warann Odesláno 8. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 a uz je cas?Jasně že je čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tak tohle forum mi byl fakt čert dlužen:-)Teď zase potřebuju Barbour.Pročetl jsem všechno a stejně nevím jakou.Nejvíc mě přitahuje Bedale,ale nevím jak je to střižený,určitě preferuju užší bundu a hlavně užší rukávy,žádný plandáky nechci.A určitě bych si ji rád zkusil,riskovat po netu se mi nechce.Jakmile by mi to trošku nesedlo,tak to nebudu nosit,jsem v tomhle trošku náročnější.Takže asi jedině jestli něco nemaj v Denimheads.Jak jsou na tom Barbourky s rukáváma?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Quilted bundy od Barbour maju dost uzke rukavy. WAX bundy co som skusal mi moc nesadli. Napr. v Bedale vyzeram ako bezdomovec.Co mi sadne cez ramena a hrudnik (ved ju budem nosit aj zapnutu) je v pase moc siroka a rukavy mi plantaju. Sedia mi tie Biker style bundy s remenom v pase.to Belstaff mi sadne lepsie. Napr. Racemaster ci dlhsia TrialMaster uplne prefektne. Az na tu cenu..... Upraveno 11. září 2015 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Díky,já jsem si to myslel.Teď jsem to zrovna někde četl,kluk tam říkal,že klasika je jako pytel a volný rukávy,že to chce něco z kolekce Lifestyle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Tak tohle forum mi byl fakt čert dlužen:-)Teď zase potřebuju Barbour.Pročetl jsem všechno a stejně nevím jakou.Nejvíc mě přitahuje Bedale,ale nevím jak je to střižený,určitě preferuju užší bundu a hlavně užší rukávy,žádný plandáky nechci.A určitě bych si ji rád zkusil,riskovat po netu se mi nechce.Jakmile by mi to trošku nesedlo,tak to nebudu nosit,jsem v tomhle trošku náročnější.Takže asi jedině jestli něco nemaj v Denimheads.Jak jsou na tom Barbourky s rukáváma?DíkyJe to tezky to trefit. Mam Bedale, a taky jsem ji vracel a bral o cislo mensi. Ta bunda celkove neni moc uzka a rukavy taky ne. Je to spis takový áčko, jak pise Leviathan. Je proste specificka.Ale me to sedi (sem takovej velkej a vobtoustlej, takze idealni :-)) a zkusil jsem si ji nejdrive v Denimheads a pak pockal, az ji tady http://www.countryattire.com/ budou mit za cca. 150 liber a dopradu zdarma a bylo to :-)Sice jsem ji vracel, ale komunikace s nimi je super a zdarma poslali o cislo mensi! Takze riskujes jen cenu postovneho tam a to je par korun. Upraveno 11. září 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tak tohle forum mi byl fakt čert dlužen:-)Teď zase potřebuju Barbour.Pročetl jsem všechno a stejně nevím jakou.Nejvíc mě přitahuje Bedale,ale nevím jak je to střižený,určitě preferuju užší bundu a hlavně užší rukávy,žádný plandáky nechci.A určitě bych si ji rád zkusil,riskovat po netu se mi nechce.Jakmile by mi to trošku nesedlo,tak to nebudu nosit,jsem v tomhle trošku náročnější.Takže asi jedině jestli něco nemaj v Denimheads.Jak jsou na tom Barbourky s rukáváma?DíkyMrkni ještě sem, chvíli jem to hledal, než se mi to podařilo najít (sám jsem podle toho vybíral). Zřejmě by to chělo něco z řady slim fit. http://www.barbour.com/static/cs_sizeguide_mens_page Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Frantik-no ale toho jsme se obával,že Bedale vůbec nebude pro mě.Jak slyším že spíš áčko,tak to nazdar:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Frantik-no ale toho jsme se obával,že Bedale vůbec nebude pro mě.Jak slyším že spíš áčko,tak to nazdar:-)))To nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Mrkni ještě sem, chvíli jem to hledal, než se mi to podařilo najít (sám jsem podle toho vybíral). Zřejmě by to chělo něco z řady slim fit. http://www.barbour.com/static/cs_sizeguide_mens_pageJojo to by asi bylo lepsi,urcite slimfit!Dikas,ale to uz asi u nas nevyzkousim nikde.Ted jsem jeste psal do vangraafu co maj,tak uvidime. Upraveno 11. září 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Já to prostě riskl ze zahraničí a klaplo to. Ale vybíral jsme dost