Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Cowon PD a 3ii jsou už oba na dnešní poměry za zenitem. Ta M0 má teplejší projev, je technicky našlapaná, ale ne každýmu vyhovuje jeji mrňavost a je potřeba k ní dobře vybrat sluchátka. Z těch třech je nejlepší volbou. Hiby bude volbou s větší přidanou hodnotou a potenciálem pro pořízení onačejších špuntů. V ceně do 3k ber klidně tu M0, já osobně doporučuju připlatit a vzít tu R3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... "Inteligentně" jsem stáhl Esgmeq (https://www.discogs.com/Esgmeq-Esgmeq/release/1650350),  což mě vždy spolehlivě hodí do deprese, takže paráda ;-)

Povodí Ohře taky jedeš?

Jeden dotaz trochu od věci, pokud má někdo zkušenost: jaká - jestli nějaká - z těch všech dnešních čínských značek má slušný aftersales support? Proč se ptám: když jsem si kdysi (ještě v záruce) rozsedl displej u X3 1st gen, jediný způsob, jak nezáruční opravu vyřešit, bylo na vlastní triko to poslat někam do Číny a doufat, dostal jsem k tomu v Audigu takovou A4 s pokynama.

Riskuje dneska pořád člověk podobnou situaci s nezáuční opravou, i kdyby si z rozmaru kupoval něco za desítku, i normálně v krámě?

Odkaz ke komentáři

Cowon PD a 3ii jsou už oba na dnešní poměry za zenitem. Ta M0 má teplejší projev, je technicky našlapaná, ale ne každýmu vyhovuje jeji mrňavost a je potřeba k ní dobře vybrat sluchátka. Z těch třech je nejlepší volbou. Hiby bude volbou s větší přidanou hodnotou a potenciálem pro pořízení onačejších špuntů. V ceně do 3k ber klidně tu M0, já osobně doporučuju připlatit a vzít tu R3.

Ok, děkuji.

Asi to tedy udělám tak, že koupím m0, jelikož je rychlé dostupná a bez hudby nevydržím. R3 nejspíš objednám a případně prodám co mi bude méně vyhovovat.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Mě se u m0 nelíbila velikost a ovládání. Mám m1, zvukove mi přijde malinko níž, ale ovládání zvítězilo. Další v pořadí bude nejspis R3. Na hiby jsem si zvyknul úplně v pohodě v telefonu.

Jinak dnes přišel pošťák a přinesl Fiio a už k nám dlouho nesmí. :) je to hezká krabicka. 85cb02772b16b103b1a3f5118ec2d16a.jpg

Odkaz ke komentáři

Na základě místního doporučování jsem pořídil sluchátka ATH-M50x a jsem celkem nadšený. Samozřejmě na mě hned přišla chuť/potřeba vylepšit i palivo pro sluchátka.

Používám je se svým letitým přehrávačem Cowon D2 (přijde mi to ok, ale sluchátkový zesilovač by určitě prospěl). Jde mi teď ale zejména o to zlepšit výstup zvuku z PC (obyčený ntb), tak aby mělo smysl používat sluchátka i s ním.

Často tu padá kombo Schiit Modi + Magni, což zatím vyhrává. Zapojím do toho setu i ten přehrávač (tak aby šel do krabiček drát z PC i přehrávače a já poslouchal ze sluchátek zesílený zvuk zrovna z toho, co zapnu?) Je nějaká lepší volba v dané cenové relaci? Případně není tohle kombo zbytečně , když velkou část poslechu stejně jedu 320 mp3 a cestou by byl nějaký kombinovaný DAC se sluchátkovým zesilovačem?

Odkaz ke komentáři

Na R3 se pomalu "dívám" prostřednictvím různých recenzí. Úplně si nejsem jist, že různé wirless funkce a nejrůznější vyfikundace využiju. Bína k tomu napsal... je to takový blbější android přehrávač. :/

No ono Franta kope za Shanling.

Odkaz ke komentáři

Na základě místního doporučování jsem pořídil sluchátka ATH-M50x a jsem celkem nadšený. Samozřejmě na mě hned přišla chuť/potřeba vylepšit i palivo pro sluchátka.

Používám je se svým letitým přehrávačem Cowon D2 (přijde mi to ok, ale sluchátkový zesilovač by určitě prospěl). Jde mi teď ale zejména o to zlepšit výstup zvuku z PC (obyčený ntb), tak aby mělo smysl používat sluchátka i s ním.

Často tu padá kombo Schiit Modi + Magni, což zatím vyhrává. Zapojím do toho setu i ten přehrávač (tak aby šel do krabiček drát z PC i přehrávače a já poslouchal ze sluchátek zesílený zvuk zrovna z toho, co zapnu?) Je nějaká lepší volba v dané cenové relaci? Případně není tohle kombo zbytečně , když velkou část poslechu stejně jedu 320 mp3 a cestou by byl nějaký kombinovaný DAC se sluchátkovým zesilovačem?

