Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Jako člověk "z branže" se držím hesla, že kovářova kobyla chodí bosa, tedy tablety nepolykám, dokud nemusím. Ale při takové chemické náloži bych čekal, že játra dostanou na frak. 

Nebýt toho Lecitinu, byl bych nejspíš tuhej. Poradili mi ho lékaři. Nejprve jsem polykal nějakou chemii, nebylo to ono a jaterní testy nic moc. Pak jsem přešel právě na Lecitin a je to v pohodě. Navíc jsem si polepšil, když jsem přestal polykat morfin, už mi moc nezabíral a dostal jsem náplasti. Teď mám na zádech Fentanyl, což je látka 100x silnější než morfin, drží mě jakžtakž na nohách. Jinak by mě ty bolesti asi dohnaly k tomu, že bych si hodil mašli.

Já ani nemám sílu zkusit přestat,mě prostě ty retka chutnaj,ale se.re mě to.

Přesně, můžeme si potřást rukou.

• Odpovědi 336
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak určitě je lepší fentanylová náplast než tabletovej morfín, transdermální se dávkuje řádově v nižších koncentracích a uvolňuje se postupně. Ten sušenej žloudek (lecitin) mě překvapuje. Musím si o tom něco přečíst. Možná, že je to kacířský názor, ale v tvém případě máš na ten drobný zdravotní hřích ve formě Kentek nárok :)

Odesláno

to jankoxxx - pět denně je idyla. Dnes jsem zase celou noc nespal a vyhulil jsem celou krabičku Kentek. A to je průser  :( .

to je moje magicke cislo ktore porusim len ked som na ""v hospode" co je cca 3 x do mesiaca...

Tak to čumím jak puk. Jako člověk "z branže" se držím hesla, že kovářova kobyla chodí bosa, tedy tablety nepolykám, dokud nemusím. Ale při takové chemické náloži bych čekal, že játra dostanou na frak. 

Kouřil jsem 15 let, z toho posledních 5 let 20-30 denně, pak jsem přestal na 6 let (regulerní absťáky a fyzická reakce organismu asi týden, pak ještě měsíc bažení). Ze stresu jsem po 6 letech znova začal. Jenom balený tabák, že to zvládnu jen sem tam u piva, jednou za dva týdny si zapálit. No a pak jsem si dával svou jednu ranní cigaretku, pak jsem přidal poobědní, a pak jich bylo taky pět denně. Kouřil jsem jen v práci a mimo domov. O víkendech doma jsem začínal mít lehké absťáky, tak jsem si před rokem a půl jsem koupil první čínský e-cigáro. Ze dne na den jsem přestal kouřit tabák na několik měsíců. Pak přišlo první cigáro. Někdy je prostě lepší smotnout než tasit hardware. Aktuálně vykouřím tak 3 balený cigára měsíčně, ale vytvořil jsem si znovu nikotinovou závislost díky e-cigárům, protože v odparku z e-cigára dostávám do těla víc nikotinu, než z tý krabky Marlborek. Benefitem je to, že nedýchám tolik karcinogenů, jako z tabáku a nesm.dím jak popelník. Abych byl objektivní, tak e-cígo určitě taky obsahuje nějaké ty sračky a je cítit, ale těch sraček je řádově míň než z hoření tabáku a ty smrady jsou jiného typu, třeba vanilka, karamel, lékořice atp.

elektro som uz skusal aj ja, ale na tie drahe (rozumej asi aj kvalitne a priblizujuce sa ozajstnemu fajceniu) nemam gule..

Já ani nemám sílu zkusit přestat,mě prostě ty retka chutnaj,ale se.re mě to.

presne to je ten problem, chuti mi to...

Odesláno

to je moje magicke cislo ktore porusim len ked som na ""v hospode" co je cca 3 x do mesiaca...

elektro som uz skusal aj ja, ale na tie drahe (rozumej asi aj kvalitne a priblizujuce sa ozajstnemu fajceniu) nemam gule..

presne to je ten problem, chuti mi to...

