Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Yes, žrouti velryb :-) Ale Subárko to bohužel není, na to jsem finančně nedosáhl, ale každopádně super káry, měl jsem tu čest se s nimi pěkně seznámit, tak třeba příště' Jak maká Juke Ivane, spokojenost?

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak maká Juke Ivane, spokojenost?

no moja draha je v siedmom nebi, uplne sa rozplyva a vychutnava si kazdu jazdu :) a je pravda ze to auto je naozaj velmi prijemne, rad sa v nom necham zviest, oproti ignisu co mala predtym je to uplne ina liga.
Odesláno

Ja by som neodmietol toto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ja by som neodmietol toto:

Klucky zadnych dveri a la Juke :) Na prvej fotke sa dostavil pocit ze to je kupe :)
Odesláno

Tak na pátek mám zamluveného nového mazlika, o víkendu snad už budu jezdit po našem krásném kraji polem nepolem  :punk: Držte palce, víte jak to v ČR s nákupem auta chodí. Nebudu říkat zatím jaký, přináší to smůlu.....

no dyť už jsi to stejně prásknul  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Toyota krásná a spolehlivé a copak se nám to tam schovává, jak kdyby se za sebe to autíčko stydělo?

malé a střední SUV

attachicon.gifrav.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Aha takže malá Toyotka a velkej pan Pathfinder, taky super auto  :clap: Moc pěkná kombinace"

Nissan hnisan - Pathfinder. Mám ho 8 let a chtěl jsem koupit novýho, ale přestali ho pro Evropu vyrábět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...