Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem se zastavil v hodinářství Bechyně v Praze a měl jsem možnost si vyzkoušet Glashutte Original PanoMaticDate. Byl to nádherný zážitek. Úžasný kalibr. Lehce pod cenou nové Fabie 220 000 :-)

user posted image

user posted image

user posted image

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to velky okno vypada jak od Lange...i stejny pismo...to se mi na tom moc nelibi...jinak cokoli, co pochazi ze sklářský hutě žeru...Lange, Muehle, Nomos, Union...cokoli

• po měsících...
Odesláno

Stavil jsem se v pondělí v hodinářství Bechyně... Moc se mi tam líbilo. Nejen, že tam mají krásné hodinky, ale i prodavačka je moc, moc pěkná a navíc získala plusové body, že ocenila moje hodinky i když nejsou Glashutte :D ... k tomu všemu o hodinkách které prodává uměla i říct něco málo navíc, než je v katalogu :) Mc se mi líbí model Navigator. Nabízí to samé co IWC, ale za přijatelnější cenu...

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  risa7 napsal:
Tam musi byt zazitek delat i uklizecku.

.....a zametat co zbylo pod stolem, viď :lol: :lol:

Upraveno uživatelem Snow
  • po měsících...
Odesláno
  risa7 napsal:
Proc tam je to dvojite stelovani u setrvacky ?

Řekl bych, že ta druhá ručka pohybuje špalíkem vlásku - seřizuje se tim kulhání, ale ještě nikde sem to neviděl takhle napřesno, je to podle mě dost zbytečné, takováhle přesnost seřízení střední polohy setrvačky už podle mě nemá význam...

• po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...