, náramkem...Nejvic mi sedi ten prvni...ale kdyby misto dvacek byly dolary s centama tak ty posledni dve vypadaj skoro jak z Vietnamu3 a 4. má ten správný vintage look. Edit: Sashator na to kápnul Jo ty dvacky tam můžou někomu nesedět, ale dal sem je tam právě abych to trochu posadil na zem, na českou stopu... A právě že to i mě evokuje Vietnam, tak aby to nebyla Vietnamská tuctovka, Česká dvacky to rozbíjí :-D Jo a taky sem neměl po ruce dolary ani nic jinyho vhodnyho už :-D A díky za komentáře kluci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 3 a 4 dobrý..Dík, co GMT pořád nevyměníš za suby?? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Za me 1 a 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se