F.B. Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Hasna ma skusenosti s nakupom Barbour v Londyne, par stranok dozadu o tom pisal. Pri tvojich rozmeroch ale na Beaufort s jeho relaxed fitom kazdopadne zabudni.A kurv....cize, este mozno teoreticky to, co tu chalani postovali, ze Slim Bedale: https://www.outdoorandcountry.co.uk/barbour-sl-bedale-wax-jacket.html Ale co to je za logiku, neurobit Slim aj Beaufort, kua... F.
David_B Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Manželka si koupila něco na práci na zahradě, tak jsem jí to ze srandy ukrad a tématicky cvaknul :-)
rahhan Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Moj posledný nákup (tohtoročný ) poslali aj s týmto tmp-cam--751343807.jpgIvan,zase jsi mi dal brouka do hlavy s Beacon Sports,jakou velikost jsi bral L nebo XL,máš Slim Fit ??? Je v podobném stylu jako Torridon,
ivan_989 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Zobral som zase L a sedi super. Citit (oproti Torridonu - tailored) ze je slim, ale netaha ani neskrti, je len priliehavejsia. Oproti Torridonu je ale ovela mastnejsia. Na CA to uz v decembri raz total vypredali a na moj dotaz mi s lutostou odpisali, ze uz nerataju s dalsim naskladnenim. Doslova ze Unfortunately this particular item is no longer part of our carry forward collection and as such no further stock is expected to arrive with us. Nakoniec sa to este predsa len v ponuke ukazalo (dokonca som to stihol v zlave) ale uz vidim ze sa zase velkosti minaju.
rahhan Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Torridon jsem bral XL,ale je tailored fit,nevím jestli Beacon ve slimu nebude až příliš slim, ,když píšeš,že ti je natěsno.
ivan_989 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Dlzky su ok, aj rukavy aj sa s rezervou zapnem atd. Jedine slim co citim je pod pazuchami (podpazdi ?) tam ti ten strih nedovoli strcit pod jacket este trebars nejaku volnejsiu mikinu, rata sa skor s priliehavejsim svetrom asi. Resp. dovoli ale ja to uz citim ako discomfort, nemam rad veci prilis natesno.
rahhan Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Dík za info.,nějak to vykoumám!
dwg Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 V myslbeku maji pekny kratky kabat/zimni sako, ale jak pise ivan - je to hodne tesne v podpazi. Pro cloveka co trochu sportuje a cvici to moc neni. Je to site na blahobytne postarsi gentlemany:)
Leviathan Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Ivan ta Commander kapucou je super. Asi je potrebujem
bedabedulka Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Tak jsem dneska skocil do Graafu na cumendu, cela ta zed s napisem Barbour fuc, bundy co tam predtim meli na vesacich tak ve slevach... Ulovek: Bristolka v M velikosti za 6599,- takze spokojenost
jožko Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Barbour store-Regent str.LondýnWinter sale 20%.
bedabedulka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Tak už visí ,,mastný plátýnko"... Jeden dotaz, máte na těch bundách taky ty jemná chloupky a cucky ??? Dá se to nějak odstranit lehce??? Morduju to kartáčkem, válečkem, houbičkou, jako nějak to jde ale nejúčinnější to nejni ... Jinak bunda supr...
ivan_989 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Neviem, asi tie jemne chlpky mam..........neriesim to, max to troska oprasim dlanou .Cucky nemam. Jeden dotaz, máte na těch bundách taky ty jemná chloupky a cucky ???
bedabedulka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Už jsem to odmordoval Ale chloupky hodně jemný stejně jsou, asi to nebudu řešit a je to
railmaster Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Mal si si do nej zabezpečiť vložku. V týchto extrémnych mrazoch mi stačí jedno tenké tričko s dlhými rukávmi, vlnený sveter a border s chlpatou vložkou, k tomu barbour šál. Vonku -20, no príjemne ako v božom koši. Škoda, že som pred vyše rokom na výlete stratil kapucňu, ale tú som používal minimálne.
bedabedulka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Asi tudle zimu nějak překlepu ve svetru a něčem funkčním pod ním... Po vložce pokukuju ale asi ji koupím až na další zimu... Ještě vybrat tu správnou :D
ivan_989 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Tak to hej a ak nebodaj budu mat aj spravnu velkost, nakup je potesenim . Akurat ze mne sa v takychto vypredajoch nikdy nepodari najst moju velkost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se