Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem ty W60 poslouchal na prodejne.

Dve zasadni veci

- Westone ma ergonomii zmaknutou na jednicku s hvezdickou. Dokonaly komfort.

- moje W4 se daji oznacit za kauf stoleti :-)

W60 hraji o neco lepe nez 4R, ale neni to o parnik nebo o ten velky rozdil cenikovych cen 28t vs 14t

Maji o neco vyrovnanejsi prubeh frekvencni krivky, vydoluji z nahravky o neco vic detailu, podaji o neco vetsi prostor...

Nejsem nadseny z kabelu s otocnym konektorem MMX a z tech vymennych barevnych krytek.

Takze si asi objednam sexy Angie. Budu pak mit dva tydny lhutu na vraceni. Pokud mi nesednou, vratim je a koupim W60 :-)

Pohodlí Westonu podepisuju. Popravdě nejsem moc překvapenej Tvým hodnocením W60. Osobně si myslím, že nejzásadněkší rozdíly ve zvuku jsou u slouchátek do 5 až 10k. Pak už hraje dobře většina, jde jen o to, jestli zvuk vyhovuje Tvým preferencím a rozdíly nad 10k už nejsou propastný. Měl jsem GR07BE a měl jsem je rád. Pak jsme pořídil Fidue A83, což je cenově dvojnásobek. Zvuk byl lepší, prostor, důraznější basy, detaily, atp. Jen nevím, jestli byl zvuk dvojnásob lepší. Teď mám od Fidue A73, který jsou na polovině ceny A83, ale určitě rozdíl ve zvuku není polovina. Naopak je mám radši na bigbeat, než A83 pro jejich údernost.

A asi málokdo taky napíše, koupil jsem sluchátka za 1k USD a hrajou darebně.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

to mas pravdu, ze cena a kvalita ide urcitu dobu ruka v ruke, ale uz potom sa to uplne odtrhe a zacne do toho kecat plno inych faktorou ako image a meno znacky etcccc....

nepoznam to sice osobne zo sluchatok, ale od 80 rokov som fanatik do audia a v High Ende ma to v zaciatkoch riadne vyskolilo.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Tak mi asi definitivně hráblo a prodávám moje milované Westone 4R ... ciwe já se picnu, kde se toto zastaví

jejda, ze ako si ma prekvapil, huh....

:cheers:

Odesláno

Tak mi asi definitivně hráblo a prodávám moje milované Westone 4R ... ciwe já se picnu, kde se toto zastaví

Jsi pokušitel. Odstup satane.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Diky!!! SZ

A pak nekdo breci ze to tady jde z kopce a nejsme forum gentlemanu

to len nase oblubene vlakna su plne gentlemanov!

:-)

Odesláno

Dnes som si zaobstaral k telefonu sluchatka Jivo Elements a mozem povedat, ze za tu cenu su super. Vyvazeny zvuk mozno trochu viac basovy ale proti mojim portam pro je to v pohode. A hlavne vyborne tlmia vonkajsie zvuky a naopak neprepustaju zvuk von, takze okolie nemusi vediet, co prave pocuvam aj ked to mam nahlas. Som zvedavy ako dlho vydrzia kable...

Odesláno

Půjčil jsem si na ven od syna jeho pecky Philips a od dcery její pecky Sony ....

je to jako když tě rozmlsaného vyženou z pětihvězdičkové michelinské restaurace do nádražního bufetu páté cenové

Když jsem blbý a prodal jsem Westone, musím trpět :-(

Odesláno

Já spíš trpím tím, že se mi nedaří přesvědčit drahou polovičku, že CX300 jsou fakt darebný a že je něčín nahradíme. Vždycky mi řekne, že jsou výborný, že jen já to neslyším :crying_anim: 

Odesláno

Nemáte niekto tip na kábel s ovládaním pre Android, na ktorý by sa dala bezbolestne nabastliť 2,5-milimetrová jack samica? Origo ovládanie k Sennom IE800 je za 130 ?, tí magori fakt nevedia, kam s desatinnou čiarkou...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Už blbnu ze zírání do internetu, tak zkusím poprosit o radu ještě tady.

Do věčných lovišť se mi odebraly moje věrné clip-on sluchátka a marně se pokouším najít náhradu.

Co potřebuju.

Konstrukce clip-on, tedy bez mostu, bez týlního mostu, apod, prostě za uši. Sedávám při práci opřený v křesle - týlní most ne, normální most buď tlačí nebo sluchátka padají/nesedí.

Nechci normální špunty, málokteré mi pořádně sedí v uších, ani in-ear (používám špunty do uší už na spaní a mít celý den zacpané uši by asi nebylo úplně zdravé).

Sluchátka jsem zvyklý mít na uších skoro celý den, takže potřebuju něco, co nebude mít molitanové náušníky. Moje odejité měly místo molitanu silikonový návlek, což bylo super pohodlné a příjemné. Byly to původně asi sportovní (ale za boha si nevzpomenu, od jaké značky - mám je tak 7 let a popisek dávno slezl), ale v současné nabídce nic podobného nevidím.

Neběháte někdo s něčím takovým na hlavě, abyste mi poradili, co hledat?

Díky předem!

Odesláno

Ahoj, tak já se pochlubím se svou novou hračkou :-) Nakonec jsem dostal dobrou cenu, tak jsem v Middlesexu koupil AK Jr. Nikdy jsem předtím, žádný hi-res přehrávač neměl. Měl jsem jenom ipod classic 80GB, pak Huawei mate. Zakoupil jsem par alb ve formatu Flac. Vyměnil standardni applovské sluchatka za Bang Olufsen 3i a musím říct, že ty nahrávky jsou takové živější :-D, nedokážu to moc dobře popsat. Jsem nadmíru spokojen. 

Co mě trochu trápí, tak velikost sluchátek a mych usí :-( O tom, že se dají vyzkouset jsem si precetl, az kdyz jsem je mel doma. Zaujaly mě Westony a AKR01

Drobný problém se synchronizací macbooku s AK pres bluetooth. Snad to vyřeší update firmwaru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...