Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodináři z Nového Města nad Metují vyrobili pro každého člena olympijské delegace speciální model hodinek. Navíc každý sportovec, který získá medaili, dostane mechanické hodinky modelu Diplomat v ceně 93 tisíc opatřené jménem sportovce. Hodnota zakázky dosáhla přibližně dvou milionů korun, což jsou necelá čtyři procenta ročních tržeb.

S ČOV firma spolupracuje již několik let. "Patří mezi naše nejnáročnější zákazníky. Museli jsme splnit náročné designérské představy," uvedl předseda představenstva Jiří Helikar. Společnost si od zakázky slibuje zvýšení prodejů, zejména u limitovaných sérií hodinek. "Možná naše prezentace v Soči přinese i nové zahraniční kontakty," doufá šéf Primu.

• Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 3. 2. 2014 v 7:59, Honza.manta napsal:

Pak chápu, že výstupní kontrola pro nás maloodběratele poněkud kulhala ve stínu této velké zakázky. Jenom mi vrtá hlavou, jestli kulhá stejně i u objednávky ČOV, jak se k tomu postaví oni?

Na Aukru je uvidíš do několika týdnů po olympiádě, můžeš ochutnat na vlastní kůži  ;)

Odesláno

Přemýšlím, jestli vůbec mají něco jako marketingové oddělení nebo jestli mají jen PR v podobě rozhovorů s panem Helikarem. člověk by doufal, že najde nějaké lepší info na jejich stránkách, ale velké kulové...možná se bojí, že by se jim mohl zvýšit obrat

Odesláno
  V 3. 2. 2014 v 7:38, Sborez napsal:

...Hodnota zakázky dosáhla přibližně dvou milionů korun, což jsou necelá čtyři procenta ročních tržeb....

Jsou to zase IGEN 45 jako pro Londýn? Jinak při 85 členech olympijské výpravy (t.j. pouze sportovci bez doprovodu) to je cca 23000 za kus, což je cena, po které mnoho místních členů každou chvíli volá (alespoň taký je můj pocit z těch vláken o Prim, které jsem tady četl)

Odesláno

"Hodnota zakázky dosáhla přibližně dvou milionů korun, což jsou necelá čtyři procenta ročních tržeb."

Tak si ještě říkám, jestli tohle není skrytý způsob boje proti potírání sexuálních menšin v sovětském svazu...

Odesláno
  V 3. 2. 2014 v 9:27, Naving napsal:

Jsou to zase IGEN 45 jako pro Londýn? Jinak při 85 členech olympijské výpravy (t.j. pouze sportovci bez doprovodu) to je cca 23000 za kus, což je cena, po které mnoho místních členů každou chvíli volá (alespoň taký je můj pocit z těch vláken o Prim, které jsem tady četl)

To není správný výpočet - na minulé Olympiádě byly v drtívé převaze quartz Linea :(  to už ta cena tak atraktivní není ;)

Odesláno
  V 3. 2. 2014 v 9:36, gougy napsal:

To není správný výpočet - na minulé Olympiádě byly v drtívé převaze quartz Linea :( to už ta cena tak atraktivní není ;)

..a myslim,ze pro Soci to nebude jinak,dostanou kvarcky,pokud to spravne chapu,mechaniku dostanou pouze medailiste...

Odesláno

Jo mechanika není pro každého sportovce, by mě jenom zajímalo za kolik ty mechaniky ČOV má, protože jsou v tom i naše daně ne?

Odesláno

Hmmmm, mantáku, finančáku,  co to tu čtu, jste méně designově nároční, než ČOV !! :D :D   Koukejte se vzpamatovat !!

Asi dost věří Hadamczikově výběru na medajli, jinak si tu cenu nedovedu vysvětlit ...... 

Odesláno

Stačí placka ..... Už vidim ten rozruch v kabině Devils, až si to tam naši kucí přihasej s primkama na zápěstí :D

Ale zajímalo by mne velmi, s jakejma vlastně - už jsou někde obrázky ??

Odesláno
  V 3. 2. 2014 v 11:57, cigi napsal:

Stačí placka ..... Už vidim ten rozruch v kabině Devils, až si to tam naši kucí přihasej s primkama na zápěstí :D

:lol2:  :lol2:

Odesláno
  V 3. 2. 2014 v 11:57, cigi napsal:

No myslím si, že by právě v tomoto směru VŮBEC ŽÁDNÝ ROZRUCH NEBYL.

Odesláno

Pár hokejistů jsem potkal a měli pracku jak já stehno...těm bych udělal pouzdro limitky z vydlabaného puku...možná by to řešilo i nárazuvzdornost třeba

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...