AKUC Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 ano Chelsea-olive, sedí perfektne a bude to chcieť ešte niečo podobné navy a black a na jeseň wax .... som spokojný , dakujem za typ len tá SK pošta ma potrápila .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Ja jsem uvazoval vzit nekterou z tech prosivanych jako "vlozku" do Bedajle...na krute zimy. A kdyz se otepli, tak jen tak. Neni to picovina?Je :-), to podle mě nebude fungovat (sedět) dobře. Vždyť vložky prodávají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Chtel jsem zabit dve mouchy naraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Chtel jsem zabit dve mouchy naraz Ale tak víš, že todle většinou nefunguje. Já zabil 4 mouchy 4 ranama a celkem spokojenost (tadle prošívaná, nějaká voskovaná parka, co teď nevím jak se jmenuje, klasickej Bedale a klasická vesta Westmorland, pochopitelně v zelený barvě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Hmmm, asi ne Tos tak ted prikupim prosivacku a na podzim vlozku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 No vidíš to je slovo. A tu vestu bych taky nezavrhoval ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Stara Barbour bunda mi uz tak priserne pachla, ze som sa napriek vsetkym varovaniam rozhodol ju oprat v pracke.Na Barbour oficialnej stranke pisu vyslovenie NEPRAT V PRACKE. Len utriet vlhkou handrickou/spongiou.Kedze vsetko treba raz skusit...Opral som na dakom najsetrnejsom programe na vlnu na 30 stupnov. Nerobte to.Bunda je fajt vonava...ale vyzera ako plesniva. Dufam, ze ked mi prevoskujem nanovo tak sa to strati.Najviac si to odsrala pracka.V bubne hnusny lepkavy povlak (asi vosk) co nejde dole. Zena ma skoro zabila. Tak teraz cistim pracku. Som idiot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Slušná práce. Já manželku rovnou varoval, ať na bundu raději nesahá. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Stara Barbour bunda mi uz tak priserne pachla, ze som sa napriek vsetkym varovaniam rozhodol ju oprat v pracke.Na Barbour oficialnej stranke pisu vyslovenie NEPRAT V PRACKE. Len utriet vlhkou handrickou/spongiou.Kedze vsetko treba raz skusit...Opral som na dakom najsetrnejsom programe na vlnu na 30 stupnov. Nerobte to.Bunda je fajt vonava...ale vyzera ako plesniva. Dufam, ze ked mi prevoskujem nanovo tak sa to strati.Najviac si to odsrala pracka.V bubne hnusny lepkavy povlak (asi vosk) co nejde dole. Zena ma skoro zabila. Tak teraz cistim pracku. Som idiot.mal si využiť, že boli tohto roku silné mrazy. Znútra prebehnúť suchou penou, zvonka špongiou, nechať uschnúť a vyvesiť von. Ak bolo aj slnko tak bundy dokonca voňali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Co je to sucha pena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Snad bude moja blbost Mementom pre ostatnych :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Co je to sucha pena?Pena v spreji, ešte si nečistil ručne sedačku? Ak si bundu neprepotil v podpaží, tak netreba ani pena, stačí vystrčiť na mráz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Já jsem dneska voskoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 aj si fenoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Bez fénování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 skusali ste uz dakto vosk v spreji. Napr. od Nikwax? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Já jsem dneska voskoval... IMG_1697.JPGa ako si zvladol to voskovanie? Ide to v pohode? Mohol by si sem napisat nejaky postup ako si na to isiel.. Moja cierna by potrebovala tiez prevoskovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Ja jsem voskoval dvakrat. Nejdriv rozehrat vosk. Jak taveni cokolady...pixlu do hrnce s vodou a na sporak. Docela to trva. Pak houbicku, nebo hadrik namacet do vosku a roztirat, roztirat, roztirat. Do zblbnuti Ja to delam houbickou na nadobi. Myslim, ze by to mohlo jit i nejakym stetcem s pevnym chlupem. Vosk je dost horky, tak si, s houbickou, nebo hadrikem, trochu spalis prsty Velke plochy jdou fajn, nejvetsi drbacka je s kapsama a tam kde jsou ruzna zahyby. Ale v celku to jde. Je dobre to delat v hodne vytopene mistnosti, at vosk netuhne. Az ji celou zapatlam, tak ji celou vyfenuju, at se ten vosk dobre vsakne. Pak bundu jeste povesim na topeni, pres noc. Je dobre delat to na nejake podlozce...stara deka, nebo neco...docela u toho zamastim okoli Nekde tady ve vlakne byl odkaz na video, kde to borec voskuje (aspon myslim, ze to tady nekde ze startu bylo). Kazdopadne nejake video jsem videl, tak mozna youtube neco najde. Nebat se a hura do toho! Nic na tom neni. Maximalne vybabras vic vosku...tak jako tak bude mastna jak svina. Vic nez z fabriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 (upraveno) Než jsem se rozhoupal, popsal to perfektně nickolas. Dělám to stejně, akorát jsem zatím nefénoval, jde to i bez toho. Podle mě je to pěkná práce, baví mě to a není na tom nic složitýho. Btw zrovna dneska jsem měl na sobě poprvé bundu, co jsem voskoval v zimě, ale zatím ještě na ní bylo chladno. Ovšem s tím vypráním to je dílo ;-). Upraveno 25. února 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se