kdojinej Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Barbour bundu opere jen déšť na Skotské vysočině.
Lobber Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Asi že nejsi v oblasti kde by byla nějak více “protežována” . Já jí v podvědomí měl dlouhou dobu ( dejme tomu že to je 20let ) . Ale více jsem k ní přičichl až zde na fóru . Od roku 2022 Mám 4 kousek + jeden hafanovi . A vlastně jsem za celou dobu co ji vedu v povědomí, reálně viděl 3 lidi co jí měli . A to ne, že by tyhle bundy byli nějak snadno přehlédnutelné
Lobber Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna @sery.vlk kontakt na paní jsem nenašel . Tak jediná varianta už je opravdu jen ta Panská .
Ivan Lelák Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Nemám Barbour, ale nějakou australskou voskovanou bundu, kterou jsem náhodou objevil v r. 2020 při cestách po Novém Zélandu v malé osadě uprostřed divokých a pustých hor na Jižním ostrově. Nosím ji zejména v období podzim až jaro, protože je příjemně zateplená. Nenosím ji denně, protože si j šetřím, ale pár desítkrát už jsem ji měl. Předloni, to už mi přišla taková vyschlá, jsem v Gentlemanstore koupil vosk a podle videonávodu bundu navoskoval. Byla to pakárna, trvalo to pár hodin ale práce byla celkem pohodlná, vše dopadlo skvěle a bunda vypadala lépe než nová. Tím chci říci, že bunda nebyla za těch pár prvních let nijak špinavá, na tom vosku se nic nedrží, zvlášť když to občas spláchnul déšť, aspoň takový mám pocit. Druhá věc je látková podšívka, ale i ta vypadá stále jako nová. A jako vandrácká mi ta bunda určitě nepřijde, naopak. 1
papun Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Nejvíc strach mám z toho, že ji propotim párkrát a bude smrdět. A když vlastně zminujes jinou značku, tak mě napadlo. Je v ČR nějaká rozumná levnější varianta na vyzkoušení? Takový Tudor . Osobně si myslím, že jsou lidi co jí zbožňují a naopak. Je to určitý styl. Do jisté míry by to mohlo zapadat do mého konceptu odívání.
Lobber Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna @papun nedávno na mě vyskočilo: https://www.bata.com/cz/pansky-voskovany-bavlneny-kratky-kabat-bata-170R_0019794176005M.html?dwvar_170R__0019794176005M_color=08
Ivan Lelák Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna před 19 hodinami, papun napsal: Nejvíc strach mám z toho, že ji propotim párkrát a bude smrdět. A když vlastně zminujes jinou značku, tak mě napadlo. Je v ČR nějaká rozumná levnější varianta na vyzkoušení? Takový Tudor . Osobně si myslím, že jsou lidi co jí zbožňují a naopak. Je to určitý styl. Do jisté míry by to mohlo zapadat do mého konceptu odívání. Určitě to není plnohodnotná náhrada, aspoň k mé novozélandské bundě (a tipuji že k Barbour také ne), nicméně před pár roky jsem si koupil ještě jednu v prodejně s jezdeckými potřebami v Týništi n. Orlicí. Tyhle věci vede víc obchodů s jezdeckými potřebami, tak nějak to ke koňákům patří. Stála asi 3000,-, proti té z NZ není tak zateplená, takže se dá nosit i v létě a v některých detailech není tak propracovaná, ale je překvapivě dobře ušitá a pěkná. Víceméně mi na ní vadí jen zip atd. ve zlaté barvě, ale určitě je víc variant. Nosím ji v létě poměrně často, za ty prachy myslím OK.
papun Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna @Ivan Lelák Jasně. Nicméně dát za bundu osmičku, s tím, že vůbec nevím do čeho jdu a jestli to chci je pro začátek dost nepraktické ba neekonomické:). Jdi primárně o nějaké seznámení s voskovanou balvlnou. Jasně, že další zpracování může být dost odlišné, ale nějaký obrázek si udělám. Ta od Bati se mi zdá jako dobrý nápad za pár korun. Asi to zkusím.
johny357 Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna (upraveno) Zkus koupit na zalando, nexhat tam cedulky, jeden den ponosit a uvidis... Pak kdyztak vratit. Ja jich mel vic, pro me jsou Barbour funkcne proste plastenky, ale mam je rad, takze ted mam Barbour s vetracima zipama v podpazi a na rukavech, je to uzsi strih a konecne je to nositelny. https://www.stuartslondon.com/barbour-gold-standard-supa-ashby-waxed-cotton-jacket-olive-p46969 Upraveno 21. ledna uživatelem johny357
Hellé Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna (upraveno) před 4 hodinami, papun napsal: @Ivan Lelák Jasně. Nicméně dát za bundu osmičku, s tím, že vůbec nevím do čeho jdu a jestli to chci je pro začátek dost nepraktické ba neekonomické:). Jdi primárně o nějaké seznámení s voskovanou balvlnou. Jasně, že další zpracování může být dost odlišné, ale nějaký obrázek si udělám. Ta od Bati se mi zdá jako dobrý nápad za pár korun. Asi to zkusím. Na Batu sa vykasli. Uvedom si, na ake forum si vliezol/a utec ak mozes/ Ja som zena a odkedy som na tuto temu klikla mam uz dve Barbour bundy a manzelovi som kupila uz 4 /na kazde rocne obdobie/ To mi pripomina, ze ked sa otepli musim navoskovat, ked som sa na to v jeseni vykaslala. Ja moju Beadnell bundu milujem a myslim, ze stala za kazdy cent. Upraveno 21. ledna uživatelem Hellé 4 1
papun Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Vím, kde jsem, ale jaksi nejsem úspěšný velkopodnikatel ani top manager. Jsem jen prostý řadový úředník a mám své limity a spoustu jiných prioritnejsich výdajů. Neříkám, že se třeba někdy nedopracuji až k Barbour. Ale šest jich doma teda mít nebudu .
Harwey Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna no vidis, vzdy je to o prioritach...chces, kupis...nechces, nekupis...teraz, ci neskor...ale urcite neolutujes.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se