Přejít na obsah

Slim peněženka

Doporučené příspěvky

Opravdu mě mrzí, že jsem toto fórum našel až nedávno, tady se řeší tolik krásných a praktických věcí :-) Přidávám tedy něco i sem. Jak už tady někdo postoval práci p. Lingera, taky jsem si u něj dal šít pár věcí, ač upřímně, ani jednou jsem nebyl 100% spokojen, což ale můžu být hlavně tím, že vždy mám "nenormální" požadavky a chci věci po svém. No a jelikož p. Linger neřeší nic osobně, ale třeba radši týdny emailem, tak se pak ve výsledku něco z požadavku ztratí - zapomene. Nejvíce zamrzelo, když po tom, co jsem mu poslal "důkaz", že jsem chtěl něco, co neudělal, tak se neozval, třeba alespoň s nějakou akceptací možného pochybení. No, ale dost keců, tady něco.

První je alternativa k tomu, co nabízí standardně (už tu někdo postoval) s tím, že jsem si nechal kapsu udělat na obou stranách (standardně je na jedné straně klopa). Dále jsem chtěl, aby to bylo co nejmenší, takže tam jde dát maximálně pár bakonvek hodnoty 5tis, další už pak můžou trčet, naštěstí, takové bankovky mívám jenom po výplatě a je jich pár :-) Proti výsledku na fotkách jsem chtěl, aby kůže pro hlavní 2 díly, které tvoří tělo, nebyla spojená, ale aby tam byl výřez a vznikla vnitřní kapsa, kam bych dával papírky (sportka, bločky, ...), které nepotřebuju vytahovat tak často. Ale nakonec s tím žiju i tak. Nevýhoda peněženky je pak to, že pokud máte více bezkontaktní karet, není cesta, jak platit bez vytažení karty. Nepomůže ani "rušička", protože ta vyruší "celou peněženku". Výhoda je, že nemusím nic otevírat a prostě vždy něco vytáhnu.

Druhá je taková ta "letní" peněženka, kdy chcete sebou tahat co nejmíň. Opět kapsa na obou stranách a uprostřed taky (tedy 3 kapsy). Dáte tam v pohodě nějaké ty bankovky, samozřejmě, přeložené na 4x a pár karet. Tuto žel nosím minimálně, zde proti objednávce schází prošití toho výkroje (chtěl jse, aby obě peněženky patřili k sobě) a to mě dost vytočilo a tedy ji nemám rád:-)

Jeho třetí práci postovat nebudu, nešlo ani zdaleka o slim peněženku, ale o peněžku, kam by se kromě tohoto běžného harampadí vešel 5,5" smartphone :-)

post-50350-0-78508900-1486460294_thumb.jpg

post-50350-0-03950300-1486460301_thumb.jpg

post-50350-0-52931700-1486460305_thumb.jpg

post-50350-0-69630800-1486460624_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posledni zkusenost s Lingerem mam takovou, ze jsem nechal usit u Zrna ;)

Objednavka u Lingera, po asi mesici mail, ze mam objednat znovu. Ucinil jsem...bez reakce. Po cca 6 mesicich nova objednavka...reakce po cca mesici, "usiju za asi 2 mesice" (teda manzel usije...odepsala pí Lingerova), prosim potvrdte. Rikam si ok, pockam a potvrdil jsem. Po dalsich 2 mesicich (od uplynuti dvoumesicni "lhuty") jsem obe objednavky zrusil. Myslim ze zbytecne :D

Priste zase u Zrna...a nejlepe s tim kafem ;)

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

No jo, no, chybami se člověk učí a žel, jak jsem psal, neznal jsem to tady a jediné fórum, kde jsem viděl, že se řeší nějaké věci, které jsem řešíval, bylo emimino a modrykonik a asi není potřeba psát, co se tam člověk asi tak doví :-) Ale už jsem tady a sosám informace, abych vyřešil problémy, které mi léta nedávají spát;)

Odkaz ke komentáři

mám jí taky bez drobných, už něco lehce přes rok a je super. Nikde s nepáře, pořád hezky voní, ta občanka je normálně celá schovaná.

Jo a karty nevypadávají, drží perfektně.

Dnes jsem byl měnit peníze na dovolenou na eura a i s 25 bankovkama a 4 stravenkama šla ještě celkem zavřít :)

edit: dostal jsem jí darem a přítelkyně se kroutila už u téhle ceny. Ale až doslouží, půjdu k Zrničovi ;)

post-23099-0-34136500-1486467544_thumb.jpg

Upraveno uživatelem pebe
Odkaz ke komentáři

Danny p je klasicka fabrika, jeden model , vysekany lisem , sesity na stroji ... ja rezu rucne , siju rucne a delam kusovky takze jsem drazsi .

To je samozřejmě jasný a je to v pohodě. Já to jen bral tak, že v rámci běžných peněženek na mě působí velmi solidně.

Btw cca 2005 jsem si koupil peněženku Camel Active a vydržela mi bez újmy do roku 14, kdy mi ji v Rusku ukradli. Tak jsem si tak nějak nahonem koupil tu samou od stejnýho výrobce a po cca roce a půl šla do kopru. Tak nevím jestli to je náhoda nebo takovej kvalitativní sešup.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Chlapi, poradili byste nějakou peněženku ? Potřeboval bych něco na:

2x karta velikosti staré občanky (ta v laminu)

3x karta velikosti kreditní karty (OP,ŘP, kreditka)

Na drobné být nemusí. 

Hádám, že v nějakých těch fashion značkách žádná kvalita nebude, takže spíš si nechat vyrobit ? 

Odkaz ke komentáři

tak neska dosla slim foldka soft shellka a musim rict, ze je perfektni. 

ja nosim vod toho prosince jenom tu slimfoldku a nemuzu si ju vynachvalit. 

https://www.slimfoldwallet.com/products/thin-wallet-original-soft-shell

karty v laminu v tom nosim dve, technicak a vobcanku, voboje mam strceny v ty prihradce s lovama. 

slim_wallet_original_softshell-studio-2_

slim_wallet_original_softshell-studio-12

Odkaz ke komentáři

Chlapi, poradili byste nějakou peněženku ? Potřeboval bych něco na:

2x karta velikosti staré občanky (ta v laminu)

3x karta velikosti kreditní karty (OP,ŘP, kreditka)

Na drobné být nemusí. 

Hádám, že v nějakých těch fashion značkách žádná kvalita nebude, takže spíš si nechat vyrobit ? 

Používám už nějakou dobu https://www.dannypstyle.cz/collections/penezenky

Kvalita špičková. Pevná, silná, kvalitní kůže. Nosim starý OP, ZP, PZ, 6x kretitka a cash. Dalsi si koupím zase tuhle.

Na lamina jsou tam extra kapsy a sednou tam perfektně a přesně.

Konkrétně mám tuhle https://www.dannypstyle.cz/collections/penezenky/products/kozena-slim-penezenka-hnedo-modra

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...