Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, měl bych dotaz. Pořídil jsem AK70 a chci tam dát Micro SDXC. Jelikož tak velkou nemám, musím koupit. V návodu je napsáno, že max. 128 GB. V posledním STEREO je test, kde se píše 256 GB. Sice vím, jak se dělají časopisy a testy, ale nevíte, jak velká teda ta karta může být? Taky by totiž mohlo záležet na firmwaru. Nechci zbytečně koupit něco, co pak budu vracet. A záleží na rychlosti té karty? Podle mě by nemělo, ale radši se ptám.

Zvukově super, ale jinak jsem teda ale docela zklamanej z výkonu bluetooth, skoro nepoužitelné, jelikož venku rád chodím bez drátu s Beo H8, tak docela škoda. :(

Odesláno

A to máš tolik bezztrátové muziky, že musíš mít kartu 256GB? Já mám v přehrávači dva sloty, každý na 128GB kartu. Nosím se sebou jen jednu 64GB, většinu muziky mám ve FLACu nebo DSD a ačkoliv poslouchám takřka při každé příležitosti, tak se nestává, že bych slyšel něco pořád dokola. Asi bych doporučil spíš menší, ale kvalitnější kartu a věnovat více času výběru toho, co na ní budeš kopírovat. Osobně používám třeba tuto:

https://www.alza.cz/sandisk-microsdxc-64gb-extreme-uhs-i-u3-sd-adapter-gopro-edition-d4440087.htm

Většina přehrávačů zvládne i větší kartu než se uvádí, ale limitem bývá počet souborů na ní => nenačte se vše

Jen tak pro zajímavost, co k ní máš za sluchátka? Já jí taky měl, ale zas až tak super mi nepřišla. Baterka poměrně darebná, ovládání celkem pomalý a zvukově takový nemastný, neslaný. Už to byl druhej Astell, kterej jsem zkoušel a ne že by to byla vyslovená katastrofa, ale vzhedem k pořizovacím cenám to zas takovej šlágr není.

Odesláno

Zajímalo mě, jakou kartu to vezme. Nemám problém tam dát 64 GB. FLAC muziky mám dost, něco přes 1 TB, mám rád výběr, nikdy nevím, co budu mít zrovna chuť poslouchat. Vyhovuje mi tam nahrnout zásobu a pak si vybírat.

Hele, nejsem zase takovej fajnšmekr a odborník, co se týče poslechu, doteď jsem na cestách jel přes iPhone, ale chtěl jsem něco na lossless a kamarád mi nabídl nevyužitou AK70, protože ho přestala bavit. Zatím mám ty H8 a když je dám na kabel, jsem spokojen, přechod z iPhone a MP3 slyším a víc zatím řešit nepotřebuju. Neměl jsem zatím možnost vyzkoušet a slyšet něco lepšího, takže ani nevím, jestli bych to poznal. Můj sluch není zase tak špičkovej. :)

Odesláno

No jak jsem psal. Kartu to určitě vezme i větší, jen z ní všechno možná nepřečte.

Ať Ti dělá radost :-)

Odesláno

Chtěl bych místní odborníky požádat o tip na nástrojová sluchátka (náhlavní, mušle), kdy podstatným parametrem by měla být výdrž. Neustálé olupování koženky u Sennů už mi zvedá tlak. Klidně Čína, pokud to bude hrát. Cena cca do 2.000,- Kč, ale není to dogma. Díky.

Návštěvník YPO
Odesláno

Se zeptej tady, http://www.sluchatka.net/kontakt/

Nejsou to zmrdi, ví co prodávaj a kolikrát radši neprodaj než aby prodali něco co zákazník nechce, proto se k nim taky furt vracim a komunikace je vždy 100%.

ten obchod se mi líbí :D

Odesláno

Nevíte čím rozřezat flac na jednotlivé tracky? OPPO Sonica DAC mi nějak ignoruje .cue? Ideálně software pro mac, ale win mám taky.

Docela mě to nervuje, protože krabičkové iBasso s tím problém nemá.

Odesláno

Já v tuto chvíli krmím DAC provizorně z USB HDD, protože Sonica nevidí NAS Synology, takže zatím potřebují jen rozdělit to album v jednom flac souboru. Možná to jde i v tom foobaru, ale to asi není potřeba, protože foobar by si uměl přečíst .cue. Sonica DAC to neumí. Možná mám něco špatně, ale žádné nastavení ohledně toho nemá.

Jsem už trochu v křeči, OPPO nehraje zle, ale neumí .cue, neumí gapless přehrávání a nenajde mi NAS (to je asi moje chyba) a já se musím do středy rozhodnout, jestli jí koupím, tak testuju...

Odesláno

Nasel jsem tu par zminek o NASu. Nestreamujete nekdo hudbu z NAS Synology pres DLNA do receiveru (mam Onkyo tx-8050)? Behem prehravani hudby mi to po cca 25 min prestane hrat, dohraje aktualni track a v pulce alba hotovo. Nevim, jestli to je v NASu anebo ve wifi propojeni. Tak jestli jste to nahodou nekdo taky neresil.

Odesláno (upraveno)

Kdyby měl někdo zájem tak prodávám 2 balení sluchátek v top stavu. Důvod prodeje je, že mě aktuálně baví zkoušet různé low cost sluchátka z Aliexpressu.

https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=1339929&telefon=728022464&jmeno=Roland

P.S. u těch Trinity dodám za 100kč kompletně (bez 1 kabelu) nové příslušenství co bylo k Trinity Phantom Master 4, bohužel jsem sluchátka ztratil ve vlaku a nemám pro to tím pádem využití.

Upraveno uživatelem rolas
Odesláno

Tak jsem týden bojoval s OPPO Sonica DACem, abych nakonec koupil Musical Fidelity MX-DAC.

I když není papírově lepší, zvukem je opravdu jinde a já to nějakou dobu nechtěl slyšet.

Sonica byla fajn, ale byl to živel. Všechny krystalický detaily na mě tak nějak vykřičela bez odstupňování dynamiky.

I sebevětší drsňárna má teď prostor a nepůsobí jako koule hluku a ani o tu dynamiku jsem nepřišel.

Přišel jsem bohužel o takovou tu komfortnost ovládání a čeká mě pořídit notebook, ale na tom pracovním jsem si vyzkoušel, že jde jednoduše i foobar2000 ovládat mobilem, čímž jsem částečně ten diskomfort kompenzoval.

Jaké jsou na takový notebook požadavky? Rozhoduje nějak, jestli má USB 2,0/3,0?

Odesláno (upraveno)

Ahoj

Potřeboval bych poradit nějaká in-ear sluchátka pro kluka cca 1000Kč? Ty obyč u mobilů moc nehrajou a co jsme mu půjčil Creative tak jedno sluchadlo přestalo hrát.

Díky.

Sennheiser cx300 ,Jays a Two......?

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Ahoj, nemáte někdo tip na nějakej slušně hrající minisystém? Dvě odnímatené reprobedny, bez subwooferu, čistě 2.0 Především dobrý zvuk, mám rád měkké basy. Jasně že nečekám zázrak, jen něco, co mě nebude štvát. Design bych měl raději kovový, radio tuner a USB vstup mi postačí. CD mechaniku nepotřebuju, ale nevadí. Bude na polici nad ponkem v motogaráži, cca 40 m2. Zkrátka fajn doplněk do chlapský trucovny :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...