Přejít na obsah

Poradte prosim male SUV

Doporučené příspěvky

afri, som zvedavy co vyberies :) strejda ma autoservis a podobny vyber mam za sebou. napisem ti co mi povedal na to co si si vybral ty....

land rover - "ti jebe??"

RAV4 - "male"

CRV - si uz nepamatam, ale sa mi vidi, ze tam je to cenovo uz trochu horsie...

nakoniec som vybral forester rocnik 2007 a nebanujem...

Já taky  :cheers:  Je pravda, že chci malé SUV, takže ta Toyota, today tommorow  :guitar: zatím vyhrává. Ale, když zase vidím tu Hondu, uf, kráska...

http://www.tipcar.cz/inzerat/honda-cr-v-20-i-vtecautom-cz-12153219.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Určitě, dík. Je to na to dost času, což je dobře, už mám domluvenou jízdu v Rav4 i CRV, a navíc kamarádi, takže budou i polní cesty  :flex: Mrzí mě, že široko daleko žádný Land Rover nebo Suzuki Vitara. Ale toho Land Rovera bych asi finančně nedal, co se dozvídám, takže ho pomalu vypouštím. Škoda, taky velmi fešné auto a asi i velmi dobré.

na tej toyote je maly hlavne kufor co je dost neziaduce.. ale aj tak si vyberie podla srdca ;)

Odkaz ke komentáři

Afričane ono půjde spáš o to ,vybrat něco zachovalého co jezdilo jen do globusu a pro děti do školky (třeba)....ravka je dobrá (raději banál) LR trošku poruchovější, ale krásné....yetti je fajn, ale jak říkáš drží si cenu....vybral bych asi 2,0tdi 81kw. 

Díky za radu, prosím tě, co znamená ten banál ? Banán bych věděl co je :-)

Odkaz ke komentáři

Tak když už jsme to vlákno oprášili :cool02: Letos už to 4x4 musím prostě koupit, pár situací už to vyžadovalo. Každopádně v terénu bude málo oproti silnici, řekl bych tak 30:70, ale jinak už to nejde, znáte to, jak si to okecat :lol2:  Cenově max. 300,  automatická převodovka nutností, vše ostatní mě je šumák. Lěžím v tom měsíc a zatím mě nejvíc zaujala Toyota RAV4, Honda CR-V a Land Rover Freelander, krásná auta. Kdyby bylo na mě, vyhrál by Land Rover, druhá Honda, třetí Toyota. Ale jak tak nějak pátrám mezi automechaniky a lidmi, co již měli s těmito auty zkušenost, žebříček je následující- Toyota, Honda, LR :oneeyed02: Zajímají mě Vaše názory a zkušenosti, děkuji za každý postřeh   :notworthy:

Z těchto tří Land Rover nejlepší v terénu. CRV výborné motory jak v Dieselu tak benzinu, automat to degraduje a je žravější. Velmi slušné jízdní vlastnosti  CRV ve 3 gen. na silnici na úrovni sedanu.Toyota a Honda dobrá spolehlivost. Honda se od obou liší mnohem lepším vnitřním prostorem, (posuvné zadní sedačky) místem na úrovni compaktního MPV. Úroveň zpracování interieru je o dost horší u Toyoty (plasty, vzhled) než u Hondy a Land roveru. V terénu nejslabší CRV, v celkové užitnosti ale dominuje.

Odkaz ke komentáři

Rav 4 jsem měl přes 4 roky a co se týká užitečnosti, průchodnosti i kvality zpracování, je minimálně na úrovni Hondy. Jezdili jsme s ní po horách, městě, terénu a vždy naprosto v pohodě. Dovolím si nesouhlasit s hodnocením interiéru že je o dost horší. Ze všeho mě vždy vytáhla, 4x4 mi přijde kvalitnější než u Hondy a je dynamicky zapojované, tudíž spotřeba je výrazně lepší. I s verzí 2,2 jsem se držel na spotřebě kolem 7litrů. V porovnání Hondy a RAV je u RAV menší kufr.

Odkaz ke komentáři

Co teď úplně nová mazda cx3? Budeme ji objednávat pro ženu, auto to je nádherné a bude to úplná novinka.

http://www.autoforum.cz/predstaveni/mazda-cx-3-2015-mame-vsechny-ceske-ceny-zacinaji-na-380-tisicich-kc/

Cakam kym sa bude dat aj vyskusat :)
Odkaz ke komentáři

Bavme sa o sucasnych generaciach hondy a ravky. Tam uz je ravka vyrovnana aj velkostou kufra, aj kvalitou interieroveho spracovania a priechodnost v terene je u rav vyrazne lepsia.

Co teď úplně nová mazda cx3? Budeme ji objednávat pro ženu, auto to je nádherné a bude to úplná novinka.

http://www.autoforum.cz/predstaveni/mazda-cx-3-2015-mame-vsechny-ceske-ceny-zacinaji-na-380-tisicich-kc/

Pánové, Afri psal do 300. To asi nebude to, o čem píšete.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...