Přejít na obsah

Poradte prosim male SUV

Doporučené příspěvky

Kedze je mam vybrane, este zena. Potlacil som potrebu novych hodiniek a posilnil v sebe slachetnost a zmysel pre rodinu :) draha jazdi na suzuki ignis 4x4 ale uz si zasluzi nieco nove. Viete poradit nejakeho nastupcu a podelit sa o skusenosti ? Nieco podobne ako ma teraz alebo kusocek vacsie, 4x4 a automat. Korea alebo japonsko (urcite nie bmw/audi/mercedes/wv a pod). Napada mi suzuki sx4, kaskaj je asi uz velky, mitsubishi asx zrejme tiez too big.

Dakujem vopred.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

XV je strasne skarede auto. Vevnitr i z venku. Kolega ho ted koupil a na to neni omluva. Mozna projede, vyjede, nezapadne, ale nekolik let koukat na neco takoveho bych teda fakt nechtel. A ty displeje vevnitr z digitalek osmdesatych let, to je trapne. Jako se mi predchozi generace Outbacka desne libila, vevnitr i z venku, tak tohle je ve stejne kategorii, jako Pontiac Aztek.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

...mi se celkem líbí, je to věc osobního vkusu. Pokud vím, tak bylo XV i chváleno i v testech. Jeho podvozek bude IMHO skvělý. Nevím, jestli má Suzuki Swift shodný podvozek s SX4, ale Swit prý je výborný.

SX 4 má úplně jiný podvozek a rozměry než Swift, i když, dělá se opět Swift ve čtyřkolce, to také není špatná volba. Viz:

http://www.suzuki.cz/auto/swift/cenik_auto_SUZUKI.pdf

Odkaz ke komentáři

Podvozek neresim, ten bude asi dobrej. Nelibi se mi vzhled. Tyhle nalestene, profesionalne nafocene kusy na drahych kolech je neco jineho, nez kdyz vedle me kolega zaparkuje v sedem dni tu svou socialni verzi. Vypada to strasne. Jak s ohnutym hrbetem kadici hyena. Podobne jako treba X6. MX5, co pred praci stava taky, je proti tomu vzhledove uplne jina liga. I vevnitr. I novy Forester, co ma jiny kolega, je hezky a vyvazeny. XV je proti nemu mongoloidniho vzhledu.

Odkaz ke komentáři

Ivane, nechci nastartovat nějaké flame, takže klidně neodpovídej, ale na co je vlasně malé SUV dobré. Mně osobně totiž připadá, že si z velkého SUV vzalo povětšinou horší jízdní vlastnosti, a naopak z výhod velkého SUV (průstupnost, pasivní bezpečnost, atd ...) nemá vůbec nic. Ještě doplním, že 4X4 nevnímám jako charakteristický rys vozů SUV, i placatých aut je se 4X4 přeci spousta.

Odkaz ke komentáři

To je k debate. Mala ctyrkolka vyjede mnohdy paradoxne vic, nez nejaky Land Cruiser 100. Nezapadne, odevsad ho vytlaci dva lidi, vsude se vleze, netaha nahoru dve tuny, porizeni a opravy relativne levne. Bydlet v Beskydech a mit omezeny rozpocet, tak mala ctyrkolka by mi davala velky smysl.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

to znie ako robene pre mna :)

XV je strasne skarede auto. Vevnitr i z venku. Kolega ho ted koupil a na to neni omluva. Mozna projede, vyjede, nezapadne, ale nekolik let koukat na neco takoveho bych teda fakt nechtel. A ty displeje vevnitr z digitalek osmdesatych let, to je trapne. Jako se mi predchozi generace Outbacka desne libila, vevnitr i z venku, tak tohle je ve stejne kategorii, jako Pontiac Aztek.<br />

Odkaz ke komentáři

Bert este vyssia svetla vyska je nutna na to som zabudol. Etalon je sx4, sucasne vychodisko je ignis. Mimochodom ten ignis prezil totalku ked doňho napalil kamion odmrstil ho do druhého pruhu a tam doňho vrazil druhý kamión. Zena NEDOTKNUTA. Aj keď poisťovňa navrhla totalku nechali sme ho opraviť to auto si to zaslúžilo. Tolko k bezpečnosti malych suv.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...