Hasňa Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 007 žádné srajdy nenosí...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 klucí nemusíte obhajovat svoje nákupy .... kupujte si co chcete ..... jenom mě zajímalo na co je dobrá drahá mastná bunda o kterou se musíte starat jako o drahýho papouška ... dozvěděl sem se že je dobrá proti kapkám, zřejmě i vánku .... bude možná i těžká a tuhá, když vypije čtvrt litru vosku já se na to budu muset jít někam podívat .... nebo rači ne .... voni by mi to určitě nutili a já bych z toho byl zpocenejYPO, EU nam zakaze gore tex bo vraj je to jedovate ako azbest.. potom budeme chodit vsetci v barbouroch pekne namasteni jak bezdomovci a bude nam fajn. sloboda rovnost bratstvo! ja nosim barbour bundu cely rok okrem leta. zimna je tepla a dlha. ma pokokot vrecak a celkovo je vymyslena lepsie ako akakolvek ina budnda ktoru som mal. prechodna bunda je tiez velmi dobra. kopec vrecak a tak. nepremokne to. neprefuka. proste bavlneny gore tex. a ze je to drahe? hovno.. ja som kupil kazdu za 4500 czk. co teda za bundu naozaj neni vela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 jasný, jasný teď sem se dočet : Člověk do ní vklouzne a hned patří do světa těch, kteří mají styl, peníze a úspěch. Králíčku Králíčku já asi vomdlím http://www.pravygentleman.cz/podzimni-klasika-bundy-barbour/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 popravdě přemejšlím vo týhle bukvicoidní za patnáct stovek .... ta by mi slušela .... přetáh bych si kníra voskem, ulíznul patku, botky bych tu taky ňáký našel a vyrazil do kavárny na kafíčko a rakvičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 jasný, jasný teď sem se dočet : Člověk do ní vklouzne a hned patří do světa těch, kteří mají styl, peníze a úspěch. Králíčku Králíčku já asi vomdlím http://www.pravygentleman.cz/podzimni-klasika-bundy-barbour/ no, prej pravý gentleman...v mailu furt Vážený pane, ale v krámě mě ani nepozdravil...hlavně že byl oblečenej jako Gary Cooper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Goretex jedovatý jako azbest? Cha cha a to je co zase za chujovinu, ikdyž v EU jest ledacos možné že.... Já už bych měl raka tak deset let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 http://m.ihned.cz/c1-65622790-outdoorove-obleceni-ceka-detox-evropska-komise-schvalila-zakaz-latek-z-jakych-se-vyrabi-napriklad-gore-texNevím jestli jako azbest, ale nějaký sračky tam sou. Ale na něco umřít musíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Bůh s námi...já vidím ve všem jenom prachy. V ostatních zemích věřím že zůstanou rozumní, tak si ten Goretex hadr dovezu odtamtad no :-) V Goráči jsem vyrostl a taky v něm půjdu i do rakve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Neboj, oni to nahradí něčím jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Neboj, oni to nahradí něčím jiným.Už jsem to zkoušel tisíckrát :-( U mě ale vyhrává.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Slušnej oddíl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Tak som sa dostal ku voskovaniu mojej opratej Barbour Wessex bundy.Konstatujem napriek povodnemu nazoru, ze som ju znicil, ze sa operacia podarila. a benefit je, ze stol je krasne lesky....kde sa hrabe Pronto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Tak som sa dostal ku voskovaniu mojej opratej Barbour Wessex bundy.Konstatujem napriek povodnemu nazoru, ze som ju znicil, ze sa operacia podarila. a benefit je, ze stol je krasne lesky....kde sa hrabe Pronto:-)Tak bunda dobrý a co pračka? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Chlapi, kde kupujete vosk? Přímo na Countryattire ten origo Barbour? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Tady Upraveno 28. února 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Ano, v Denim Heads boli vraj veľmi milí. Dcéra mi tam kupovala vosk aj iné veci a trochu to poplietla a bez problémov vymenili podľa potreby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Tak bunda dobrý a co pračka? :-)NO pracka to nakoniec rozchodila. Daco na cistenie pracky (asi Calgon) + program pri 60 stupnoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Tak to je OK. No, po pravdě bylo období, kdy jsem vypráním jedný konkrétní bundy (starší Bedale, co mám na zahadu) taky koketoval. Tak jsem rád že jsem to nezkusil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Mám ji rád, jen by to ještě chtělo ty Monaka Steve McQueen, co jsou teď v prodejním vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se