Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jednak jsem spekulant, kterej ma potrebu zkouset furt neco novyho a druhak baterka da kolem 6-7 hodin. To je malo, ja potrebuju idealne kolem 10. Zvukove to je ale spicka.

Myslel jsem si, že budeš ten, pro kterého je cesta cílem :) - a jestlipak k tomu dělají nějakou kolébku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, ale Plenue S jede na vlně předraženého železa. Samotný model S stojí cca dvojnásobek ceny modelu P a ten dock samotný stojí myslím plus dalších 1000 USD... ne že by nebyl pěkný, ale cítím z toho snahu nemilosrdně podojit cílovou skupinu

Ano, 3.600,- USD je bohužel víc, než jsem ochoten dát. Ale takhle nějak bych si to představoval. Sice jsem se chvíli pokoušel hledat důvody, proč to nutně potřebuju ale pak mi to došlo - oni to nemaj v champagne!!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Co říkáte na sluchátka Audio Technica ATH-Sport3, případně na ATH-CKX7iS? Stojí za tu cenu, nebo by jste poradili něco jiného?

Nemusí být nutně sportovní, cena +- kolem těch 2000 Kč, víc už si neobhájím.

Odkaz ke komentáři

Tak včera mi přišly Trinity Phantom Master 4, ale bohužel si je poslechnu až v pátek, tak se těším jak malý kluk už :) . Každopádně si tak říkám, zda se oplatí pořídit sluchátkový zesilovač, přijde mi to ještě horší jako výběr sluchátek. Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti, zda se oplatí pořídit něco do 4000 CZK (ideálně něco levnějšího) a nebo to nemá význam. Vždycky se mi líbil elektronkový zesilovač, ale bohužel tam je velká nevýhoda v tom, že není mobilní.

Ahoj,

Tak jak ty Phantom Master 4? Já mám vyrus (za prachy OK) a Sabre Push-Pull, už od září mám objednané PM6, ale dost se jim to protahuje..

Odkaz ke komentáři

To je nemoc Trinity. Nabízet zboží, které neexistuje, následně posouvat dodací termín, mezi tím vrátit pár lidem peníze a za nějaký čas vychrlit na trh zmetky, kterých se část vrátí na reklamaci. Ale co, když je to levný, tak to lidi budou kupovat a budou je vesele dál financovat. Těch pár pitomcům, co jim vrátí prachy za to stojí. Teď pověsili na stránky 4 názvy nových produktů a někam na síť dali vizualizaci z CADu. Masa se tetelí až ty zázraky bude moci objednat, ačkoliv nikdo nemá páru o co vlastně půjde a zda-li to bude letos nebo příští století.

Trinity začali moc dobře s Deltama a Atlasama. To co si teď dovolí je naprosto otřesný. Moc bych si přál, aby se trošku zamysleli a změnili přístup.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, poradíte mi nějaké špunty k telefonu?

Chci to na cesty a rád bych se vešel do 1500,-

Jestli je to k.mobilu zbytečný, tak pošlete prosím tip na levnější.

Zatím jsem kouknul na magic audio, jestli to píšu správně. Máj kovový tělo..

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Venku mi to neva, pokud to má smysl.

Nevím jak odpovědět na to jaký zvuk. Poslouchám rock a podobně. Extra basy nemusím. Spíš mám rád vyvážený zvuk a čisté výšky.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

K ničemu, jsou to prostě dobře hrající levná sluchátka. Zvukem malinko světlejší, nesykají, mají slušnou ergonomii, hluboký a pevný bas, když je potřeba, jsou pěkně detailní a stojí suchý z nosu. Za ty prachy stojí za to vyzkoušet. A jsou i docela pěkně zpracovaný. Tohle není zrovna moje klasa a já je koupil fakt jen z hecu, ale prostě jsou dobrý no.

Odkaz ke komentáři

Díky za všechny tipy. Bt nechci, protože nerad nabíjím věci.

Nakonec jsem objednal kz zst. Pak dám vědět. Líbej se mi

Upraveno uživatelem noviisek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...