dlouho, to je taky pravda. Nicméně mám dojem, že loni byly na některých eshopech (https://www.outdoorandcountry.co.uk/ , http://www.countryattire.com/ )filtry právě podle střihu a teď je tam (aspoň v rychlotsi) nevidím. Každpodádně mám jednu silk oil (slim fit), jednu prošívanou a ještě jsem na ebay pořídil bedale, ale starší kus. Tu mám tak do lesa atd. Upraveno 11. září 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 warann-já vím,tady to mám přečtený celý:-)No o víkendu zkusím pohledat,každopádně bez zkoušení to není moc dobrý.A tu slimfit máš kterou přesně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 ve vangraafu meli prd, co jsem tam byl naposled.., asi 4 kousky, samy velky velikosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Koukam, ze jak nekdo v Barbouru rekne vtip o slonikovi, je to jasny, i kdyby mel nahe zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 warann-já vím,tady to mám přečtený celý:-)No o víkendu zkusím pohledat,každopádně bez zkoušení to není moc dobrý.A tu slimfit máš kterou přesně?Nejsem si jist, zda se ještě prodává, ale měla by to být tato: http://www.countryattire.com/barbour-men-s-hardwick-wax-jacket-navy-mwx0424ny92.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi Bedale / Classic Bedale ? Na oficiálních stránkách jsem žádný smysluplný rozdíl nenašel, oboje jsou relaxed fit a oboje mi po vyzkoušení sedí plusmínus stejně. Vím, že existuje ještě Slimfit Bedale a tam je mi rozdíl jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Sylkoil has a drier feel, is more flexible and tends to have rich variations of colour and finish. Traditional wax tends to look slightly shinier and the fabric feels a little stiffer. If you want the traditional image of a Barbour then traditional wax is the way to go. Also, if you want the jacket in any colour other than green then you will need traditional waxed cotton as Sylkoil is now only available in Olive. The Border comes in Sage or Navy and the Bedale and Beaufort comes in Sage, Navy, Black or Rustic. The jackets in Sylkoil are prefixed by the term 'Classic' in the product name. So the Bedale, Beaufort and Border are traditional waxed cotton and the Classic Bedale, Classic Beaufort and Classic Northumbria are made from Sylkoil (think of the Classic Northumbria as a 'Classic Border'). So which is better, i hear you ask? I'm afraid we can't give a definitive answer. In terms of waterproofness, thornproofness and durability they are effectively the same. It basically comes down to which style you prefer the look of - and only you can decide that. Wax Sylkoil is Barbour?s oldest and more traditional wax cotton. It is ?unshorn? woven cotton which is dyed and waxed. The natural characteristics of the cotton are reflected in the rich colour and finish. The fabric is matt in appearance and is available in 3 different weights: 4oz, 6oz and 8oz. Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Hmm, tak to je zajímavý. Nicméně když chceš sylkoil varianty sám "napustit" tak ji musíš prostě klasicky navoskovat, takže pak se rozdíl pomalu stírá. Jinak mám obě, klasicky voskovaná mi vyhovuje víc a u tý sylkoil už se těším, až ji převoskuju. Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Je to tak. Ja mam sylkoil a obnova neni mozna. Zjistoval jsem vsude i primo ve firemni prodejne v Londyne u Covent Garden. Musi se to navoskovat. Ale ja teda sylkoil dost preferuju, a ze ji uz musim navoskovat, musim, uz je to pomalu patnact roku, co ji mam, me docela mrzi. Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Jasně, je to individuální, v tom není problém :-). Ostatně moje informace vycházely právě z toho, žes o tom tady kdysi psal (tuším, nechce si mi to hledat) + byly doplněny o moje časem nabyté zkušenosti a pocity. Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 slyšeli jste, že bude Barbour v Myslbeku? Nebo už je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se