African Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Yes, žrouti velryb :-) Ale Subárko to bohužel není, na to jsem finančně nedosáhl, ale každopádně super káry, měl jsem tu čest se s nimi pěkně seznámit, tak třeba příště' Jak maká Juke Ivane, spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 .....3 ?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Yetak vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Jak maká Juke Ivane, spokojenost?no moja draha je v siedmom nebi, uplne sa rozplyva a vychutnava si kazdu jazdu a je pravda ze to auto je naozaj velmi prijemne, rad sa v nom necham zviest, oproti ignisu co mala predtym je to uplne ina liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Ja by som neodmietol toto: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Ja by som neodmietol toto: Klucky zadnych dveri a la Juke Na prvej fotke sa dostavil pocit ze to je kupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 .....3 ?:-)Nic mě pod tím nenapadá, ale já do aut moc nedělám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Nic mě pod tím nenapadá, ale já do aut moc nedělám :-)Mazda CX3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Klucky zadnych dveri a la Juke Na prvej fotke sa dostavil pocit ze to je kupe ...alebo Civic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 bude to ravka..........? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Samý krásný auta nadhazujete, ale neřeknu, jsem pověrčivý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Tak na pátek mám zamluveného nového mazlika, o víkendu snad už budu jezdit po našem krásném kraji polem nepolem Držte palce, víte jak to v ČR s nákupem auta chodí. Nebudu říkat zatím jaký, přináší to smůlu..... no dyť už jsi to stejně prásknul Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Hi, hi, hi, tak jsem se nakonec opravdu prozradil :-) Jinak máš moc hezký avatar. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Afri asx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 malé až střední SUV Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 malé a střední SUV Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil.haus Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Nové, malé, JP, dobrá cena Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Toyota krásná a spolehlivé a copak se nám to tam schovává, jak kdyby se za sebe to autíčko stydělo?malé a střední SUVrav.jpg Upraveno 25. června 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Nissan hnisan - Pathfinder. Mám ho 8 let a chtěl jsem koupit novýho, ale přestali ho pro Evropu vyrábět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Aha takže malá Toyotka a velkej pan Pathfinder, taky super auto Moc pěkná kombinace"Nissan hnisan - Pathfinder. Mám ho 8 let a chtěl jsem koupit novýho, ale přestali ho pro Evropu vyrábět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se