ivan_989 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Kedze je mam vybrane, este zena. Potlacil som potrebu novych hodiniek a posilnil v sebe slachetnost a zmysel pre rodinu draha jazdi na suzuki ignis 4x4 ale uz si zasluzi nieco nove. Viete poradit nejakeho nastupcu a podelit sa o skusenosti ? Nieco podobne ako ma teraz alebo kusocek vacsie, 4x4 a automat. Korea alebo japonsko (urcite nie bmw/audi/mercedes/wv a pod). Napada mi suzuki sx4, kaskaj je asi uz velky, mitsubishi asx zrejme tiez too big.Dakujem vopred. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ta SX4 podle mne není špatný nápad. Já osobně ho nemám, ale spolupracovník je s ním moc spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Spis bych ti poradil zajet k dealerovi ať si draha polovička sedne za volant..my takhle vyřadili par kusů.. Podíval bych se ještě na Nissan juke a quasqai není tak velký jak se zdá..za volantem je to prcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ahoj, mám teď SX4, jsem s tím spokojený, tady s tím jezdí překvapivě hodně lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Mám ASX a není to velké auto. Ale rozhodně bych ho nedoporučoval - neb ve verzi 4X4 je jen s dízlem a ten je prostě mrtvolka (hlavně tak do 1800 otáček). Suzuki SX4 je podle mě dobrá volba. Taky cenově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) XV je strasne skarede auto. Vevnitr i z venku. Kolega ho ted koupil a na to neni omluva. Mozna projede, vyjede, nezapadne, ale nekolik let koukat na neco takoveho bych teda fakt nechtel. A ty displeje vevnitr z digitalek osmdesatych let, to je trapne. Jako se mi predchozi generace Outbacka desne libila, vevnitr i z venku, tak tohle je ve stejne kategorii, jako Pontiac Aztek.<br /> Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) Mně se nejvíc líbí Mazda CX5, ale nejel jsem s ní. Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 ...mi se celkem líbí, je to věc osobního vkusu. Pokud vím, tak bylo XV i chváleno i v testech. Jeho podvozek bude IMHO skvělý. Nevím, jestli má Suzuki Swift shodný podvozek s SX4, ale Swit prý je výborný.SX 4 má úplně jiný podvozek a rozměry než Swift, i když, dělá se opět Swift ve čtyřkolce, to také není špatná volba. Viz: http://www.suzuki.cz/auto/swift/cenik_auto_SUZUKI.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Podvozek neresim, ten bude asi dobrej. Nelibi se mi vzhled. Tyhle nalestene, profesionalne nafocene kusy na drahych kolech je neco jineho, nez kdyz vedle me kolega zaparkuje v sedem dni tu svou socialni verzi. Vypada to strasne. Jak s ohnutym hrbetem kadici hyena. Podobne jako treba X6. MX5, co pred praci stava taky, je proti tomu vzhledove uplne jina liga. I vevnitr. I novy Forester, co ma jiny kolega, je hezky a vyvazeny. XV je proti nemu mongoloidniho vzhledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ber Forwstera. Neni velkej, jde koupit dobre u druhe ruky, vypada nornalney nebude vzhledove starnout tak rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ber Forwstera. Neni velkej, jde koupit dobre u druhe ruky, vypada nornalney nebude vzhledove starnout tak rychle. Tak otázka je, kolik najezdí, oni celkem žerou, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Dakujem za názory ale naozaj vyberám nieco mensie ako je trieda forester. Ten hjundee tusim ix35 ci kolko je zly smer? Proste nieco cca 4m viac nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) fiat panda 4x4 Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ivane, nechci nastartovat nějaké flame, takže klidně neodpovídej, ale na co je vlasně malé SUV dobré. Mně osobně totiž připadá, že si z velkého SUV vzalo povětšinou horší jízdní vlastnosti, a naopak z výhod velkého SUV (průstupnost, pasivní bezpečnost, atd ...) nemá vůbec nic. Ještě doplním, že 4X4 nevnímám jako charakteristický rys vozů SUV, i placatých aut je se 4X4 přeci spousta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) To je k debate. Mala ctyrkolka vyjede mnohdy paradoxne vic, nez nejaky Land Cruiser 100. Nezapadne, odevsad ho vytlaci dva lidi, vsude se vleze, netaha nahoru dve tuny, porizeni a opravy relativne levne. Bydlet v Beskydech a mit omezeny rozpocet, tak mala ctyrkolka by mi davala velky smysl.<br /> Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 to znie ako robene pre mna XV je strasne skarede auto. Vevnitr i z venku. Kolega ho ted koupil a na to neni omluva. Mozna projede, vyjede, nezapadne, ale nekolik let koukat na neco takoveho bych teda fakt nechtel. A ty displeje vevnitr z digitalek osmdesatych let, to je trapne. Jako se mi predchozi generace Outbacka desne libila, vevnitr i z venku, tak tohle je ve stejne kategorii, jako Pontiac Aztek.<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Třeba Suzuki Jimmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Bert este vyssia svetla vyska je nutna na to som zabudol. Etalon je sx4, sucasne vychodisko je ignis. Mimochodom ten ignis prezil totalku ked doňho napalil kamion odmrstil ho do druhého pruhu a tam doňho vrazil druhý kamión. Zena NEDOTKNUTA. Aj keď poisťovňa navrhla totalku nechali sme ho opraviť to auto si to zaslúžilo. Tolko k bezpečnosti malych suv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Ivane, tak to je mazec. Hlavně, že se šťastným koncem. Díky za vysvětlení (i Hasňovi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Bert pripustam ze to bola nahoda so stastnym koncom. Ale zena sa odvtedy do toho auta zamilovala a chce nieco podobne, co ja uplne chapem a respektujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se