elloco Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Jednak jsem spekulant, kterej ma potrebu zkouset furt neco novyho a druhak baterka da kolem 6-7 hodin. To je malo, ja potrebuju idealne kolem 10. Zvukove to je ale spicka.Myslel jsem si, že budeš ten, pro kterého je cesta cílem - a jestlipak k tomu dělají nějakou kolébku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 To mam obavu, ze nedelaji. Jukni na Astell Kern. Ti kolebku delaji a ja mozna budu mit na prodej zanovni AK70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Aha http://www.cowonglobal.com/product_wide/PLENUES/product_page_6.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 No jo, ale Plenue S jede na vlně předraženého železa. Samotný model S stojí cca dvojnásobek ceny modelu P a ten dock samotný stojí myslím plus dalších 1000 USD... ne že by nebyl pěkný, ale cítím z toho snahu nemilosrdně podojit cílovou skupinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 No jo, ale Plenue S jede na vlně předraženého železa. Samotný model S stojí cca dvojnásobek ceny modelu P a ten dock samotný stojí myslím plus dalších 1000 USD... ne že by nebyl pěkný, ale cítím z toho snahu nemilosrdně podojit cílovou skupinuAno, 3.600,- USD je bohužel víc, než jsem ochoten dát. Ale takhle nějak bych si to představoval. Sice jsem se chvíli pokoušel hledat důvody, proč to nutně potřebuju ale pak mi to došlo - oni to nemaj v champagne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Takže je vybráno. FiiO K5 docking station, kompatibilní od X1 až po X5 3rd gen. a X7. Recenze: http://www.head-fi.org/products/fiio-k5-desktop-headphone-amplifier/reviews/15203 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) No, podojit je cilem nejen hodinkovych ale i hifi brandu. Ja ted poslouchám skromně přes audioqest dragonfly. A raději nechci slyšet nic lepšího. To je pak cesta do pekel... Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem xmikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Co říkáte na sluchátka Audio Technica ATH-Sport3, případně na ATH-CKX7iS? Stojí za tu cenu, nebo by jste poradili něco jiného?Nemusí být nutně sportovní, cena +- kolem těch 2000 Kč, víc už si neobhájím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Tak včera mi přišly Trinity Phantom Master 4, ale bohužel si je poslechnu až v pátek, tak se těším jak malý kluk už . Každopádně si tak říkám, zda se oplatí pořídit sluchátkový zesilovač, přijde mi to ještě horší jako výběr sluchátek. Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti, zda se oplatí pořídit něco do 4000 CZK (ideálně něco levnějšího) a nebo to nemá význam. Vždycky se mi líbil elektronkový zesilovač, ale bohužel tam je velká nevýhoda v tom, že není mobilní.Ahoj, Tak jak ty Phantom Master 4? Já mám vyrus (za prachy OK) a Sabre Push-Pull, už od září mám objednané PM6, ale dost se jim to protahuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 To je nemoc Trinity. Nabízet zboží, které neexistuje, následně posouvat dodací termín, mezi tím vrátit pár lidem peníze a za nějaký čas vychrlit na trh zmetky, kterých se část vrátí na reklamaci. Ale co, když je to levný, tak to lidi budou kupovat a budou je vesele dál financovat. Těch pár pitomcům, co jim vrátí prachy za to stojí. Teď pověsili na stránky 4 názvy nových produktů a někam na síť dali vizualizaci z CADu. Masa se tetelí až ty zázraky bude moci objednat, ačkoliv nikdo nemá páru o co vlastně půjde a zda-li to bude letos nebo příští století.Trinity začali moc dobře s Deltama a Atlasama. To co si teď dovolí je naprosto otřesný. Moc bych si přál, aby se trošku zamysleli a změnili přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ahoj, poradíte mi nějaké špunty k telefonu?Chci to na cesty a rád bych se vešel do 1500,-Jestli je to k.mobilu zbytečný, tak pošlete prosím tip na levnější.Zatím jsem kouknul na magic audio, jestli to píšu správně. Máj kovový tělo.. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Zvládneš nákup venku nebo to musí být doma? A jaký zvuk chceš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Venku mi to neva, pokud to má smysl. Nevím jak odpovědět na to jaký zvuk. Poslouchám rock a podobně. Extra basy nemusím. Spíš mám rád vyvážený zvuk a čisté výšky. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Já si teď ze srandy koupil KZ ZST a byl jsem hodně příjemně překvapenej. http://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_533515.html?wid=21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 A k čemu bys to kvalitativně přirovnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 K ničemu, jsou to prostě dobře hrající levná sluchátka. Zvukem malinko světlejší, nesykají, mají slušnou ergonomii, hluboký a pevný bas, když je potřeba, jsou pěkně detailní a stojí suchý z nosu. Za ty prachy stojí za to vyzkoušet. A jsou i docela pěkně zpracovaný. Tohle není zrovna moje klasa a já je koupil fakt jen z hecu, ale prostě jsou dobrý no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Kdybys toužil po bt tak tohle na cestu hraje taky slušně)a když je ztratiš......)http://www.gearbest.com/earphones/pp_239105.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Ja si nedavno poridil na cesty toto BT http://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html A jsem docela prekvapeny. Za malo penez hodne muziky. Ja si na ceste nejake super detaily stejne neuziju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Díky za všechny tipy. Bt nechci, protože nerad nabíjím věci. Nakonec jsem objednal kz zst. Pak dám vědět. Líbej se mi Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem noviisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Já mám radši poctivej drát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se