Přejít na obsah

Bundy Barbour

Doporučené příspěvky

klucí nemusíte obhajovat svoje nákupy .... kupujte si co chcete ..... jenom mě zajímalo na co je dobrá drahá mastná bunda o kterou se musíte starat jako o drahýho papouška ...

dozvěděl sem se že je dobrá proti kapkám, zřejmě i vánku .... bude možná i těžká a tuhá, když vypije čtvrt litru vosku  

já se na to budu muset jít někam podívat .... nebo rači ne .... voni by mi to určitě nutili a já bych z toho byl zpocenej

YPO, EU nam zakaze gore tex bo vraj je to jedovate ako azbest.. potom budeme chodit vsetci v barbouroch  pekne namasteni jak bezdomovci a bude nam fajn. sloboda rovnost bratstvo!

ja nosim barbour bundu cely rok okrem leta. zimna je tepla a dlha. ma pokokot vrecak a celkovo je vymyslena lepsie ako akakolvek ina budnda ktoru som mal. 

prechodna bunda je tiez velmi dobra. kopec vrecak a tak. nepremokne to. neprefuka. proste bavlneny gore tex. a ze je to drahe? hovno.. ja som kupil kazdu za 4500 czk. co teda za bundu naozaj neni vela. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

popravdě přemejšlím vo týhle bukvicoidní za patnáct stovek .... ta by mi slušela .... přetáh bych si kníra voskem, ulíznul patku, botky bych tu taky ňáký našel a vyrazil do kavárny na kafíčko a rakvičku

Odkaz ke komentáři

jasný, jasný :D

teď sem se dočet : Člověk do ní vklouzne a hned patří do světa těch, kteří mají styl, peníze a úspěch.

Králíčku Králíčku já asi vomdlím  :lol2:

http://www.pravygentleman.cz/podzimni-klasika-bundy-barbour/

no, prej pravý gentleman...v mailu furt Vážený pane, ale v krámě mě ani nepozdravil...hlavně že byl oblečenej jako Gary Cooper

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...