decebal Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Keramické R se všechny lesknou jak psí koule. Jsou to takové ty hodinky, co na sebe upozorňují hned, jak s nima vlezeš do místnosti stylem "hele, všimněte si mně". Šmuk pro klan Kočků:-) A ty široké nožky, IMHO nepěkná věc. U mě vede plech, nejen proto, že je mám. Tradiční, léty prověřené rozměry a proporce u mě vítězí nad modely snažícími se zavděčit novým Rusům. A Kloubíku, s těma Explorerama si myslím pravý opak. Upraveno 1. února 2014 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Do dneška jsem tě mel za celkem rozumného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Ja myslim, ze ty proporce Exploreru jsou fakt povedeny, ale chapu ze tohle je dost individualni. Spis si myslim, ze mohli ty Explorery 39mm udelat vic tool, odpustit si ty velky leskly kovovy cislice, pridat vice lumi, atd. Lestenek maji v nabidce spoustu (Datejusty, Milgaussy, atd), nevidim duvod proc musi mit nablyskany prvky i Explorery. Ale mozna muzem byt radi aspon za to ze nemaji lesteny prostredni clanky tahu, jako treba keramicky GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Dacebal: ode dneška tě mám za hodně rozumného. Lépe bych to nenapsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Do dneška jsem tě mel za celkem rozumného Dacebal: ode dneška tě mám za hodně rozumného. Lépe bych to nenapsal. Tak jsem uhrál remízu, uff...:-))) P.S. Secte, je tam trošku nadsázky, samozřejmě, jestli se Tě dotkli ti Kočkovi :-))) Upraveno 1. února 2014 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Lehká spona, lehkej tah, proporcionalně lepší pouzdro, plechová vložka lunety za pár šupú,... To je a byl rolex desítky let. Rád bych viděl někoho, kdo upřímně řekne, že jsou mu keramiky na ruce více pohodlné, než plecháče. Ano, chápu, že když dá někdo za hodinky +100k, musí to být vidět. Jediné, co mi z keramik opravdu chybí, je no tool mikroregulace ve sponě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Stačilo na těch nových ještě trochu přifouknout ručky (na sub date mi to nějak nevadí) a byly by úplně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Mně se na těch novejch Subech líbily velké indexy. Tak jsem pořídil starý LV a hodil jsem na ně černou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) ........Jsou to takové ty hodinky, co na sebe upozorňují hned, jak s nima vlezeš do místnosti stylem "hele, všimněte si mně". Šmuk pro klan Kočků:-) ....... >>Sect je stary kolotocar. Kdyby mely rolexky na lunete barevnou muziku, uz by je davno mel. Jako kolotočářské vidím třeba vyleštěné Béčka přes půl ruky - takové hodinky mám rád, nebo barevné a velké IWC Aquatimer - tyto mám taky rád, ale určitě né nudné, malé a černé Rolexy. U kterých teda jednou stejně skončím - ale jedině u GMT, protože aspoň mají pěkné kolotočářsky vyleštěné střední dílky tahu Upraveno 1. února 2014 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 .....Kočky znám,......nosí většinou Hublot nebo AP,......rolády jsou na ně moc levný a málo vidět,...takže nemohu souhlasit :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 furt resite nozky, proporce.. vsichni zvetsujou. IWC, Breitling, Patek, Omega, Heuer, vsichni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 ty hodinky jsou ale furt 40 mm, fakt .... meril jsem to ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 14060M jsou ale 39,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 (upraveno) Plechové Suby No date - mají 39.48, keramika Suby LV mají 40.25, keramika Suby bicolor 40.32 a nové Datejust 40.45 Upraveno 2. února 2014 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 z tech srovnavacich fotek vypadaj ty rozdily v rozmerech vetsi. Je fakt, ze jsem mel k dispozici pouze plastove pravitko z penalu svoji dcery ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 To jenom tak vypadá, že jsou o dost větší, je to optický klam, protože fotografie na ruce není focena ze stejné vzdálenosti a fotografie na stole je zkreslena výškou dialu nad stolem a i ten malý rozdíl způsobí úhlové zvětšení hodinek. Hodinky spíš působí mohutněji díky většímu pouzdru a širším nožkám. Ve skutečnosti se mi líbí více 5513 s patinou na ciferníku, bílé indexy pro mě na vintážních nebo starších hodinkách nejsou. Např. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Neviem ktore preferujem, ale samozdrejme bez datum sub su najlepsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Je dobrý, že má každej svůj názor a zatím to vidím, že je to přibližně 50/50. Přidávám se k plechařům. Trochu mi na keramikách vadí jejich optická velikost a celkově si moje oči ještě nezvykly na jejich lesklost. Ostatní sice taky zvětšujou, ale myslel jsem že Rolex nepodhledne módním trendům a zůstane věrný svojí klasice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Měl jsem na ruce keramiky i starý plechový nodaty. Obojí krásný, obojí skvěle nositelný, obojí optimální velikosti i tvaru pouzdra i na mé titěrné zápěstí..., ale nosím keramiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Za mě jednoznačně keramika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se