Kristian.nov Odesláno 9. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 V 9. 12. 2017 v 11:59, Vit napsal: Krása!No a já je poslal dál... klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 To znám. Viz podpis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Supr fotka. Úplně na mě dýchla atmosféra, jak kdyby je člověk nosil celej život. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 V 9. 12. 2017 v 8:57, Kristian.nov napsal: . luxusni fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Omega Seamaster 300 Master Co-Axial Začíná to být láska na druhý pohled a o to může být trvanlivější:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Super hodinky, které už jsem chválil Ondrovi, tak když jste si je takle předali, pochválím je i tobě a samo sebou i tu perfektní fotku, ta je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Omega Seamaster 300 Master CO-Axial Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 V 30. 12. 2017 v 9:34, Kristian.nov napsal: Omega Seamaster 300 Master CO-AxialPC300073m.jpgPC300070m.jpgTady vypadají, jako modrý ... co ten tah, nezkusíš ho přebrousit ? Myslím, že Viktor to tak má ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 V 30. 12. 2017 v 10:37, Jarett napsal: Tady vypadají, jako modrý ... co ten tah, nezkusíš ho přebrousit ? Myslím, že Viktor to tak má ...Díky tomu lesku se ty odstíny mění...Hele ze začátku jsem o tom uvažoval, pak proto byl dokonce rozhodnut, abych to vzápětí rezolutně a definitivně zavrh :-) Ten lesk k nim patří a sluší jim a mě se to začalo hrozně líbit.Ten tah se podle mě poved, je pohodlnej pomalu jak plecháč a přitom vypadá luxusně a ta spona je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Krása, že já Ti je pouštěl... ale u tebe aspon chvilku vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 V 30. 12. 2017 v 10:59, Kristian.nov napsal: Díky tomu lesku se ty odstíny mění...Hele ze začátku jsem o tom uvažoval, pak proto byl dokonce rozhodnut, abych to vzápětí rezolutně a definitivně zavrh :-)Ten lesk k nim patří a sluší jim a mě se to začalo hrozně líbit.Ten tah se podle mě poved, je pohodlnej pomalu jak plecháč a přitom vypadá luxusně a ta spona je pecka!Já je musím někde ozkoušet ... mám nabídku na černý ocelový i modrý v titanu, tak uvidím co mě chytne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Seiko MarineMaster 300 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 ahoj, prosim te jak super jsou ty Damasko? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Tak téměř po roce zlehka oživím vlákno... Přiměly mě k tomu mnou před měsícem nabyté zelenáče Seiko Alpinist sarb017. Bylo, je a určitě ještě bude o nich mnoho napsáno, ale nedá mi to, se nesvěřit i se svými pocity. Ty hodinky pro mě totiž ukázaly, že lze v hodinkách skloubit neslučitelné: eleganci s outdoorem, minulost s moderností, subtilnost s robustností... To všechno ty hodinky v sobě mají. Člověk by řek, že jsou jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Elegantní, ale zelený sunbrus, vintážně působící ručky, zlaté indexy a do toho kompasová, ryze účelová luneta se stupni . Elegantní, většinou leštěné, útlé pouzdro a k tomu dvě mohutné korunky . Velikost 38 mm, 12 mm tenké a WR 200m . A tak dále... No a světe div se, ono to funguje! Působí kompaktně a všechno to do sebe zapadá... Navíc to z nich dělá neuvěřitelné univerzály. A sluší jim lecjakej řemen i tah, a to já žeru! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Moc pěkný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Modrý Želvy na GL831 od Uncle Seiko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Jak se ti ta guma nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 V 3. 5. 2019 v 17:53, xbraj19 napsal: Jak se ti ta guma nosí?Skvěle, je fakt pohodlná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se