Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Děkuji za reakci, zkusím je, mám M velikost tak snad to bude nějak podobné. Odzkoušet to asi nikde nejde co, třeba nějaká kamenná prodejna?

No já nevím, je to jako si zkoušet prezervativ :) , ale třeba to někde jde... Já to pěna, hodně se přizpůsobí. Zkontroluj i vnitřní průměr, aby to na  tvý špunty pasovalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne zvol spravny model. Comply dela jedno provedeni primo pro sportovce, jsou oznacene tusim S. Kazde z tech jejich provedeni se chova malinko jinak. K dostani u nas jsou treba u Alzy. Nejlip je najit si provedeni a velikost primo na strankach Comply.

Odkaz ke komentáři

Pokud by měl někdo zájem, tak 20.5. bude v Praze sraz fanoušků přenosného audia a vítán bude kdokoliv, kdo má zájem si poslechnout i kousky mimo mainstream. Napiště mi Sz v případě zájmu.

Další akcí je 2. kolo tour levných špuntů. Pokud by to někoho zajímalo, písněte mi SZ.

Odkaz ke komentáři

Asi dva týdny zpět jsem rozsekl dilema a koupil Sonus Faber Venere 1.5.

U těch několika konkurentů, s kterými jsem srovnával, jsem vždycky jako ostříž hlídal bedlivě jejich projev. Jestli tam není něčeho moc, nebo málo a u Venerek jsem se vždy zapomenul a začal je spontánně poslouchat a nechal hudbu dojíždět do konce. Protože mě to bavilo a cítil jsem, že by mě to bavilo i při delším poslechu. To nakonec rozhodlo. Neřežou lacině uši a nesnaží se ohromit. Basů je tam dost a co je nejlepší, jsou tam i při nočních poslechových hlasitostech. Hrají dobře i v mé akusticky problémové místnosti.

Teď dám do konce léta pokoj, ale už teď přemýšlím o zesilovači. V tuhle chvíli jedu na původní AV Receiver od Yamahy.

Není to vyloženě průser, ale může být i lépe. Zdroje jsou Sony CDP-XB920 a iBasso, ale už teď mi vadí k němu stále chodit a v kleče ho ovládat.

Občas se SF páruje s Cambridge, to je jedna varianta. Slyšel jsem je i s novou Yamahou a taky dobrý. Hlavní dilema bude, jestli integráč bez ničeho a DAC s USB, nebo DAC/předzesík a zvlášť konec, ale to toho se mi nechce. Co navrhujete?

Odkaz ke komentáři

Vypadá to hodně zajímavě a stojí to za úvahu, jak to vlastně v budoucnu poskládat, ale chyběl by mi konec a trochu přebývala ta mechanika. V tuhle chvíli mám v hlavě asi hlavně výměnu AVR Yamaha za stereo zesilovač a jako zdroj ponechat CD a iBasso, pak asi pořídit DAC, možná s nějakým streamerem, takže vlastně třeba tohle.

Odkaz ke komentáři

Když jsem redukoval nevyužitou sestavu (prodal jsem monobloky a předzesilovač), koupil jsem integrovanou Yamahu myslím A-S501 včetně zabudovaného DACu.. no, po chvíli šla z domu.

Teď mám malý a starý ale poctivý TEAC A-H500i, k němu DAP Questyle QP1R a tento streamer

http://www.hifionline.cz/sitove-prehravace-a-uloziste/stereo-streamery/2092-ieast-soundstream-pro-m30/ a pohoda,

teda až na to, že ten pidi-streamer neumí pořádně pracovat s obsahem připojeného USB-disku. Ale s NASem si prý poradí mnohem lépe...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem včera poprvé zkoušel complyfoam v akci a jsou opravdu super, doporučuji :-) Jenom mě štve že už jsem je neměl dávno.... Drží v uších jak přibytý, a hlavně nijak nevadí, opravdu hodně muziky za hodně peněz :-)

Odkaz ke komentáři

Nějakou Yamahu jsem se Venerkama 1.5 slyšel a docela dobrý. Byla to myslím 801.

Yamaha by mi asi ani nevadila, ale chtěl bych bez DAC a ten asi zvlášť i když do těch vyšších modelů dávají lepší převodníky.

Proč ti ta Yamaha vadila?

Můžeš porovnat ten novější přehrávač co máš s iBassem?

Odkaz ke komentáři

Nějakou Yamahu jsem se Venerkama 1.5 slyšel a docela dobrý. Byla to myslím 801.

Yamaha by mi asi ani nevadila, ale chtěl bych bez DAC a ten asi zvlášť i když do těch vyšších modelů dávají lepší převodníky.

Proč ti ta Yamaha vadila?

Můžeš porovnat ten novější přehrávač co máš s iBassem?

Odkaz ke komentáři

Byla to myslím tato yamaha

http://www.hifionline.cz/zesilovace/integrovane-zesilovace/1975-yamaha-a-s501/

takový mdlý rozostřený zvuk, velmi malá kontrola basů... ten vintážní Teac jí dá na prdel ve všech ohledech

Měl jsem iBasso DX50, DX90 a nakonec DX80. QP1R je konečná, ten zvuk je prostě "normální", nikde nic nechybí ani nepřebývá.

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem zavítal do tohoto vlákna, následně zkouknul Mrazíkovo fórum, pak už jen recenze na sluchátka KZ ED9 (skoro téměř vždy pozitivní) a ty objednal, aby vystřídala setové špunty od obstarožního telefonu samsung. A pak jsem zjistil, že asi trpím částečnou hluchotou nebo mezi těmito sluchátky prakticky není rozdíl (zkoušel jsem to i na věži). Ta nová jsou tedy docela pěkná...

post-9855-0-37927700-1493924549_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hodně ale opravdu hodně záleží na usazení v uchu. I drahé špunty hrají jako shit když nesedí

Přesně, ty moje Momentum to samý. Super, ale jak se trochu pohnuli v uchu, zvuk byl hned zcela jinde. Teď už vyřešeno viz. výše complyfoam a spokojenost maximální.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...