Schiit Modi+Magni do každé rodiny!

Pokud má Cowon D2 line out (nechce se mi to hledat), tak v pohodě zapojíš jack do line-out, druhý konec na cinche zesilovače a jedeš.

Pokud má Cowon D2 digitální výstup (nechce se mi to hledat) a vhodný kabel, mohl bys D2 odsoudit do role pouhého transportu, který by dával data do Modi, pak analogový signál z Modi do Magni

Z noťasu do Modi USB-kabelem bude taky slušný posun

NTB a zároveň Cowon do Schiit stacku nezapojíš: digitální vstup do Modi obsadí usb kabel z ntb a analogový vstup do Magni obsadí kabel od Modi

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Schiit Modi+Magni do každé rodiny!

Pokud má Cowon D2 line out (nechce se mi to hledat), tak v pohodě zapojíš jack do line-out, druhý konec na cinche zesilovače a jedeš.

Pokud má Cowon D2 digitální výstup (nechce se mi to hledat) a vhodný kabel, mohl bys D2 odsoudit do role pouhého transportu, který by dával data do Modi, pak analogový signál z Modi do Magni

Z noťasu do Modi USB-kabelem bude taky slušný posun

NTB a zároveň Cowon do Schiit stacku nezapojíš: digitální vstup do Modi obsadí usb kabel z ntb a analogový vstup do Magni obsadí kabel od Modi

Díky za reakci. Narazil ještě na Schiit Fulla 2, který je DAC i amp v menší krabičce (tzn vhodný s sebou i na cesty) a zepředu můžu připojit i přehrávač. Na netu je vícero srovnání s FiiO E10k a ohlasy jsou dost rozporuplné. Máte někdo osobní zkušenost?

Chápu, že to nedosáhne kvality a výkonu jako modi + magni kombo, ale mohlo by to být i vzhledem ke sluchátkům ok. Vyzkouším.

Odkaz ke komentáři

Běž si ho někam ošahat. Je fakt dost malej, někomu se už může přes dotykáč blbě ovládat. A upozorňuju, že baterka nedá ani omylem tolik, kolik se udává ve specifikaci. Budeš rád za nějakých 9h.

Upraveno uživatelem mrazik
Odkaz ke komentáři

Je jiná. Jestli je lepší záleží na preferencích posluchače. Má teplejší, zábavnější přednes, je méně detailní a trošku sbalená na výškách. A ač se to možná nezdá, tak ta M0 je fakt titěrná na ovládání. 

Odkaz ke komentáři

Věřím a současně je mi jasné, že ovládání je kompromis za rozměr. Přemýšlím ale nad tím jak moc jsem využíval ovládací prvky na FiiO (ok, scrool kolečko je super), popř. jak moc bych docenil malý rozměr. Vidina přiklipování malé lehké krabičky na výstřih trika je hodně lákavá. V módu audioknihy chci přehrávání po "písničkách", tlačítko další a spuštění tam kde jsem vypnu, nebo vytáhl sluchátka. V režimu poslechnutí desky chci jednou za hodinu najít album, play a pause. Víc s přehrávačem nedělám.

Odkaz ke komentáři

Povodí Ohře taky jedeš?

Jeden dotaz trochu od věci, pokud má někdo zkušenost: jaká - jestli nějaká - z těch všech dnešních čínských značek má slušný aftersales support? Proč se ptám: když jsem si kdysi (ještě v záruce) rozsedl displej u X3 1st gen, jediný způsob, jak nezáruční opravu vyřešit, bylo na vlastní triko to poslat někam do Číny a doufat, dostal jsem k tomu v Audigu takovou A4 s pokynama.

Riskuje dneska pořád člověk podobnou situaci s nezáuční opravou, i kdyby si z rozmaru kupoval něco za desítku, i normálně v krámě?

Neznal, ale už jsem to sjel a jsem úplně nadšenej. Díky. Ale nebudu to tady plevelit, případně to můžeme probrat v sekci "music".

Odkaz ke komentáři

Myslíš že m0 je podáním kompaktibilnější s IT01, oproti Haydnům? Jak zatím prolézám fóra, tak dost lidí iBassa za Haydn mění.

Aby Haydny fakt hrály, potřebujou šťávu. Jsou ideální k přehrávači s možností symetrického připojení, což M0 není. IT01 jsou méně náročné. Haydny by se ti mohly zdát světlé a bez basů. Mají hodně referenční ladění, jsou extrémně detailní, což na audioknihy nepotřebuješ.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...