Vajt Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Dik za odpoved. Jen, kdyz ji posles do UK na prevoskovani, tak ji taky nejak cistej, vcetne limce, tak jsem myslel, ze naruby ok... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Ahoj kluci, koukal jsem na Barbour bundu pročetl to tady, že je dost problém s velikostí, tak zkusím jestli není někdo podobných rozměrů :-), mám 189cm/93kg (podle toho jak se najím)a má bundu barbour velikosti ?? Našel jsem si bundu Barbour střih slim fit, dle tabulky na stránce by odpovídala velikost L, ale to mi přijde dost málo, spíš bych volil XL. díky moc za rady Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Zkousel jsi ty kalkulatory na CountryAttire? Muzes to tam porovnat se svoji oblibenou bundou atd. U me to fungovalo. V nejhorsim pripade Ti ji vymenej... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 myslíš toto: https://www.countryattire.com/size-guide-barbourtady mi právě vyšla velikost L, ale všude jinde mám slim fit XL, tak nevím kteoru vzít.... dík za reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Ja se orientoval podle anglickych mer. Sako mam 44, bedale 44 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Jediné co mám z UK je sako TM Lewin tam je uvedena velikost 40/L, jelikoz je to uz nějaký pátek co jsem ho kupoval je mi fest, ale asi zkusím řídit se tou tabulku tam to prostě vychází na L.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 (upraveno) Jediné co mám z UK je sako TM Lewin tam je uvedena velikost 40/L, jelikoz je to uz nějaký pátek co jsem ho kupoval je mi fest, ale asi zkusím řídit se tou tabulku tam to prostě vychází na L....Hele já si kupoval svou obvyklou velikost, tj. buď M nebo 38 (mám celkem 4 ks), což tuším odpovídá našich 48 a vše v pohodě. Upraveno 24. června 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 dík za reakcico to je za model bundy ? Daj link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 https://www.countryattire.com/mens/jackets/shop-all/barbour-international-men-s-axle-quilted-slim-fit-jacket-black-mqu0630bk91.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Tuto je to oznacene ako tailored fit (nie slim). Cize podlamna Lko ked chces pod nosit len tenke tricko alebo XLko ked to chces nejak viac vrstvit (sveter a tak) https://www.outdoorandcountry.co.uk/barbour-international-axle-quilted-jacket.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 dekuji za info, to je radost, ze to vsude uvadeji jinak:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Barbru zdar! O vikendu jsem voskoval, tak par postrehu... - Moje Bedale (Sylkoil) vyschla asi po dvou letech intenzivniho noseni. Hlavne ke konci mizela puvodni impregnace uz dost rychle. - Cistil jsem Ikea valeckem, limec kartacem na saty, vnitrek houbou a mydlovou vodou. - Originalni vosk jde poridit treba v Denimheads. 200 ml za 500 Kc. - Vosk je dobry ohrat tak, aby byl uplne tekutej a obcas ho promichat, pripadne zase ohrat. Pokud to nudelate, nechava to bily stopy a nejde to hluboko do latky. - Pozor na mnozstvi! Kdyz je vosk rozpustenej, mohl by se dostat az na tartan a rekl bych, ze dolu to pujde tezko. Stejne tak z limce... - Fen nebyl skoro potreba, spis hodne pomohlo nechat to pres noc u krbu. - Cela procedura zabere hodinu, pokud jste chronomagor, tak dve . Nesmrdi to. A neni to nijak obtizny, jak jsem parkrat cetl. - Na mensi bundu v pohode stacilo pul plechovky. Lepsi je nenaset toho tolik a radeji to casem opravit. Uzijte si to Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 No aby som sa s tymto je..l .... Nato by som nemal nervy. Klobuk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Uz mi zase cuka ruka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Co je to za model? Ta se mi hodně líbí... Odkud budeš objednávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 No po dlhsom case som kukol OaC a CAtt a barbour tam ma selijake pekne nove veci !A za chvilu je blekfrajdej...no dopr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Asi CountryAttire...211gbp. Model Crank. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 A klasika, zase nevim velikost. Bedajlu mam 44 a vlezou mi pod ni minimalne dva echt hrube svetry - je mi hodne volna. Hackett Blouson mam XL a ideal. Lyle&Scott Harrington XL docela naknap. U tady te mi tabulka a poznamka "pod carou" (o tom ze hodne lidi bere mensi aby sedela) rikaji L. Hlava mi rika XL...raci o chlup volnejsi nez vracet malou. To je zase boj, auuuuuuu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Crank je tailored fit... Pre mna bude Lko idealne (192/83) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Ja se v tech fitach prave vubec nevyznam Ja jsem spis kulaty - 178/95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se