Ale nechutná :-) Ono to nechutná nikomu - copak si nikdy nepamatuješ, když jsi byl nemocný ( angína, nebo tak něco), třeba 4 dny jsi nekouřil a pak jsi si zapálil - copak ti to chutnalo ? Tyhle stavy krásně popisuje ve své knize Allen Carr. Já jsem kouřil od 12 let krabku denně, přečetl jsem si tu knihu, vyhodil rozkouřenou krabičku do koše a teď už mám třetí rok klid. Bez absťáků, bez chuti na cigáro. Opravdu věřím tomu, co tam píše, že u cigaret neexistuje fyzická závislost - existuje pouze psychická a s tou se dá celkem lehce bojovat.

Odesláno

To si podle mě pleteš s LSD :-) - tam není fyzická závislost, na nikotinu je.

Ale nechutná :-) Ono to nechutná nikomu - copak si nikdy nepamatuješ, když jsi byl nemocný ( angína, nebo tak něco), třeba 4 dny jsi nekouřil a pak jsi si zapálil - copak ti to chutnalo ? Tyhle stavy krásně popisuje ve své knize Allen Carr. Já jsem kouřil od 12 let krabku denně, přečetl jsem si tu knihu, vyhodil rozkouřenou krabičku do koše a teď už mám třetí rok klid. Bez absťáků, bez chuti na cigáro. Opravdu věřím tomu, co tam píše, že u cigaret neexistuje fyzická závislost - existuje pouze psychická a s tou se dá celkem lehce bojovat.

Návštěvník YPO
Odesláno

Ale nechutná :-) Ono to nechutná nikomu - copak si nikdy nepamatuješ, když jsi byl nemocný 

já teda hulim furt - jednou sem teda nehulil, když sem byl v narkóze a to taky nebylo špatný

Odesláno

To se mi ještě nikdy nestalo,abych si nedal čtyři dny retko,maximálně půlden a to už jsem musel mít angínu jak dobytek.Dva dny sem nehulil jen po operaci a to proto,že jsem se neudržel na nohách,jinak bych si okamžitě zapálil.

• po měsíci...
Odesláno

Trocha motivace (s hodinkovou tématikou :-) )

Teď vyšel na X-Manu dobrej článek o jednom borci - silákovi: http://xman.idnes.cz/silak-joe-greenstein-mighty-atom-d4d-/xman-styl.aspx?c=A140409_150052_xman-styl_fro

(Podobných je tam už několik)

Dotyčný J.Greenstein byl jako dítě prakticky na umření, až se náhodou dostal k cirkusu, kde ho vzal "do učení" místní cirkusový silák, Rus Volanko. Ten nebyl žádný primitiv, ale měl pořádek nějak v těle ale i v hlavě. Jednou mu řekl:

Jednou svěřenci ukázal stroj uvnitř svých hodinek: "Vidíš tam někde špínu? Ne. Tvoje tělo je přitom mnohem složitější než hodinky. Nedávej do něj nic špatného jen proto, že tě to na chvíli příjemně pošimrá na jazyku."

Takže až zase budete chtít chlastat, hulit nebo se přežírat, tak to mějte na paměti :-)

Odesláno

^ Moc hezky řečeno. Však já si taky na jazyk nedávám žádnou špínu, jenom doplňuju mazání, aby se mi ta kolečka nezadřela  :D

• po 3 týdnech...
Odesláno

no spíš nám řekni jak jsi dopadl s tou helmou...

Jsem tam psal, že to byl odlesk helmy chlapiku :-) každej večer se těším, až pokecáme ve virtuální hospůdce a nakonec vždycky s malým odpadnu' Měl jsem hodně práce, ale brzy se dám do pohody a sejdeme se tam na pokec' Jdu zase makat, tady je ale hnusný počasí dneska, shit :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...