Návštěvník Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Romane muzu se zeptat kde v Pardubicich prodavaj takovyhle pekny bundy?maj tam v tomhle stylu vyber?Nedaleko zamku u Bělobranského nám. je prodejna stockrider. Jsou myslím i na webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Romane muzu se zeptat kde v Pardubicich prodavaj takovyhle pekny bundy?maj tam v tomhle stylu vyber? Nedaleko zamku u Bělobranského nám. je prodejna stockrider. Jsou myslím i na webu. Není to ulice svaté Anežky České naproti lékárně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Není to ulice svaté Anežky České naproti lékárně?Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Romane díky,až tam budu tak to omrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Byť jsem je tu dřív taky zapropagoval, po zakoupení modelu Greenlad je už ale nemůžu doporučit. Materiál nestojí za nic, zpracování taky mizerný, takže na to, že bunda stála skoro sedmičku, je to velký zklamání...fakt ? chci si koupit reporter jacket, to mě moc netěší, co byl konkrétně na ton greenlandu problém ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Diky za informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 (upraveno) Diky za informace. Pisu z mobilu a skocilo mi to tam dvakrat. Tak se omlouvam za pleveleni. Upraveno 1. března 2014 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Dnes jsem šel po Příkopech v Praze a objevil jsem tam krámek, kde prodávají použité bundy Barbour. Měli jich tam asi deset více či méně použitých a opravených. Je to přesně v ulici 28. října vedle Batalionu.Zkoušel jsem si Beafortku v 52 a rukávy jsou teda docela krátký. Co jsem koukal na net tak větší boužel nedělají. Tak nevím zda nepřekousnout ty kratší rukávy, protože ta bunda je naprosto dokonalá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Dnes jsem šel po Příkopech v Praze a objevil jsem tam krámek, kde prodávají použité bundy Barbour. Měli jich tam asi deset více či méně použitých a opravených. Je to přesně v ulici 28. října vedle Batalionu.Zkoušel jsem si Beafortku v 52 a rukávy jsou teda docela krátký. Co jsem koukal na net tak větší boužel nedělají. Tak nevím zda nepřekousnout ty kratší rukávy, protože ta bunda je naprosto dokonalá.Ahoj, netušíš jestli nemají nějaké webovky? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 http://www.theaddressidea.com/the-stores.php - ale bundy nemaj taky jsem na ně koukal...za 3 800 mi to přijde stejně dost...jenom jedna jenom v nošeným stavu...ostatní dost na kusy...a ty kecy prodavače, že nová stojí 15 000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 http://www.theaddressidea.com/the-stores.php - ale bundy nemaj taky jsem na ně koukal...za 3 800 mi to přijde stejně dost...jenom jedna jenom v nošeným stavu...ostatní dost na kusy...a ty kecy prodavače, že nová stojí 15 000 To jo, většina kusů je dost rozhadrovaná. Ale minimálně na vyzkoušení správné velikosti dobrý ))Já teď jenom potřebuju vymyslet, čím prodloužit ty rukávy )))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin B. Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 http://www.theaddressidea.com/the-stores.php - ale bundy nemaj taky jsem na ně koukal...za 3 800 mi to přijde stejně dost...jenom jedna jenom v nošeným stavu...ostatní dost na kusy...a ty kecy prodavače, že nová stojí 15 000 15000 určitě ne. Jestli sis vyzkoušel velikost, je to jednoduché: http://www.countryattire.com/shop-by-brand/barbour-clothing.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin B. Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 http://www.theaddressidea.com/the-stores.php - ale bundy nemaj taky jsem na ně koukal...za 3 800 mi to přijde stejně dost...jenom jedna jenom v nošeným stavu...ostatní dost na kusy...a ty kecy prodavače, že nová stojí 15 000 To jo, většina kusů je dost rozhadrovaná. Ale minimálně na vyzkoušení správné velikosti dobrý ))Já teď jenom potřebuju vymyslet, čím prodloužit ty rukávy ))))Prodloužení rukávů nabízí přímo výrobce přes zákaznický servis. V brožurce k té mé o tom píšou jako o další službě kromě voskování, oprav apod. Cenu netuším, ale mělo by to jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 15000 určitě ne. Jestli sis vyzkoušel velikost, je to jednoduché: http://www.countryattire.com/shop-by-brand/barbour-clothing.html heh, to já vim...to řikal ten prodavač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Prodloužení rukávů nabízí přímo výrobce přes zákaznický servis. V brožurce k té mé o tom píšou jako o další službě kromě voskování, oprav apod. Cenu netuším, ale mělo by to jít.Mohl by jsi mi prosím poslat více info z té brožury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin B. Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 (upraveno) <br />Prodloužení rukávů nabízí přímo výrobce přes zákaznický servis. V brožurce k té mé o tom píšou jako o další službě kromě voskování, oprav apod. Cenu netuším, ale mělo by to jít.<br />Mohl by jsi mi prosím poslat více info z té brožury.<br />Píšou o tom tak obecně, ale zkracování nebo prodlužování rukávů výslovně uvádějí. Kontakt přímo na zákaznický servis, který to řeší, uvádějí: customer.service@barbour.com Upraveno 22. dubna 2014 uživatelem Martin B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Zdravím pánové, prodávám svou bundu, kdyby měl někdo zájem, tak se ozvěte (!!!DOTAZY POUZE DO ZPRÁV ať to tu neplevelíme) http://www.votocvohoz.cz/muzi/bundy/4843593-panska-voskovana-bunda-barbour-xl Dik Upraveno 5. května 2014 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amph Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 pro zajemce o klasicke Barbour bundy: Beaufort a Classic Bedale v Denim Heads skladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Tak to trochu oživíme. Po měsících váhání jsem dnes objednal toto. Krám by měl bejt OK a sleva 50% taky není k zahození. Teď ještě aby mi byla. No, kdyžtak ji zde nabídnu (ale snad ne). http://www.outdoorandcountry.co.uk/Mens-Barbour-Waxed-Hardwick-Jacket.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 warran-ta je moc pekna,cena vic nez prizniva,kdybych bund nemel tri prdele,jdu do ni taky.Sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se